ΞΑΝΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

19 June 2006
8,661
Για άλλη μία φορά είμαι καλεσμένος στον Πλανήτη Ladydust στο Κόκκινο 105,5την Παρασκευή στις 22:30.
Μαζί με τη Μαρίνα θα παίξουμε πολλά νέα κομμάτια ,παραγωγές του 2010 αλλά και κάποια που δεν έχουν ακουστεί ξανά.:grandpa:

Ξέρω ότι μπορεί να βαρεθήκατε το ίδιο βιολί αλλά οφείλω να ενημερώσω.:guitarist:

Αυτή τη φορά φορμάκια δεν έχει.:flipout::flipout:

Όποιος μείνει μέσα και επιθυμεί ας συντονιστεί.

Thanks.

μαζί καρακάνετε και χώρια δεν μπορείτε.. δεν το καθιερώνετε λέω εγώ!:guitarist::earmuffs:
τώρα που δεν τραβάει με τίποτα το κόκκινο, ας υπάρχει τουλάχιστον ο σύντροφος Τζιμ "στο κόκκινο":grinning-smiley-043:smile:
στημένος Παρασκευή..

Eίμαι πολύ περήφανος για το playlist της Παρασκευής. Απόψε γίνεται η τελευταία πρόβα. Ο ένας ύμνος μετά τον άλλο. Και μιλάμε για άγνωστες μπάντες.

Μία συναισθηματική τραμπάλα σε όλο της το μεγαλείο.

Last edited:
Για άλλη μία φορά είμαι καλεσμένος στον Πλανήτη Ladydust στο Κόκκινο 105,5την Παρασκευή στις 22:30.

Όποιος μείνει μέσα και επιθυμεί ας συντονιστεί.

Thanks.

Θα σε ακούσουμε και όσοι δεν μείνουμε μέσα.
Τι στο καλό τα παίρνουμε τά κινητά-φωτογραφική-video-ραδιόφωνο-πλυντήριο πιάτων-φτιάχνει και παστίτσιο ε; ε;;

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Θα σε ακούσουμε και όσοι δεν μείνουμε μέσα.
Τι στο καλό τα παίρνουμε τά κινητά-φωτογραφική-video-ραδιόφωνο-πλυντήριο πιάτων-φτιάχνει και παστίτσιο ε; ε;;

Και άλλοι (εκτός Αττικής) διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό
(ακόμη -να συμπληρώσω- και μιξεράκι του φραπέ "...Ο ΜόΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ:BDGBGDB55:" )
όμως δεν θα έχουν την ευκαιρία να τους ακούσουν.
Μήπως μετά την τέλεση του μυστηρίου δύναται να ακροαστούμε μαγνητοσκοπημένο το μουσικό αυτό πρόγραμμα στον ιστότοπο του γιουτούμπη ?

##

Καλή Επιτυχία Δημήτρη ! :grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ θερμά όλους.

Κάλλη μου θέλω κριτική μετά, ξέρεις.
Βασίλη , η εκπομπή παίζει πάντα κονσέρβα στο site του σταθμού. Έχουν σε αρχείο όλες τις εκπομπές. Θα ενημερώσω.

Θα παίξει και κομμάτι από πρόσφατη πρόταση του φίλου ecodrifter. Θα γίνει αναφορά εννοείται.:grandpa:
Και 2-3 παλιότερα αλλά σπουδαία.

Το καλό είναι ότι έχει μείνει υλικό και για την επόμενη της Μαρίνας με νέα πράγματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΞΑΝΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Δεν παίζεται απόψε ο Τζιμ...:flipout::a0210:

Να σαι καλά που μου το θύμησες με ενα post πριν...

ps ...ωραίος ο "Μπρατσικας" στο τελευταιο κομμάτι...:flipout:

Θέλω πλήρες όνομα στα Αγγλικά από το τελευταιο

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Να σαι καλά που μου το θύμησες με ενα post πριν...

ps ...ωραίος ο "Μπρατσικας" στο τελευταιο κομμάτι...:flipout:

Θέλω πλήρες όνομα στα Αγγλικά από το τελευταιο

Καλός ήταν... Εχει ακούσει πολύ και το Dark Side...
Σεβεντάδικα σύνθια :a0210: