Vivodi + Warner = Triple Play - Tι είπες τώρα?

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Από Insomnia.gr

Η Vivodi Telecommunications και η Warner Bros. international television distribution υπογράφουν πολυετή συμφωνία video-on-demand
ATG στις 06 Mar 2007 - 14:19 1 σχόλιο Σχόλια
Για τη διαθεση κινηματογραφικων ταινιων της warner bros.

στην ελληνικη τηλεοραση μεσω της “cabletv”

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Χολιγουντιανό Περιεχόμενο σε πλατφόρμα “Triple-Play”

Η Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) και η Vivodi Telecommunications σύναψαν πολυετή συμφωνία για τη διάθεση video-on-demand (VOD) κινηματογραφικών ταινιών της Warner Bros., όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο Πρόεδρος της Warner Bros. International Television, κ. Jeffrey R. Schlesinger, και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vivodi Telecom, κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου.

Η συμφωνία παρέχει στη Vivodi τα δικαιώματα video-on-demand (VΟD) στην Ελλάδα, για έναν κατάλογο νέων κινηματογραφικών ταινιών που διανέμει στη διεθνή τηλεοπτική αγορά η WBITD, όπως και για μια επιλογή πρόσφατων και κλασικών ταινιών από την τεράστια βιβλιοθήκη της Warner Bros. Entertainment.

Οι τίτλοι για τους οποίους έλαβε άδεια η Vivodi, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις αρχές της άνοιξης του 2007, μέσω της “cableTV,” της νέας υπηρεσίας video-on-demand (VΟD) της Vivodi που λανσαρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2007 ως το πλέον ανταγωνιστικό και πλήρες πακέτο “Triple Play” στην ελληνική αγορά.

Last edited:
Και οι καταδικασμένοι μόνιμοι πελάτες του ΟΤΕ δεν δικαιούνται κάτι; ή θα το συνεχίσουμε στο γνωστό τραγούδι; adsl2+ by OTE soon ...

Το θέμα θα έχει όμως ουσία να μας πούν σε τι κωδικοποίηση θα βλέπουμε και αν το bandwith, θα είναι ικανό να μπορεί να έχεις τηλεφωνία -ιντερνετ και καλωδιακή μαζί.
Σκούρα είναι μάλλον τα πράγματα, ωστόσο προς το παρών χαιρετίζουμε τις φιλότιμες προσπάθειες της vivodi

Re: Απάντηση: Vivodi + Warner = Triple Play - Tι είπες τώρα?

Το θέμα θα έχει όμως ουσία να μας πούν σε τι κωδικοποίηση θα βλέπουμε και αν το bandwith, θα είναι ικανό να μπορεί να έχεις τηλεφωνία -ιντερνετ και καλωδιακή μαζί.
Σκούρα είναι μάλλον τα πράγματα, ωστόσο προς το παρών χαιρετίζουμε τις φιλότιμες προσπάθειες της vivodi

Συφμωνώ απόλυτα... πολλά κεράσια - μικρό καλάθι
Εύχομαι η vivodi να με διαψεύσει. Μέχρι τότε θα είμαι επιφυλακτικός - όχι για τις συμφωνίες τους αλλά για το αν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους...

Και οι καταδικασμένοι μόνιμοι πελάτες του ΟΤΕ δεν δικαιούνται κάτι; ή θα το συνεχίσουμε στο γνωστό τραγούδι; adsl2+ by OTE soon ...

Το soon μου αρεσε:flipout:

Πες αυριο οτι βγαζει το πακετο

Και πες οτι μεθαυριο το αγοραζεις

Ε με τις αναβαθμησεις που θα χρειαστουνε σε 2 χρονια θα εχεις πιασει την ταχυτητα που πληρωνεις καθε μηνα:guitarist:

Μια χαρα βρε:slapface:

Συφμωνώ απόλυτα... πολλά κεράσια - μικρό καλάθι
Εύχομαι η vivodi να με διαψεύσει. Μέχρι τότε θα είμαι επιφυλακτικός - όχι για τις συμφωνίες τους αλλά για το αν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους...

