ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ WDTVLive

pantnt30

New member
18 February 2012
10
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω to WD TV Live (Gen 3) ο οποίος επικοινωνεί κανονικά με το ασύρματο ruter.
Από τον υπολογιστή επιλέγω την ταινία που θέλω, δεξί κλικ πάνω της και open με WDTVLive.
Το WDTVLive, ανοικτό και βλέπω την ταινία κανονικά στην τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω υποτίτλους.
Η ταινία και οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα και έπαιξα λίγο με τις γραμματοσειρές από το WDTVLive, αλλά τίποτα.
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να δώ υπότιτλους.
Αν μπορεί κάποιος ας με καθοδηγήσει.
Ευχαριστώ

έτσι όπως το κάνεις πρέπει να ενσωματώσεις τους υπότιτλους

η άλλη επιλογή είναι να πας μέσω wd.

Αν ανοίγεις την ταινία μέσα από τη δικτυακή θέση του WDTVLive, τότε πρέπει να σου παίζει και υπότιτλους. Αν το βλέπεις σαν DLNA server νομίζω καλώς γίνεται και δεν τους βλέπεις γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Twonky server που έχει το Live δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

τι να έχω δοκιμάσει;

μέσω DLNA πάντως εξωτερικούς υπότιτλους δεν παίζει γιατί δεν υποστηρίζει
τους ενσωματωμένους από όσο θυμάμαι μια χαρά τους έδειχνε

φυσικά μέσω smb/nfs εξωτερικούς υπότιτλους τους έδειχνε μια χαρά

με μπερδέψατε περισσότερο
λίγο ποιο αναλυτικά
λαμβανομένου υπόψη πως δεν έχω και τις γνώσεις σας

Εξήγησε λίγο πιο αναλυτικά τα βήματα που κάνεις για να δεις την ταινία.
Το δίσκο του WDLive τον βλέπεις σα δικτυακό δίσκο στο δίκτυο του υπολογιστή σου;

Καλησπέρα παιδιά,
Έχω to WD TV Live (Gen 3) ο οποίος επικοινωνεί κανονικά με το ασύρματο ruter.
Από τον υπολογιστή επιλέγω την ταινία που θέλω, δεξί κλικ πάνω της και open με WDTVLive.
Το WDTVLive, ανοικτό και βλέπω την ταινία κανονικά στην τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω υποτίτλους.
Η ταινία και οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα και έπαιξα λίγο με τις γραμματοσειρές από το WDTVLive, αλλά τίποτα.
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να δώ υπότιτλους.
Αν μπορεί κάποιος ας με καθοδηγήσει.
Ευχαριστώ

Με άλλα λόγια οι ταινίες σου είναι στον υπολογιστή. Ετσι που το κάνεις δεν γίνεται. Πρέπει να πας στο WD και να δεις το pc σου over the network. Πρέπει να πεις στην πηγή που να πάει να βρει την ταινία (και θα βρει και τους υπότιτλους.) Ετσι που καταλαβαίνω ότι το κάνεις λες στο "αποθηκευτικό" - για το WD - μέσο πως να αναπαράγει την ταινία . Δεν μπορείς όμως να του πεις να αναπαράγει ΚΑΙ τους υπότιτλους......:D

Re: Απάντηση: ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ WDTVLive

1. Το WD TV Live είναι συνδεδεμένο με την Τηλεόραση.
2. Τις ταινίες τις κατεβάζω συνήθως από το AXXO και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο που τον έχω μειράσει σε C & D (οι ταινίες).
3. Κάνοντας δεξί κλίκ στη ταινία, επιλέγω ‛’Play To WDTVLive’’ και έχοντας ανοιχτή τη συσκευή μέσω ασύρματου βλέπω την ταινία στην Τηλεόραση.
4. Όλα μέχρι εδώ οκ.
5. Δεν βλέπω όμως υπότιτλους.

αν έχεις την καλοσύνη μου εξηγείς τα βήματα!!!
δηλ. δεν κατάλαβα πως να ρυθμίσω το WD να πάει να διαβάσει απο τον υπολογιστή>σκληρό δίσκο D:> τον φάκελλο Ταινίες που μέσα εδώ έχω τους φακέλους με την κάθε ταινία και υποτιτλο.

Με άλλα λόγια οι ταινίες σου είναι στον υπολογιστή. Ετσι που το κάνεις δεν γίνεται. Πρέπει να πας στο WD και να δεις το pc σου over the network. Πρέπει να πεις στην πηγή που να πάει να βρει την ταινία (και θα βρει και τους υπότιτλους.) Ετσι που καταλαβαίνω ότι το κάνεις λες στο "αποθηκευτικό" - για το WD - μέσο πως να αναπαράγει την ταινία . Δεν μπορείς όμως να του πεις να αναπαράγει ΚΑΙ τους υπότιτλους......:D

αν έχεις την καλοσύνη μου εξηγείς τα βήματα!!!
δηλ. δεν κατάλαβα πως να ρυθμίσω το WD να πάει να διαβάσει απο τον υπολογιστή>σκληρό δίσκο D:> τον φάκελλο Ταινίες που μέσα εδώ έχω τους φακέλους με την κάθε ταινία και υποτιτλο.

Να πας στον φάκελλο του υπολογιστή που έχεις τις ταινίες σου και με ανάποδο κλικ να επιλέξεις properties. Στην καρτέλα Sharing να κάνεις share τον φάκελο αυτόν. Ετσι θα τον βλέπει το WD Live στην επιλογή Network. από εκεί θα επιλέγεις ποια ταινία θα παίξεις και θα βλέπεις και τους υπότιτλους...