Εννοείται όποιος ξέρει μας λέει, τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με το ρεύμα , τα τελωνεία, την μεταφορά κτλ...
Αν είναι μέχρι 32άρα, κοτσάρισέ της ένα πρόγραμμα GPS, βάλε μεγάλα γυαλιά μυωπίας και κράτα τη στο χέρι με λουράκι. Δε θα σου πει κανείς τίποτα.
Πέρα από την πλάκα, έχει ένα σωρό μικρά πράγματα που μπορείς να πάρεις από USA και με το δολλάριο στο εκπληκτικό 1,49
Πχ ένα ipod μπορεί να σου βγει κοψοχρονιά πλέον.
Πρεπει να παρεις μοντελο για export αλλοιως παλι προβλημα με τα ρευματα θα εχεις κ.λ.π.τουλαχιστον κάμερα HD να πάρω από κει;;;
Από Αμερική έχω αγοράσει όλα τα φωτογραφικά μου χωρίς ποτέ να πληρώσω τελωνείο.
εννοείς πως περνάς πχ φακούς σαν εξοπλισμό που χρησιμοποιείς (δηλαδή δίχως τις συσκευασίες) ή κάνω λάθος? Θα πάω με δύο βιδωτούς δίχως καν μηχανή και θα γυρίσω με μία 5D και δύο L? :BDGBGDB55:
να σου πω κάτι γιατί δεν αγοράζεις τίποτα Timberland , Ralph Loren, Polo κλπ σε ρούχα/παπούτσια κλπ και να τα πουλήσεις σε φίλους στην Ελλάδα…είμαι σίγουρος ότι με όσα βγάλεις θα καλύψεις και με το παραπάνω τη διαφορά στη τιμή για αγορά TV από Ελλάδα…
Νομίζω ότι περισσότερο βαραίνει η αίσθηση ότι και καλά κάτι κερδίσαμε (πχ 100 ευρώ από την αγορά ενός ipod), από το να βγάλει κανείς κέρδος από ένα παρόμοιο ταξίδι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.