Περιοδικό "Digital TV info": Τεύχη 2013

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Φεβρουαρίου στα περίπτερα!

Μια γεύση απο τα περιεχόμενα του περιοδικού

Τηλεχειριστήρια αντικατάστασης για TV και επίγειο δέκτη

0415_WValJazeera.jpg


21 τηλεχειριστήρια για ταυτόχρονο έλεγχο τηλεόρασης και ψηφιακού δέκτη. Πολλά και διαφορετικά μοντέλα με μικρά ή μεγάλα πλήκτρα, προγραμματιζόμενα από το PC ή χειροκίνητα, και με κόστος γύρω στα 12 ευρώ, τα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης 2:1 είναι η απόλυτη λύση στο πρόβλημα των δύο τηλεκοντρόλ.

Έρευνα: Συνδρομητικές Δορυφορικές Κάρτες Ερωτικού Περιεχομένου

girls1.jpg


Προγράμματα ερωτικού περιεχομένου με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. 20 συνολικά κανάλια συμμετέχουν σε διάφορους συνδυασμούς σε 10 ερωτικά πακέτα, με 6μηνη ή ετήσια συνδρομή, με τιμή εκκίνησης στα 22 ευρώ.

Εγκαταστάσεις: 10 βασικοί κανόνες για μία ιδανική δορυφορική εγκατάσταση

anoigma-2.jpg


Αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε 10 βασικούς κανόνες εγκατάστασης που πρέπει να τηρήσετε, ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία λειτουργίας της δορυφορική σας εγκατάστασης.

Λήψεις: Yahsat 1A - 52.5E & Express AM 22 - 53E

3CartoonNetworkArabia-525E.jpg


Από πλευράς δορυφορικών αναζητήσεων αυτό το μήνα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη, με το όνομα SatView, όπου σε κάθε τεύχος θα παρουσιάζουμε ένα τηλεοπτικό δορυφόρο με τα κανάλια του και αναφορές για την λήψη του. Αυτό το μήνα κάνουμε στάση στον Yahsat 1A – 52,5E με τα πολλά ελεύθερα HD κανάλια.

Κριτήρια επιλογής οικονομικής HDTV
Τι να προσέξετε, πού να αδιαφορήσετε


LED_TV2.jpg


Στο σύντομο οδηγό που ακολουθεί βάζουμε μία τάξη σε αυτά που μας ενδιαφέρουν, προκειμένου να αποκτήσουμε μία καλή σε απόδοση μεν, οικονομική δε, τηλεόραση.

CES 2013-Μεγαλύτερες τηλεοράσεις - καλύτερες θεάσεις

OPEN2.jpg


Η διεθνής έκθεση CES άνοιξε τις πύλες της και φέτος στο Las Vegas και όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές τηλεοπτικών συσκευών παρουσίασαν ότι πιο εξελιγμένο είχε το οπλοστάσιό τους. Διαβάστε αποκλειστικές λεπτομέρειες για τις τηλεοράσεις – ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια.

Η φωνή των αναγνωστών: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Καδή (Irte180)

anoigma-1.jpg


Η φωνή των αναγνωστών αυτό το μήνα φιλοξένει τον φίλο Δημήτρη Καδή (Irte180), ο οποίος μας παρουσιάζει το νέο του απόκτημα, ένα DH 2,40m.

Τα τεστ του περιοδικού

sat53collage.jpg


Από τα πολλά τεστ του τεύχους ξεχωρίζουν ο νέος διπύρηνος δέκτης Skybox F3, ο επίγειος e-space Libra, το νέο AV Link της Global Invacom που μπορεί να μεταφέρει ασύρματα στην μπάντα των 5,8GHz μια πηγή HDMI, η νέα κεραία NEO 085 της Alcad, ο ολοκαίνουργιος DVB-T modulator TM250 της Anttron και τα πεδιόμετρα Rover HD Flash και Deviser DS2400T.

