XFPS RateUp = interface για πληκ/ποντ για ps3

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,594
Πειραιάς
Ψάχνοντας σήμερα στο αγαπημένο μου μαγαζί στο διαδίκτυο, που δεν είναι άλλο από το εbay :SFGSFGSF:, βρέθηκα μπροστά στο προϊόν αυτό με την ονομασία : XFPS RateUp

Τι κάνει αυτό ; Είναι ένας αντάπτορας που μας επιτρέπει να συνδέσουμε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο + ποντίκι και να το χρησιμοποιούμε κανονικά στο ps3, σε όλα τα παιχνίδια ! Μάλιστα, δεν χρειάζεται υπολογιστής για να το προγραμματίσουμε, απλά συνδέουμε πάνω του το χειριστήριό μας και αυτοπρογραμματίζεται μόνο του ! Μας δίνει την δυνατότητα οποιοδήποτε πλήκτρο εμείς θέλουμε στο πληκτρολόγιο να το προγραμματισουμε με κάποιο από το χειριστήριο. Τέλος, μπορούμε να ρυθμίσουμε την ευαισθησία του ποντικιού πολύ εύκολα, ενώ από τις φωτό φαίνεται ότι μπορούμε να συνδέσουμε πάνω του κ χειριστήριο από ps2.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.xcm.cc/
Δεν είναι κ πολλές είναι η αλήθεια...

Δοκιμή του μπορείτε να βρείτε εδώ : IGN

XRA-1.jpg

XRA-2.jpg

XRA-4.jpg

XRA-6.jpg

Κάποια βίντεο :Όλα καλά κ ωραία....η τιμή του όμως είναι αλμυρή...κάπου στα 75 με 90 ευρώ το βρίσκουμε, ανάλογα με το μαγαζί, πράγμα ακριβό λοιπόν...

Για παράδειγμα εδώ : http://www.divineo.co.uk/cgi-bin/div-uk/ps3-rateup

Τι λέτε ;;; Το δοκιμάζουμε ;;; Το σκέφτομαι...

εγώ προτείνω να πάρετε Xbox360 δεν θα τα χρειαστείτε αυτά εκεί. !!!:aktion033::aktion033::aktion033:

εγώ προτείνω να πάρετε Xbox360 δεν θα τα χρειαστείτε αυτά εκεί. !!!:aktion033::aktion033::aktion033:
Τι σχέση εχεί αυτό ;;;;;;
Εσύ δλδ δεν θες να παίζεις με ποντίκι κ πληκτρολόγιο το gears of war ;
Αυτή η εταιρεία έχει κ για χβοχ360 αν θες πάντως ! -bye-

εννοείται πως θέλω. πωπω ουτε μια πλάκα δεν σηκώνεται πλέον. τσ τσ. :(

πάντως έχω διαβάσει αλλού ότι έχει μερικά προβλήματα στο xbox360 η συσκευή αυτή. δεν είναι συμβατή με όλα τα games και δεν μπορείς να γράψεις με το keyboard, απλά προγραμματίζεις πλήκτρα για τις αντίστοιχες λειτουργίες του key pad. Επίσης πρέπει να έχεις ενσύρματο key pad xbox 360.

Πράγματι, δεν χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο για να γράψεις. Απλά αντικαθιστά το χειριστήριο. Η 1η έκδοση που είχαν βγάλει δεν έπαιζε καλά, τώρα λένε ότι αυτή η έκδοση είναι οκ.

Υπάρχει κάνας θαραλλέος για να το παραγγείλει ;;;;;