Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για "φτωχούς Αργεντινούς", και αναρωτιέμαι, πόσοι απο όσους το γράφετε έχετε ιδίαν άποψη για το πως είναι στην Αργεντινή και πόσο φτωχά ζούνε οι Αργεντινοί....
Καλά απ´την μια ξεκινά απαγόρευση στην ιδιωτική καλλιέργεια και απ' την άλλη θα δώσει κίνητρα για συνεταιρισμούς...??
+1. Και για να το πω αλλιως, δε φατινε τα συστηματα αλλα οι ανθρωποι.Και χωρίς ρεύμα ζει ο άνθρωπος. Και χωρίς τηλέφωνο. Αλλά αυτά τα αγαθά όπως και το χρήμα διευκολύνουν. Τι να τα κάνω τα κουπόνια, όταν κάποιος με πολύ στάρι αρχίζει να μαζεύει πολλά κουπόνια κα τα βάζει στο στρώμα? Και μετά ένας άλλος του πει "δώσε μου τα κουπόνια σου και θα τα βάλω στην ντουλάπα μου που είναι γερή. Άκουσα μάλιστα πως πλέον ανταλλάζουν δυό κουπόνια σταριού με ένα ζάχαρης, αλλά μεθαύριο που θα ξαναρχίσουν να φτιάχνουν παγωτά θα ξανανέβει η ζάχαρη. Δώσε να σου κάνω τις ανταλλαγές εγώ να μην ασχολείσαι και θα βγούμε και οι δύο κερδισμένοι".
Γενικά η οικονομία πέρασε από όλα αυτά τα στάδια και κατέλληξε στα χαρτονομίσματα, και αργότερα στον "αέρα". Γιατί να φταίει το πως μετράς ένα αγαθό (πχ με ευρώ) και όχι η όλη διαδικασία της οικονομίας?
Η φατιμέ φταίει Πανο+1. Και για να το πω αλλιως, δε φατινε τα συστηματα αλλα οι ανθρωποι.
+1. Και για να το πω αλλιως, δε φατινε τα συστηματα αλλα οι ανθρωποι.
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτως ή άλλως σε λίγο όλοι χωρίς λεφτά θα ζούμε!
Στην πυραμιδα του Maslow τα 3 πρωτα σταδια χειαζονται χρημα στις σημερινες κοινωνιες. Αρα και τα δυο τελευταια χρειαζονται χρημα αφου (κακως κατα την αποψη μου) ο maslow θεωρει προαπαιτουμενα τα προηγουμενα σταδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.