Village στο Δέλτα Φαλήρου

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ VILLAGE CINEMAS
Στις 2 Νοεμβρίου ανοίγουν τα νέα Village Cinemas, στο Δέλτα Φαλήρου. Ο χώρος θα περιλαμβάνει 9 κινηματογραφικές αίθουσες, ανάμεσα στις οποίες η V-max, με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη της Ευρώπης, η Cinema Europa, όπου προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες ποιοτικού κινηματογράφου, με δικό της mini bar και τραπεζάκια μέσα στην αίθουσα, οι αίθουσες Gold Class με luxury φουαγιέ, μενού και αναπαυτικές πολυθρόνες Lazy Boy και 5 ανανεωμένες αίθουσες με τα πιο άνετα καθίσματα. Μαζί τους ένα ολοκαίνουργιο Movie Store, με τη μεγαλύτερη ποικιλία κινηματογραφικών δώρων και το Village Fun n’ Bowl (από 20 Νοεμβρίου), στο οποίο θα υπάρχουν και 15 διάδρομοι bowling με υπερσύγχρονο σύστημα καταμέτρησης πόντων, 14 τραπέζια μπιλιάρδου, 12 εξομοιωτές Formula 1, οθόνες plasma σε όλο το χώρο και web caf? με 35 19άρες οθόνες. Εκτός από αυτά, μέσα στα φουαγιέ θα υπάρχουν, επίσης, Alexi Andrioti accessories, Haagen Dazs caf? και Pizza Fun. Το νέο Village Φάληρο βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου σ’ ένα συγκρότημα από κτίρια που περιλαμβάνουν caf? και εστιατόρια, Media Markt και φυσικά το Village World Φάληρο. Ο χώρος περιλαμβάνει και parking 1.200 θέσεων.

Business Today

MHTΣ said:
ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ VILLAGE CINEMAS
Στις 2 Νοεμβρίου ανοίγουν τα νέα Village Cinemas, στο Δέλτα Φαλήρου. Ο χώρος θα περιλαμβάνει 9 κινηματογραφικές αίθουσες, ανάμεσα στις οποίες η V-max, με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη της Ευρώπης, η Cinema Europa, όπου προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες ποιοτικού κινηματογράφου, με δικό της mini bar και τραπεζάκια μέσα στην αίθουσα, οι αίθουσες Gold Class με luxury φουαγιέ, μενού και αναπαυτικές πολυθρόνες Lazy Boy και 5 ανανεωμένες αίθουσες με τα πιο άνετα καθίσματα. Μαζί τους ένα ολοκαίνουργιο Movie Store, με τη μεγαλύτερη ποικιλία κινηματογραφικών δώρων και το Village Fun n’ Bowl (από 20 Νοεμβρίου), στο οποίο θα υπάρχουν και 15 διάδρομοι bowling με υπερσύγχρονο σύστημα καταμέτρησης πόντων, 14 τραπέζια μπιλιάρδου, 12 εξομοιωτές Formula 1, οθόνες plasma σε όλο το χώρο και web caf? με 35 19άρες οθόνες. Εκτός από αυτά, μέσα στα φουαγιέ θα υπάρχουν, επίσης, Alexi Andrioti accessories, Haagen Dazs caf? και Pizza Fun. Το νέο Village Φάληρο βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου σ’ ένα συγκρότημα από κτίρια που περιλαμβάνουν caf? και εστιατόρια, Media Markt και φυσικά το Village World Φάληρο. Ο χώρος περιλαμβάνει και parking 1.200 θέσεων.

Business Today

Μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης ? Το προηγούμενο έλεγε η μεγαλύτερη Multiplex οθόνη της Ευρώπης... Για να δούμε...

Όταν το διάβασα εδώ στο μεταξύ νόμιζα ότι η Europa θα είναι η μεγαλύτερη οθόνη! Lars fon Trier σε V-Max να δω και μετά θα κλείσω ως θεατής...

Η νέα ανακοίνωση λέει :
"9 κινηματογραφικές αίθουσες, ανάμεσα στις οποίες, η εντυπωσιακή V-max με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη της Ευρώπης, η στιλάτη Cinema Europa, όπου προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες ποιοτικού κινηματογράφου, με δικό της mini bar και τραπεζάκια μέσα στην αίθουσα, οι αίθουσες Gold Class με luxury φουαγιέ, εξαιρετικό μενού και αναπαυτικές πολυθρόνες Lazy Boy και 5 εντυπωσιακά ανανεωμένες αίθουσες με τα πιο άνετα καθίσματα."

Προσωπικά μιλώντας με την κοπέλα μου πάμε 1-2 φορές την εβδομάδα σε κάποιο σινεμά. Προτιμάμε όμως τα 'απλά' σινεμά του κέντρου της Αθήνας, ideal, αθήναιον nescafe, odeon οπερα κ.α. Σε κάποιες ταινίες όμως επιβάλλεται να τις δεις σε μεγάλο χώρο με μεγάλη οθόνη κ καλό ηχοσύστημα, οπότε πάμε σε κάποιο multiplex.

EΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ MULTI CINEPLEX Και ολες αυτες τις¨"αμερικανιες", Σας ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αλλα δεν μπορω αλλο να βλεπω τετοια μεγαθηρια με φρικτη αισθητικη και για να δεις μια ταινια πρεπει να περασεις απο 6 Goodys 18 Mac, και 54 Πιττα παν και ολα τα αυτα τα μ....σμενα που νομιζουν οτι ο κινηματογραφος ειναι χαβαλες και γεμισμα του στομαχιου με ποπ κορν και αλλες μ...κιες...
Για μενα ο κινηματογραφος ειναι οπως ηταν παλια εχουμε καταπληκτικες αιθουσες βλεπε αττικον δαναος και αλλες που συντηρουν ακομα την μαγεια του κινηματογραφου...
Ολα στο βωμο του κερδους ρε γαμοτο μου;

Εγώ θεωρώ ότι το σινεμά ανεβαίνει γενικά, τόσο τα blockbuster, όσο και τα πιο... δύσκολα. Τα μεν πρώτα δημιουργούν ζήτηση σε multiplex, τα δε δεύτερα σε αίθουσες όπως ο Δαναός και ο Μικρόκοσμος. Το σημαντικό είναι να μη γίνεται το ένα σε βάρος του άλλου και, τουλάχιστον τώρα, αυτό δε συμβαίνει. Οι ευκαιρίες που έχουμε για να δούμε παλιές ή δυσεύρετες νέες είναι πολύ περισσότερες από ό,τι στο παρελθόν. Πλέον παίζονται στην περιοχή μου ταινίες που παλιά θα έβλεπα μόνο στο κέντρο, ή μπορεί να μην έπαιρναν καν διανομή. Και ειναι φυσικό, αφού από 1 αίθουσα πριν 10 χρόνια, τώρα έχουμε 8!

Aπλά πλέον η έξοδος για σινεμά μπορεί να συνδιαστεί και γενικά με διάφορες άλλες δραστηριότητες που βρίσκονται κοντά. Δεν βλέπω κάποιο κακό απλά μάλλον θα πήξουμε στα multiplex ενώ θα μπορούσαν να κάνουν και άλλες κατασκευές-επενδύσεις πχ το θεματικό πάρκο που μπορεί να ανοίξει. Aυτό μάλιστα. Mια πόλη σαν την Aθήνα δεν νομίζω να χρειάζεται τόσα multi.

Σαν αιθουσες, τα multiplex μπορει να προσφερουν καποιες ανεσεις και ενα στοιχειωδες επιπεδο ποιοτητας και ηχου, αλλα ο νεαροκοσμος που μαζευεται εκει δεν εχει κανενα σεβασμο ουτε για το εργο που παρακολουθει, ουτε για τους συνθεατες...

Δεν μπορω να ανεχθω ατομα που "πανε σινεμα" για να κανουν φωναχτα χαβαλε, λενε κρυα αστεια χασκογελωντας μονοι τους, ρευονται ή μιλανε κανονικα στο κινητο εν ωρα προβολης... Αρα δεν ανεχομαι τα multiplex. To κακο ομως ειναι οτι και σε "κανονικες" αιθουσες συνανταει πλεον κανεις ολο και συχνοτερα τα ιδια φαινομενα.

Προβολεας στο σπιτι λοιπον και αγιος ο Θεος!

Πόσο πήγε;

Πάντως είναι αλήθεια ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τον κόσμο στα σινεμά που ενοχλεί. Παλιότερα ήταν απλά η εξαίρεση, το πολύ πολύ να άκουγες κανέναν ενοχλητικό αραιά και πού, του'κανες μια παρατήρηση κι αυτό ήταν. Τώρα, ακόμα και σε προβολές με λίγο κόσμο συνεχώς όλο και κάποιον "έξυπνο" πετυχαίνω. Τελικά μάλλον δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης, απλά το φαινόμενο έχει... εξαπλωθεί.

Εσυ σιγουρα θα επρεπε να το εχεις κανει. Ιδιως μετα το χθεσινο.... Ριξε αμεσα το θεμα για το χθεσινο σου αποκτημα.:grinning-smiley-043

ΥΓ.Ευτυχως που εχω "διαρκειας" στο δικο σου....:flipout: