Υγρόμετρο ?

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,265
Αττικό βουνό
Φίλοι μου καλοί έχω ένα υγρόμετρο που μετράει την υγρασία στα ξύλα και με τον καιρό μάλλον τα παιξε .
Θα εκτιμούσα την συμβουλή σας για έναν καλό ηλεκτρονικό στην Αθήνα να του το πάω να μου το φτιάξει

Ευχαριστώ

Επί τη ευκαιρία και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ένα αξιόπιστο υγρόμετρο για τη χρήση που λέει ο φίλος παραπάνω ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε (και πόσο περίπου κοστίζει); Επίσης πώς κάνουμε κάποιες σωστές μετρήσεις, θέλω να πω ποιά είναι μια σωστή τιμή υγρασίας για να μην έχουμε πρόβλημα με τα ξύλα;

Αν χαλάω το θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν post σε ξεχωριστό thread.

Ευχαριστώ.

Επί τη ευκαιρία και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ένα αξιόπιστο υγρόμετρο για τη χρήση που λέει ο φίλος παραπάνω ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε (και πόσο περίπου κοστίζει); Επίσης πώς κάνουμε κάποιες σωστές μετρήσεις, θέλω να πω ποιά είναι μια σωστή τιμή υγρασίας για να μην έχουμε πρόβλημα με τα ξύλα;

Αν χαλάω το θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί το παρόν post σε ξεχωριστό thread.

Ευχαριστώ.

Αν ξεπερνά το 35% εχεις ψιλο-θεματάκι...Εξαρτάται βέβαια και τι είδους τζάκι/σόμπα χρησιμοποιείς...-bye-

Είχα πάρει ένα voltcraft προ 2ετίας απο Αθήνα κέντρο και μου χάλασε κι εμένα. Πήγα στο μαγαζί αλλά δυστηχώς είχε κλείσει. Οπότε ψάχνουμε τον ίδιο άνθρωπο αγαπητέ.