Και πολλά ακόμη αποκλειστικά θέματα και ειδήσεις!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

64820fd9-091e-47d0-a4fc-a9f2c58407ba.jpg


Το Digital TV στα περίπτερα
Με πλούσια και χορταστική ύλη, καλοσχεδιασμένο και σε άψογη ποιότητα εκτύπωσης, κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος του Digital TV, με την προσφορά των 3,90 ευρώ να τρέχει και αυτόν το μήνα. Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV θα βρείτε και το περιοδικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, Security Report.

Όσον αφορά την ύλη του περιοδικού Digital TV αναμφισβήτητα ξεχωρίζει η ερεύνα στα μεγάλα κάτοπτρα. Συγκεκριμένα, σας παρουσιάζουμε όλα τα μεγάλα κάτοπτρα πάνω από 1,80m, παραβολικά ή offset που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, τα οποία ξεκινάνε από την διάσταση των 1,80m και φτάνουν τα 5,00m. Ταυτόχρονα σας παραθέτουμε και σχετικό άρθρο με τους δορυφόρους που κατεβάζει το κάθε κάτοπτρο, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι πρόκειται να λάβετε με αυτά τα… τέρατα!
Η συνέχεια είναι καθαρά αθλητική, αφού ο Γιάννης – Φίλιππος Δημητριάδης σας παρουσιάζει τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια, στα οποία μπορείτε να βρείτε μπόλικο αθλητικό υλικό, ακόμη και από μεγάλες διοργανώσεις, όπως Champions League, Euroleague, κτλ.
Εντυπωσιακή είναι η επιστροφή του Π. Μαλακούδη στην αρθρογραφία του περιοδικού, αφού δημοσιεύει έρευνα που δείχνει πώς το card sharing εκμεταλλεύεται τυχόν κενά ασφαλείας της τεχνικής παντρέματος κάρτας – δέκτη, γνωστή και ως Secure Silicon, με αποτέλεσμα να υπάρχει εικόνα στις πειρατικές οθόνες, ακόμη και από παντρεμένες κάρτες.

Για τους αρχάριους χρήστες του Enigma2, ο Σωτήρης Χατζηστρατής περιγράφει βήμα – βήμα πώς για πρώτη φορά θα σετάρετε τον enigma2 – Linux δέκτη σας, με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις που αφορούν εγκατάσταση κατόπτρου, σκληρού δίσκου και emu.
Όσο αφορά την επίγεια ψηφιακή TV η Ματίνα Παπαχριστούδη σας φέρνει όλη την επικαιρότητα από τα αναμενόμενα switch off της Κρήτης και της Πάρνηθας. Παράλληλα, μέσα από σχετικό άρθρο της καταδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης και δείχνει την ανάγκη γιατί πρέπει αυτή να ηγηθεί του switch off, όπως ακριβώς έγινε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Η απόκτηση της Premier League από την ΟΤΕ TV είναι πλέον γεγονός και ο Ν. Δρικάκης μιλάει με την Nova για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.
Όσον αφορά το άρθρο ταράτσας, ο Παναγιώτης Ψυχογιός μέσα από το θέμα του Sat Mythbusters καταρρίπτει 10 μύθους για την δορυφορική λήψη, ενώ σε πιο επαγγελματικές εγκαταστάσεις ο Θ. Κυριακόπουλος αναλύει πώς γίνεται η επεξεργασία ενός αναλογικού καναλιού με μεταλλαγή συχνότητας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον από τους ψηφιακούς αναμεταδότες Gap Fillers.

Πολλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα νέα προϊόντα κυκλοφόρησαν αυτό το μήνα στην αγορά και όπως πάντα πέρασαν από το εργαστήριο μας, για τα συνήθη τεστ. Πρώτα από όλα ξεκινάμε με το τεστ του νέου δέκτη Kaon του ΟΤΕ TV, το οποίο μας ήρθε και μαζί με το νέο κάτοπτρο. Στο όλο τεστ προβάλλεται και η υπηρεσία ΟΤΕ TV, αφού μέσα σε ένα χρόνο έχει προσθέσει παρά πολλά νέα και μάλιστα HD κανάλια. Η συνέχεια είναι και πάλι τηλεοπτική, αλλά αυτή τη φορά πιο ερωτική, αφού σας παρουσιάζουμε το νέο 2κάναλο FullHD ερωτικό πακέτο, Red Light HD.

Ο πρώτος δέκτης Android – Enigma2 της αγοράς είναι γεγονός. Ο γερμανικός Golden Media Hypercube ανήκει στην κατηγορία των δεκτών TripleCombo και κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά. Όμως Triple combo και dual boot σε Spark – Enigma2 είναι και ο νέος Amiko Alien 2+, ο οποίος έρχεται πλέον με DVB-T2 tuner. Αντίθετα, περισσότερο modular παρά combo θα χαρακτηρίζαμε τον νέο δέκτη της Edision Magicvision, ο οποίος διαθέτει θέσεις για δύο tuner και μπορεί να πάρει ένα δορυφορικό και ένα επίγειο (combo) ή δύο δορυφορικά ή δύο επίγεια tuner.

Σε πιο επαγγελματικής χρήσης προϊόντα παρουσιάζουμε τους διαμορφωτές Anttron TM 300 και TM400 που μπορούν να διαμορφώσουν 2 ή 4 σήματα AV σε δικάναλο ή τετρακάναλο ψηφιακό πακέτο DVB-T, καθώς και τους αναλογικούς επαγγελματικούς διαμορφωτές Ikusi SZB, που αποτελούν ιδανική λύση για ξενοδοχεία που θέλουν να βλέπουν τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, από αναλογικές τηλεοράσεις.
Πολύ πλούσια και η ειδησεογραφία του μήνα που χαρακτηρίστηκε από την πώληση του Hellas Sat στην Arabsat, που θα βρείτε στην στήλη News. Διαβάστε επίσης για την πρώτη δοκιμή ανάλυσης 8Κ (στήλη HD News), την άρνηση της πολιτείας να σηματοδοτήσει τα επόμενα switch off (Media Transmitter), το νέο δέκτη Atlas HD που δίνει πράσινο φως στα HD κανάλια του CSAT (Scrambling) και τον πλήρη χάρτη συμφωνιών τις Premier League με τους ανά τον κόσμο τηλεοπτικούς providers (Sport+).
Τέλος, πρέπει να σας αναφέρουμε ότι οι πίνακες καναλιών αναβαθμίστηκαν και απεικονίζονται πλέον με μεγαλύτερη γραμματοσειρά για ευκολότερη εύρεση των καναλιών. Και μην παραλείψετε ότι μόνο στο Digital TV info θα βρείτε όλους τους δορυφόρους και τις συχνότητες που λαμβάνονται στη χώρα μας και μάλιστα ανανεωμένους σε μηναία βάση.

Όσον αφορά το έτερον ήμισυ Security Report και αυτό το μήνα κυκλοφορεί με άκρως ενδιαφέροντα θέματα που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό, επαγγελματία της αγοράς.
Αυτό το μήνα το Security Report διεξάγει έρευνα στους σταθμούς λήψης σημάτων της ελληνικής αγοράς. Τα σημαντικότερα κέντρα λήψης της ελληνικής αγοράς, παρουσιάζονται μέσα από τεχνικά άρθρα που αναφέρονται στις τεχνολογικές δυνατότητες του κάθε κέντρου, μέσω των οποίων, στην ουσία, απορρέουν και οι δυνατότητες τους, αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους.
Η αρθογραφία συνεχίζεται με την παρουσίαση της τεχνολογίας HD-SDI, μέσω της οποία μπορούν να περάσει σήμα FullHD από τυπικά ομοαξονικά καλώδια. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήσαμε τον εξοπλισμό και τις κάμερες της GI Security.
Σε ακόμη πιο εγκαταστασιακό επίπεδο σας δείχνουμε τα είδη καλωδίων για τα συστήματα ασφαλείας, αλλά και ποια από αυτά πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασής σας.
Όσο αφορά τα τεστ του μήνα, ξεχωρίζουν το νέο NVR με το όνομα IPCorder KNR-090, το οποίο μπορεί να διαχειριστεί 4 κάμερες IP megapixel, την τρομερή πανοραμική κάμερα Arecont Vision, που έρχεται με 4 φακούς των 5MP ο καθένας, το modular πίνακα συναγερμού Honeywell Galaxy Flex FX020 και τις νέες θυροτηλεοράσεις της Nade.

