Sony KD X8005C : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

qqqqqaa

New member
21 November 2016
2
Οι εντυπώσεις μου για την KD X8005C

Εχοντας 2 βδομάδες τη Sony KD X8005C παραθέτω τις παρακάτω εντυπώσεις:
- Αλλάζει κανάλια σχετικά αργά και κόβει απότομα τον ήχο κατά την αλλαγή τους.
- Εχει πολλές (μα πάρα πολλές) ρυθμίσεις για το οτιδήποτε, ακόμα και για την αναζήτηση των καναλιών πράγμα που έναν αρχάριο ή κάποιον που βαριέται να δοκιμάσει όλες τις επιλογές για την καλύτερη αποικόνηση, την κάνει δύσκολη στο setαρισμα.
- Το μενού της αποτελείται από απλά πλαίσια και γραμμές πράγμα όχι ευχάριστο για τηλεόραση του 2015.
- Το android στο θέμα remote wifi screen mirroring κολλάει πολλές φορές και χρειάζεται επανεκκίνηση της.
- Εχει πάρα πολύ καλό upscaling σε όσο αφορά τα ψηφιακά κανάλια.
- στα χρώματα είναι πολύ καλή αν και δεν έχω τρέξει ακόμα καθαρό 4K περιεχόμενο (και ούτε πρόκειται άμεσα...)
- σε θέμα connectivity απλά δεν υπάρχει... Στέλνεις άμεσα από smartphone video εικόνα youtube video και το καλύτερο έχει δική της εφαρμογή για android (video &tv sideView) με την οποία εκτός ότι την λειτουργείς πλήρως remote μέσω wifi, μπορείς και με εικονικό touch ποντίκι αλλά και να τρέξεις εγκατεστημένες και καποιες άλλες μη, android εφαρμογές όπως το skai tv.
- για περίεργο λόγο το τηλεκοντρολ της δεν πιάνει καλά αν δεν κοιτάει κατευθείαν το μάτι της (άλαξα μπαταρίες αλλά δεν...):chinscratch:
- ο ήχος της είναι καλός, μέχρι εκεί όμως.
Εν κατακλείδι ποιοτικά είναι πολύ καλή αλλά προγραμματιστικά (εμφανισιακά + μενού) υστερεί σε πράγματα που σε άλλες ανταγωνιστικές μάρκες Samsung Lg, τα έχουν λύσει εδώ και χρόνια...
Υπ. το θέμα με το μαύρο δεν με έχει απασχολήσει μιας και είμαι αρχάριος θεατής και δεν έχω προσέξει κάτι....ακόμα.... :)
 

profchaos

AVClub Addicted Member
24 February 2009
2,030
Hellas
Κάνε για αρχή το το τελευταίο update βοηθάει πολύ στην απόκριση της τηλεόρασης.

Επίσης το πρόβλημα δεν ειναι στο μαυρο ή στο λευκό αλλά στο καφέ - γκρί.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε για να φύγει απο το μυαλό μου ή να προβώ σε αλλαγή πάνελ βγάλτε μια φωτογραφία της 55άρας στο ίδιο μενου που έχω βγάλει εγώ.

Ρυθμίσεις - Βοήθεια - Διαγνωστικά ή ακόμη καλύτερα Ρυθμίσεις - Βοήθεια - Συμπτώματα σύνδεσης internet (εκεί ειναι όλο σκουρο γκρί το φόντο οπότε φαινεται περισσότερο .
Στο απαλό γκρί δεν φαίνεται κάτι.

Επίσης στη δική μου περιπτωση ίσως φαίνεται περισσότερο γιατι την έχω ψηλά και αλλάζει η γωνία θέασης.Αν αλλαξει η γωνία θέασης φαίνεται λιγότερο.

Αν συμβαίνει σε όλους με την ίδια τηλερόαση να μην μπλέξω με service .
 
Last edited:

notari

New member
28 January 2010
22
ξερουμε αν αυτο το τηλεκοντρόλ RMF-YD003 κανη για τη συγκεκριμενη tv η μηπως ξερουμε κατι αναλογο....
 

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,146
Ναι... Σούπερ... Πολύ καλή αναβάθμιση... Πιο γρήγορη απόκριση των μενού... Καλύτερο αισθητικά όπου έγιναν αλλαγές... Σταμάτησε το ενοχλητικό κόψιμο και άνοιγμα του ήχου όταν άλλαζες κανάλι και όταν έκλεινες την τηλεόραση... Γενικά αξιόλογη αναβάθμιση χωρίς κανένα μείον

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

gasgion

New member
5 February 2008
22
Που μπορουμε να δουμε ομως το τι περιλαμβανει η αναβαθμιση αυτη ?
 

sstavross

Senior Member
1 November 2006
346
Πατρα
Τελικα σε αυτο το μοντελο μπορουμε να σωσουμε σε στικακι τα καναλια , ωστε οταν κανεις factory reset να μην χρειαζετε να τα ξαναφτιαξεις? Εψαξα ολα τα μενου και δεν το βρηκα!! Ξερει κανεις?
 

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
8,991
Τελικα σε αυτο το μοντελο μπορουμε να σωσουμε σε στικακι τα καναλια , ωστε οταν κανεις factory reset να μην χρειαζετε να τα ξαναφτιαξεις? Εψαξα ολα τα μενου και δεν το βρηκα!! Ξερει κανεις?



Τοποθέτηση USB stick>κουμπί Home>Ρυθμίσεις>Ρύθμιση καναλιού>Ψηφιακές ρυθμίσεις>Τεχνικές ρυθμίσεις>Μεταφορά λίστας προγραμμάτων.
 

sstavross

Senior Member
1 November 2006
346
Πατρα
Σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση σου! Αυτο που "ανακαλυψα" ειναι το εξης: Στικακι 32GB σε NTFS δεν το δεχετε!(μιλαω παντα για να ενεργοποιηθει το
'Μεταφορά λίστας προγραμμάτων" σαν στικακι εβγαλε και την ειδοποιηση οτι συνδεθηκε στην TV) . Στικακι 8GB FAT32 δεν το βλεπει καθολου! Ουτε καν σαν στικακι!! Στικακι 16GB FAT32 ολα καλα! Το ειδε και εκανα και την μεταφορα της λιστας! Για ολα αυτα βεβαια μποριε να φταιει οτι δεν eχω κανει factory reset μετα την τελευταια αναβαθμιση. Θα το κανω και θα σας πω!
 

fakiris

Senior Member
8 July 2008
341
Κάνει σε κάποιον άλλον reboot από μόνη της;
Αν δεν κάνω λάθος το κάνει αν έχει γίνει κάποια διακοπή ρεύματος ποιο πριν. Μετά θα δουλέψει για λίγο και θα κάνει ένα reboot.
 

billpsil

New member
20 February 2016
33
Μπα,τπτ διαφορετικο ως προς την καθημερινη λειτουργια της τηλεορασης.
Σε μενα προσωπικα,ελυσε ενα σκαλωμα στο ARC,αναφορικα με την συνδεση της με ενισχυτη οταν και ξαφνικα μια πρωϊα δεν δουλευε καθολου.Με την αναβαθμιση ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο.
 

gasgion

New member
5 February 2008
22
Εγω παιδες εχω μαλλον σοβαρο θεμα .... Εδω και 2-3 ωρες κανει reboot , sony logo , android logo , μπαινει στο μενου πεταει μηνυματα οτι σταματανε εφαρμογες συνεχεια και κανει restart , συνεχεια το ιδιο πραγμα ...... Δεν ξερω τι να κανω & ολες οι βλακειες τυχαινουν παντα παρασκευη που πρεπει να περιμενεις μεχρι Δευτερα πφφφ !
 

gasgion

New member
5 February 2008
22
Πως; απο οσο φανταζομαι πρεπει καπως να μπω σε recovery mode , δηλαδη οπως την πρωτη φορα που βαζεις γλωσσα , χωρα κλπ... αλλα δεν εχει πιασει καποιος τροπους απο οσους διαβαζω στο ιντερνετ.καμμια ιδεα;