Σκεψου το αλλιως. Εαν η vivodi μαζεψει πελατες τοτε η Nova θα ριξει τις τιμες της κλπ κλπ σεναρια που μπορεις να κανεις με πτωση τιμων και πακετων.

Σκεψου το αλλιως. Εαν η vivodi μαζεψει πελατες τοτε η Nova θα ριξει τις τιμες της κλπ κλπ σεναρια που μπορεις να κανεις με πτωση τιμων και πακετων.

... και θα πεθάνει και το DVB-T, και, και, και...
Δεν αντιλέγω - η δυναμική είναι μεγάλη. Έχοντας ζήσει ΗΠΑ για αρκετό καιρό ξέρω περί τίνος πρόκειτε.
Απλά είμαι επιφυλακτικός... και εύχομαι να διαψευστώ...

Το bandwidth εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής και το πόσο κοντά είσαι στον κόμβο της Vivodi. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που σου αναλύει την ποιότητα της γραμμής, το έχει χρησιμοποιήσει πολύς κόσμος εδώ στην Ελλάδα αλλά εγώ δεν κατάφερα να το δουλέψω καθότι άσχετος με τον ορολογία.

http://dmt.mhilfe.de/

Ένα άλλο σημείο που μου είπαν τηλεφωνικώς (δεν το γράφουν στα Promo) είναι ότι την ταινία που αγοράζεις μπορείς να την δεις μέσα σε 24 ώρες όσες φορές θες!

Η vivodi δεν πάσχει από υποδομές και σοβαρότητα, πάσχει από υποστήριξη. Αν μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου είναι όλα καλά, τελείωσε δεν έχεις να φοβάσε τίποτα. Αν χρειαστείς να πάρεις το call center όμως την πάτησες για τα καλά...

Η vivodi δεν πάσχει από υποδομές και σοβαρότητα, πάσχει από υποστήριξη. Αν μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου είναι όλα καλά, τελείωσε δεν έχεις να φοβάσε τίποτα. Αν χρειαστείς να πάρεις το call center όμως την πάτησες για τα καλά...

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Κι εγώ πελάτης της είμαι και μια φορά χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο και περίμενα 45 λεπτά στο τηλέφωνο.

Γιώργο, Πόσο δίκιο έχεις, είμαι παθών-bye-

Έκανα αίτηση σήμερα.

Δεν θα έχω καθόλου διακοπή internet επειδή είμαι ήδη πελάτης της vivodi. 1,5-2 μήνες μου είπαν. Θα έχουμε βάλει σορτσάκια! :grinning-smiley-043

μπααα... με πουλοβεράκι σε βλέπω τα πρωτοβρόχια... (αν κρίνω από τους ρυθμούς τους μέχρι σήμερα - εκτός κι αν αποφάσισαν να το πάρουν ζεστά...

Το καλοκαίρι που διάβαζα για το πιλοτικό της Vivodi είχα μάθει τα παρακάτω:

1) Το set top box τρέχει Windows CE και είναι αξιοπρεπές.
2) Το bandwidth που αφιερώνεται στο IP TV είναι περί τα 4Mbit και είναι ανεξάρτητο του internet / VoIP
3) Η εικόνα είναι κωδικοποιημένη κατά MPEG-4
4) Η ποιότητα της εικόνας είναι κατώτερη από DVD, αλλά αξιοπρεπής
4) Ο ήχος είναι stereo.

Μετά από αυτά που διάβασα, κατέληξα στο ότι είναι μια τεχνολογία καταδικασμένη.

Σε καλεί να πληρώσεις (pay-per-view) για υλικό κατώτερης ποιότητας από DVD, και χωρίς τις ευκολίες του DVD.

Για εμένα, που είμαι early adopter και γενικά τις "πηγαίνω" αυτές τις τεχνολογίες, είναι άχρηστο. Εδώ δεν μπορώ να δω πια κλασικό DVD γιατί μου φαίνεται θολό, θα δω IP TV? Και μάλιστα χωρίς πολυκάναλο ήχο?!?

Το IP TV είναι ίσως η μόνη IP τεχνολογία η οποία δεν έχει πιάσει πουθενά στον κόσμο. Πώς να πιάσει, όταν έχει για ανταγωνισμό το HDTV???

Όταν το bandwidth φτάσει τα 20Mbit (πραγματικό!!) και μεταφέρει εικόνα HD και ήχο DD θα το σκεφτώ.. Αν και λογικά τότε θα βλέπουμε δισκάκια που θα είναι ανάλυσης 4Κ :p

Το καλοκαίρι που διάβαζα για το πιλοτικό της Vivodi είχα μάθει τα παρακάτω:

1) Το set top box τρέχει Windows CE και είναι αξιοπρεπές.
2) Το bandwidth που αφιερώνεται στο IP TV είναι περί τα 4Mbit και είναι ανεξάρτητο του internet / VoIP
3) Η εικόνα είναι κωδικοποιημένη κατά MPEG-4
4) Η ποιότητα της εικόνας είναι κατώτερη από DVD, αλλά αξιοπρεπής
4) Ο ήχος είναι stereo.

Μετά από αυτά που διάβασα, κατέληξα στο ότι είναι μια τεχνολογία καταδικασμένη.

Σε καλεί να πληρώσεις (pay-per-view) για υλικό κατώτερης ποιότητας από DVD, και χωρίς τις ευκολίες του DVD.

Για εμένα, που είμαι early adopter και γενικά τις "πηγαίνω" αυτές τις τεχνολογίες, είναι άχρηστο. Εδώ δεν μπορώ να δω πια κλασικό DVD γιατί μου φαίνεται θολό, θα δω IP TV? Και μάλιστα χωρίς πολυκάναλο ήχο?!?

Το IP TV είναι ίσως η μόνη IP τεχνολογία η οποία δεν έχει πιάσει πουθενά στον κόσμο. Πώς να πιάσει, όταν έχει για ανταγωνισμό το HDTV???

Όταν το bandwidth φτάσει τα 20Mbit (πραγματικό!!) και μεταφέρει εικόνα HD και ήχο DD θα το σκεφτώ.. Αν και λογικά τότε θα βλέπουμε δισκάκια που θα είναι ανάλυσης 4Κ :p

+1:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος!!!!

Προσφέρει άλλη εταιρία bandwidth μέχρι και 20mbit και δωρεάν τηλεφωνία με 33 ευρώ τον μήνα αυτή την στιγμή? Την cable TV την βάζουμε έτσι για να την βάλουμε και βλέπουμε. -bye-

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπετε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος!!!!

Προσφέρει άλλη εταιρία bandwidth μέχρι και 20mbit και δωρεάν τηλεφωνία με 33 ευρώ τον μήνα αυτή την στιγμή? Την cable TV την βάζουμε έτσι για να την βάλουμε και βλέπουμε. -bye-

Πολύ καλά κάνει και προσφέρει αυτά που προσφέρει! Αλλά πρέπει εμείς, που θα κληθούμε να τα πληρώσουμε, να συνειδητοποιούμε ότι πληρώνουμε για κάτι το οποίο είναι ουσιαστικά άχρηστο. Το triple play είναι ουσιαστικά marketing trick, χωρίς ουσία.

Εγώ έχω Vivodi LLU εδώ και 3 χρόνια, και αυτή τη στιγμή με το προπληρωμένο που έχω απολαμβάνω γραμμή 2Mbit/640kbit η οποία μου έρχεται κάτω από 20 /μήνα.

Τα 33 τι προσφέρουν ουσιαστικά; Σίγουρα όχι 20Mbit πάντως..