Η Libra Press συνεχίζει και αυτό το μήνα την ολική ανανέωση των περιοδικών της, αφού εκτός από την καλύτερη τιμή των 3,90 ευρώ, προσφέρει και στα δύο περιοδικά πολύ περισσότερη ύλη και θέματα σε σχέση με πριν, αλλά και καλύτερη ποιότητα παραγωγής. Με αυτό τον τρόπο σας προσφέρει δύο πλουσιότερα σε σχέση με το άμεσο παρελθόν περιοδικά σε καλύτερη μάλιστα τιμή, προσπαθώντας ουσιαστικά να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη απόδοσης – τιμής των προϊόντων της.

Μείνετε σε τροχιά!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EDITORIAL

NEWS

HD NEWS

MEDIA TRANSMITTER

SCRAMBLING

SPORT+

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

OTE TV
Νέος δέκτης, νέο κάτοπτρο και πολλά νέα κανάλια

RedLight HD DGCrypt
Το νέο δικάναλο ερωτικό πακέτο

Golden Media Hypercube
Enigma2 και Android επιτέλους μαζί!

Amiko Alien2+
Ο triple combo Alien2 αποκτά DVB-T2 tuner

Edision Argus VIP3 MagicvisionGlobo HD S1
Με δικαίωμα στην επιλογή…

Anttron TM300 & TM400Globo HD S1
Φτιάξτε το δικό σας DVB-T πακέτο!

Ikusi SZB και πακέτα IKUHot-ZGlobo HD S1
Η οικονομική λύση


ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δορυφορικά κάτοπτρα μεγαλύτερα από 1,80m
Τα τέρατα της ελληνικής αγοράς!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια
Τι θα δείτε και πώς θα τα κατεβάσετε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Nova
Επενδύουμε σε ελληνικό περιεχόμενο

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πάντρεμα Secure Silicon
Το απόλυτο (;) εργαλείο κατά του Card Sharing

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Οδηγός εγκατάστασης Enigma2
Πώς θα ρυθμίσετε τον Linux δέκτη σας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Sat Mythbusters
Οι 10 μύθοι της δορυφορικής λήψης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Επεξεργασία ψηφιακού καναλιού με μεταλλαγή συχνότητας


ΠΙΝΑΚΕΣ
SAT&ZAP
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

43d34732-3a38-448b-9880-2db6f9129740.jpg
 

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Το" Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Φαίνεται πλουσιότατο το νέο τεύχος ! Τα γράφει όλα και συμφέρει ! :ernaehrung004: Μπράβο σας ! :SFGSFGSF:
Να ρωτήσω, οι τιμές για τα πιάτα θα αναγράφονται ;
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Ενώ σε όλα τα προιόντα που φιλοξενούνται στο περιοδικό υπάρχουν τιμές, στο αφιέρωμα με τα μεγάλα κάτοπτρα δεν ήταν δυνατόν να μπουν μιας και τα περισσότερα απο αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και το τελικό κόστος εξαρτάται απο τα μεταφορικά (που διαφοροποιούνται ανάλογα την παραγγελία που κάνει το κατάστημα) αλλά και τη συναλαγματική ισοτιμία. Το τεύχος είναι πάντως φορτωμένο απο ύλη !!!
 

athensat

Senior Member
15 December 2009
505
ΑΘΗΝΑ
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Συγχαρητηρια στην εκδοτικη ομαδα του περιοδικου.Ειδικα η παρουσιαση των μεγαλων κατοπτρων ειναι πολυ μεστη.
 

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Πότε θα κατέβει στα Χανιά το περιοδικό ; Έχω πάει σε ένα κατάστημα (και χθες και σήμερα)
αλλά δεν το έχει φέρει. Ρωτάω για να ξαναπάω όταν θα είναι εδώ...
 

