Σωματείο AVClub

Αγαπητοί φίλοι,

 

πίσω από το αγαπημένο μας forum στο οποίο συμμετέχουμε καθημερινά ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώση, βρίσκεται το μη κερδοσκοπικο σωματείο «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ».

To Σωματείο ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την προώθηση των χόμπι μας και την στέγαση της Audio Videoκοινότητας σε ένα διαδικτυακό χώρο απολύτως ανεξάρτητο από συμφέροντα.

Τα μέλη του σωματείου είναι χομπίστες χωρίς εμπορική ιδιότητα σχετική με το Audio Video και στηρίζουν το μη κερδοσκοπικό μας σωματείο όχι μόνο οικονομικά μέσω της ετήσιας συνδρομής τους, αλλά και με την συμμετοχή τους στα συλλογικά όργανα αυτού, καθορίζοντας έτσι την πορεία του χώρου και διατηρώντας ταυτόχρονα τον απόλυτα ανεξάρτητο χαρακτήρα του Avclub forum.

 

Επειδή πιστεύουμε πως το Avclub ανήκει πραγματικά στα μέλη του, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμεκαι στην παρέα του Σωματείου ώστε με την ενεργή συμμετοχή σας ως μέλη να ενισχύσετε την προσπάθεια μας όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης μιας που το Σωματείο μας στοχεύει στην διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων και εκθέσεων, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας παρέχοντας κάθε διευκρίνιση σχετικά με την εγγραφή σας στο σωματείο μας:

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

 

Σας περιμένουμε!

 

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου