Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Μπύρα
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="NikTsel" data-source="post: 1058961695" data-attributes="member: 5481"><p>Το εξτρακτ η brew enchancer η οπως το πουλαει η καθε εταιρια για να εμπλουτισεις τα κιτ δεν προσφερει εξτρα γευση .Προσφερει "σωμα" στην μπυρα που θελεις , η δεξτροζη ζυμωνεται ολη μιας και προκειται για απλο τυπο σακχαρου και δεν αφηνει υπολειματα οποτε η μπυρα μας ειναι πιο "νερουλη" (Εγω οταν βαριεμαι να φτιαξω allgrain και παρω κανενα κιτ παντα αντιακθιστω την ζαχαρη με extract). Μπορεις να δοκιμασεις την Βελγικη candy sugar μεχρι 15% της ποσοτητας ζαχαρης που γραφει το κιτ .Βγαινει σε δυο χρωματα διαφανη και σκουρα <a href="https://beerdeli.gr/product/%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%ce%ac%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7-candi-sugar-brown-500gr/" target="_blank">https://beerdeli.gr/product/κρυσταλλική-ζάχαρη-candi-sugar-brown-500gr/</a> <a href="https://beerdeli.gr/product/%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%ce%ac%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7-candi-sugar-white-500gr/" target="_blank">https://beerdeli.gr/product/κρυσταλλική-ζάχαρη-candi-sugar-white-500gr/</a> η μαυρη δινει λιγο καραμελα αλλα οχι τρελα πραγματα .Εννοειται οτι αναλογα το χρωμα της μπυρας που θα φτιαξεις θα βαλεις και το αναλογο χρωμα ζαχαρης .</p><p>Το μελι ζυμωνεται και αυτο 100% γιαυτο δεν αφηνει γευση. Η μαυρη candi sugar κανει για Dubbel κ.λ.π</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NikTsel, post: 1058961695, member: 5481"] Το εξτρακτ η brew enchancer η οπως το πουλαει η καθε εταιρια για να εμπλουτισεις τα κιτ δεν προσφερει εξτρα γευση .Προσφερει "σωμα" στην μπυρα που θελεις , η δεξτροζη ζυμωνεται ολη μιας και προκειται για απλο τυπο σακχαρου και δεν αφηνει υπολειματα οποτε η μπυρα μας ειναι πιο "νερουλη" (Εγω οταν βαριεμαι να φτιαξω allgrain και παρω κανενα κιτ παντα αντιακθιστω την ζαχαρη με extract). Μπορεις να δοκιμασεις την Βελγικη candy sugar μεχρι 15% της ποσοτητας ζαχαρης που γραφει το κιτ .Βγαινει σε δυο χρωματα διαφανη και σκουρα [URL]https://beerdeli.gr/product/%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%ce%ac%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7-candi-sugar-brown-500gr/[/URL] [URL]https://beerdeli.gr/product/%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%ce%ac%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7-candi-sugar-white-500gr/[/URL] η μαυρη δινει λιγο καραμελα αλλα οχι τρελα πραγματα .Εννοειται οτι αναλογα το χρωμα της μπυρας που θα φτιαξεις θα βαλεις και το αναλογο χρωμα ζαχαρης . Το μελι ζυμωνεται και αυτο 100% γιαυτο δεν αφηνει γευση. Η μαυρη candi sugar κανει για Dubbel κ.λ.π [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Μπύρα
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…