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
855
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Ο νεος δεκτης ειναι καλυτερος σε εικονα? αξιζει η αλλαγη?
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Μια γεύση απο το περιοδικό που κυκλοφορεί

Έρευνα αγοράς: Δορυφορικά κάτοπτρα μεγαλύτερα από 1,80m
Τα τέρατα της ελληνικής αγοράς!


image.php


Όλα τα κάτοπτρα "θηρία" εταιριών όπως οι DH, Prodelin, Engel, Aris, OneTrade, Mabo, Channel Master φιλοξενούνται στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του περιοδικού. Κάτοπτρα απο 1.80 έως 5μ!
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Πότε θα κατέβει στα Χανιά το περιοδικό ; Έχω πάει σε ένα κατάστημα (και χθες και σήμερα)
αλλά δεν το έχει φέρει. Ρωτάω για να ξαναπάω όταν θα είναι εδώ...

Τον προηγούμενο μήνα το πήρες από το ίδιο κατάστημα? Αν όχι, κοίτα αλλού!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

OTE TV
Νέος δέκτης, νέο κάτοπτρο και πολλά νέα κανάλια


image.php


Σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο μετά το ξεκίνημα της δορυφορικής υπηρεσίας του ΟΤΕ TV και ενώ αυτή αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, έφτασε στα χέρια μας το νεότερο μοντέλο δορυφορικού δέκτη, που θα αρχίσει να διατίθεται στους συνδρομητές (KAON NS1110), μαζί με το νέο μικρότερο κάτοπτρο. Από το Νοέμβριο του 2011, που πρωτοπαρουσιάστηκε το πακέτο, έγιναν πολλές και σημαντικές προσθήκες καναλιών, οι οποίες σε συνδυασμό με το νέο εξοπλισμό δημιουργούν ένα νέο κλίμα στην ελληνική αγορά της συνδρομητικής TV.

Τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια
Τι θα δείτε και πώς θα τα κατεβάσετε


image.php


Όσοι από εσάς δεν επιθυμούν την εύκολη λύση της συνδρομής για την αθλητική τηλεοπτική τους διασκέδαση, μπορούν να σαρώσουν τους δορυφορικούς ουρανούς και να κατεβάσουν μια σειρά από ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια. Κανάλια γενικού ενδιαφέροντος, θεματικά, ή ακόμη και συλλογικά, με καλό ή κακό περιεχόμενο, σε υψηλή ή χαμηλή ανάλυση, που όμως σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε λίγο ή πολύ από το χρόνο της τηλεθέασής σας.

Πάντρεμα Secure Silicon
Το απόλυτο (?) εργαλείο κατά του Card Sharing


image.php


Οι πάροχοι δορυφορικών συνδρομητικών υπηρεσιών έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα από το διαδικτυακό διαμοιρασμό κάρτας (card sharing). Ο ένας μετά τον άλλον προχωρούν στην υιοθέτηση της τεχνολογίας Secure silicon pairing ή Chipset pairing, το γνωστό σε μας “πάντρεμα”. Όμως πώς ακριβώς δουλεύει αυτή η τεχνολογία και τι τρόποι υπάρχουν για να παρακαμφθεί;

Οδηγός εγκατάστασης Enigma2
Πώς θα ρυθμίσετε τον Linux δέκτη σας


image.php


Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι να καταγράψει τα βήματα της εγκατάστασης ενός σύγχρονου image που χρησιμοποιεί Enigma2 και κάποιες απλές ρυθμίσεις που ακολουθούν αμέσως μετά την εγκατάσταση. Ο οδηγός βασίζεται στην έκδοση 1.7.9 του Blackhole και η εγκατάσταση γίνεται σε δέκτη VU+ Uno. Οι βασικές διαδικασίες είναι παρόμοιες για τους περισσότερους σημερινούς δέκτες, αλλά σε κάθε περίπτωση ορισμένα από τα βήματα μπορεί να είναι διαφορετικά και έτσι, πριν προχωρήσουμε, θα πρέπει να διαβάσουμε τις οδηγίες αναβάθμισης που αφορούν το δέκτη μας.

Nova: Επενδύουμε σε ελληνικό περιεχόμενο

image.php


Το περιοδικό Digital TV info επικοινώνησε με την πλατφόρμα της Nova και σας μεταφέρει το κλίμα λίγο μετά την ολοκλήρωση της πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Premier League.

Πρώτες δοκιμές

Golden Media Hypercube
Enigma2 και Android επιτέλους μαζί!


image.php


Πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μύθο, ήρθε ο Hypercube να επιβεβαιώσει την ενσωμάτωση λογισμικού Android σε δορυφορικό δέκτη. Με υποστήριξη dual boot, η Golden Media φιλοξενεί στο δέκτη τα λογισμικά Enigma2 και Android. Εκτός από το software, ο Hypercube έρχεται με πολύ ολοκληρωμένο hardware, διαθέτοντας δύο δορυφορικά DVB-S/S2 tuners και ένα επίγειο DVB-T.

Amiko Alien2+
Ο triple combo Alien2 αποκτά DVB-T2 tuner


image.php


Ο triple combo δέκτης της Amiko, ο Alien2, εξελίσσεται αποκτώντας DVB-T2 tuner και μετονομάζεται σε Alien2+, ενώ έρχεται και με την τελευταία έκδοση του πολύ καλού Spark λογισμικού. Διατηρεί φυσικά τα δύο δορυφορικά tuners, με το τρίτο υβριδικό tuner να είναι πλέον DVB-C/T2, γεγονός που τον καθιστά έτοιμο για την επόμενη εξέλιξη στην επίγεια ψηφιακή. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η πρόσβαση στο διαδίκτυο και οι HbbTV εφαρμογές!

Edision Argus VIP3 Magicvision
Με δικαίωμα στην επιλογή…


image.php


Ο απόλυτος Combo δέκτης της αγοράς ακούει στο όνομα Magicvision. Ο νέος δέκτης της Edision έρχεται με δύο ελεύθερες θέσεις για tuners της επιλογής του χρήστη. Τα plug n’ play tuners μπορεί να είναι δορυφορικά DVB-S/S2 ή επίγεια DVB-T/C. Με αυτήν τη φιλοσοφία ο δέκτης δίνει τη μέγιστη ελευθερία επιλογής στο χρήστη για να συνθέσει το μηχάνημα που πραγματικά χρειάζεται.

και πολλά ακόμη ...
 

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Τον προηγούμενο μήνα το πήρες από το ίδιο κατάστημα? Αν όχι, κοίτα αλλού!

Όχι. Δεν έχω στανταρ κατάστημα που να αγοράζω το περιοδικό. Αλλά "έκατσε" και σταμάτησα στο ίδιο αυτές τις μέρες.
Ok θα πάω αλλού ! ;)
 

crazyhania

New member
21 July 2010
4
Χανια
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Όχι. Δεν έχω στανταρ κατάστημα που να αγοράζω το περιοδικό. Αλλά "έκατσε" και σταμάτησα στο ίδιο αυτές τις μέρες.
Ok θα πάω αλλού ! ;)

εγω το βρηκα παντως
 

gorath

Senior Member
16 August 2006
568
Alimos, Greece
Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Για το τρίμετρο που σκεφτόμουνα βρήκα δύο λύσεις. DH και Prodelin. Αλλά πολύ τσιμπημένες οι τιμές από ένα-δυο τηλεφωνήματα που έκανα.
 

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Re: Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Για το τρίμετρο που σκεφτόμουνα βρήκα δύο λύσεις. DH και Prodelin. Αλλά πολύ τσιμπημένες οι τιμές από ένα-δυο τηλεφωνήματα που έκανα.

δηλαδη τι τιμη σου ειπαν?
 

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

δηλαδη τι τιμη σου ειπαν?

http://www.palmosat.gr/satellite-dishes-c-78.html

Προσωπικά, πίστευα πως εκτός του 4,5m , είναι offset τα πιάτα ...
Στο περιοδικό βλέπω ότι μόνο το 1,80m είναι offset .

Με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα, βλέπω ότι το περιοδικό είναι "τούμπανο" ! ;)

Υπάρχει εταιρία, προς Τουρκία μεριά, που να κατασκευάζει κάτοπτρα ;;
 
Last edited:

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

http://www.palmosat.gr/satellite-dishes-c-78.html

Προσωπικά, πίστευα πως εκτός του 4,5m , είναι offset τα πιάτα ...
Στο περιοδικό βλέπω ότι μόνο το 1,80m είναι offset .

Με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα, βλέπω ότι το περιοδικό είναι "τούμπανο" ! ;)

Υπάρχει εταιρία, προς Τουρκία μεριά, που να κατασκευάζει κάτοπτρα ;;

Ναι υπάρχουν και στο τεύχος με το όνομα one trade
 

jimitsis

Supreme Member
20 June 2011
3,371
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

To πήρα το τεύχος από περίπτερο της γειτονιάς μου, πολύ καλό τεύχος.:2thumb22sup:
Θα κάνω κάποια σχόλια, εν συντομία.:beatnik2:

1) Στην παρουσίαση του νέου δέκτη του οτέ, αναφέρεται ότι έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα (υποκειμενικά).
Αυτό πού συνίσταται?
Στα hd κανάλια?
Στα sd κανάλια?
Θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο.
Βέβαια, είμαι ικανοποιημένος με τον δέκτη που έχω και δεν καίγομαι για αλλαγή (ειδικά αν οι βελτιώσεις στην εικόνα είναι οριακές).

Επίσης, στα κινηματογραφικά κανάλια δεν έγινε αναφορά στο sundance hd.
Δεν είναι και άσχημο κανάλι.
Βάζει μερικές ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες παραγωγές (κάποιες βέβαια είναι σαν reality αποτυχημένων), έχει και αρκετά ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ & συζητήσεις για μουσική και κινηματογράφο.

2) Διάβασα το ωραίο άρθρο με τα κάτοπτρα, απλά για να μαθαίνω κάτι παραπάνω.

3) Ωραίο και το άρθρο με τη κατάρριψη 10 μύθων για τη δορυφορική λήψη.

4) Προχωρημένα άρθρα δεν διάβασα, σάμπως τα καταλαβαίνω...:chinese:

5) Διάβασα όμως τη συνέντευξη με τον υπεύθυνο της nova.
Ο τύπος πρέπει να τελούσε υπό συγχείση, καθώς αντιπαρήλθε την απώλεια του αγγλικού πρωταθλήματος με το θλιβερό επιχείρημα ότι η nova δείχνει champions και eurora league μεσοβδόμαδα.
Πράγματι, γεμίζει έτσι 10 βδομάδες το χρόνο, τους λείπουν άλλες 40...:grandpa:
Εξάλλου, θεωρεί πολύ προσιτά τα συνδιαστικά προγράμματα nova-forthnet.
Εντάξει, και εγώ είμαι ο Ναβουχοδονόσορας...:nounder:

6) Τέλος, ξεφύλλισα και το Security Report και ανακάλυψα ότι James Bond και λοιποί πρακτορίσκοι έχουν μείνει χρόνια πίσω από τις εξελίξεις...
Η κατασκοπευτική συσκευή με σχήμα κράνους και 4 κάμερες με γωνία θέασης 180 μοίρες ήταν απολαυστική!

Συνεχίστε την καλή δουλειά!:2thumb22sup:
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Φίλε jimitsis σε ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις υποδείξεις σου. Είναι πάντα καλοδεχούμενα.

Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μερικές διορθώσεις στο άρθρο με το νέο δέκτη του ΟΤΕ TV που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαρτίου.


Συγκεκριμένα, το κεραιοσύστημα του ΟΤΕ ΤV πουλιέται στα 49 ευρώ και όχι στα 45 όπως γράφτηκε στο περιοδικό. Επίσης το τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης είναι το 13888 (το 80-111-3-5555 - δεν ισχύει πια), και τέλος, στα σημεία πώλησης συμπεριλαμβάνονται και τα καταστήματα COSMOTE - πλέον των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE.
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Re: Το "Digital TV info" Μαρτίου στα περίπτερα!

Επίσης θα πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Alcad......:flipout: σόρυ αλλά δεν κρατήθηκα...