VISTA-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,146
ΑΘΗΝΑ
εχω μεγαλη πτωση του download σχετικα με τα xp- και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται.
δηλαδη-εκει που κατεβαζα με 600-700,τωρα στην καλυτερη εχω 100-110(!).
σε toρrent ειμαι οπως και πριν,αλλα σε οτιδηποτε αλλο η κατασταση ειναι δραματικη.
πρεπει να ρυθμισω κατι?

Re: Απάντηση: VISTA-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ....

Να υποθέσω ότι έχεις ανοίξει την πόρτα του utorrent στον router...?

στο utorrent εχω κανει portforward,γι`αυτο και δεν εχω προβλημα.
εαν-παραδειγμα-κατεβασω απο rapid(premiumuser)κατεβαζει πολυ αργα.
εαν περασω τα rapid μεσω downloadmanager-οπου ειμαι στο προγραμμα δηλωμενος ως premium-κατεβαζει σφαιρα.
σαν download των windows-χωρις manager ή client-σερνεται...

Μηπως εχει το ιδιο προβλημα τα XP SP2 και μετα, που εχει limit στις ανοικτες TCP Connections στις 20; Αυτο δημιουργουσε προβλημα και χαμηλές ταχυτητες στα p2p στα xp.

Το θέμα είναι ότι έχει προβλημα σε οτιδήποτε άλλο εκτος τορρεντ.
Κάποιο θέμα με τον driver της καρτας διχτύου υποψιάζομαι

Μηπως εχει το ιδιο προβλημα τα XP SP2 και μετα, που εχει limit στις ανοικτες TCP Connections στις 20; Αυτο δημιουργουσε προβλημα και χαμηλές ταχυτητες στα p2p στα xp.

στα xp δεν ειχα προβλημα ουτε με sp3.

Δημητρη,να υποθεσω οτι στο firewall εχεις στις εξαιρεσεις:
mtorrent(tcp-in)
mtorrent(udp-in)

απενεργοποιησε το τειχος προστασιας και του λειτουργικου και του ρουτερ για δοκιμη,και μετα ενεργοποιησε το καθενα ξεχωριστα.

Re: Απάντηση: VISTA-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ....

Δημητρη,να υποθεσω οτι στο firewall εχεις στις εξαιρεσεις:
mtorrent(tcp-in)
mtorrent(udp-in)

απενεργοποιησε το τειχος προστασιας και του λειτουργικου και του ρουτερ για δοκιμη,και μετα ενεργοποιησε το καθενα ξεχωριστα.

το firewall,το εχω off.
ετσι κι`αλλιως στα τορεντ δεν εχω προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: VISTA-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ....

σαν download των windows-χωρις manager ή client-σερνεται...
τωρα καταλαβα

εμενα κολουσε στο 99% για μια εβδομαδα χωρις λογο στο laptop και κατεβαζε και πολυ αργα.
επισης με bitcomet κολουσε στο 99% και αργουσε να τελειωσει.

12/11 εγιναν καποια updates και σταματησε το προβλημα.

Το Upnp είναι ένα service που διαχειρίζετε το άνοιγμα των ports του υπολογιστή αναλογικά με το ποιά πόρτα χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να δουλέψει μέσω internet.

Για δοκίμασέ το έτσι απο περιέργεια..

Το Upnp είναι ένα service που διαχειρίζετε το άνοιγμα των ports του υπολογιστή αναλογικά με το ποιά πόρτα χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να δουλέψει μέσω internet.

Για δοκίμασέ το έτσι απο περιέργεια..

μου "χτυπησαν" και στην εγκατασταση οδηγου του asus dh remote control(fail)και σ`ενα προγραμματακι της canon για εκτυπωση cd.(ανεπανορθωτο προβλημα).
επειδη ειχα να κανω αρκετα πραγματακια,επεστρεψα σε xp και θα ξαναδοκιμασω συντομως.

ευχαριστω...