Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="dimitris_av" data-source="post: 1058947142" data-attributes="member: 28665"><p>Όσον αφορά το πρώτο αρκεί να πιεις καφέ από μία οικονομική μηχανή 300-400 ευρώ από τα χέρια γνώστη όμως...καθώς και από τον ίδιο άνθρωπο από μια rocket, isomac, ecm, profitec, san remo....διάλεξε και πάρε. Δεν είναι ίδιος ο καφές... απόδειξη ότι και εσύ θες να πας από την gaggia που είναι απλα οκ σε μηχανή ως 2000€. Είναι σαν να λες έχω ενισχυτή vintage από σέρβις θα δω διάφορα αν πάω σε primare, Cambridge audio, densen, λαμπατο τσακιριδη, κλπ....</p><p><em>Τώρα όσο αφορά το θέμα μποιλερ και θερμοκρασιακή σταθερότητα στην μηχανή είναι μεγάλη κουβέντα για αν την κάνω πληκτρολογιακα...</em></p><p><em>απλά έχε στο νου σου ότι το pιd δεν είναι πανάκεια και παίζει σημαντικότερο ρόλο το υλικό, η γεωμετρία του μποιλερ, τα σημεία εισόδου εξόδου του νερού σε αυτό κατά την εκχύλιση και θέση - γεωμετρία της αντίστασης σε αυτό μέσα. Πράγματα που δεν υπάρχουν στις μικρές μηχανές καθότι το μποιλερ είναι σε μέγεθος ανθρώπινης γροθιάς και δεν κάνεις και πολλά. ...</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dimitris_av, post: 1058947142, member: 28665"] Όσον αφορά το πρώτο αρκεί να πιεις καφέ από μία οικονομική μηχανή 300-400 ευρώ από τα χέρια γνώστη όμως...καθώς και από τον ίδιο άνθρωπο από μια rocket, isomac, ecm, profitec, san remo....διάλεξε και πάρε. Δεν είναι ίδιος ο καφές... απόδειξη ότι και εσύ θες να πας από την gaggia που είναι απλα οκ σε μηχανή ως 2000€. Είναι σαν να λες έχω ενισχυτή vintage από σέρβις θα δω διάφορα αν πάω σε primare, Cambridge audio, densen, λαμπατο τσακιριδη, κλπ.... [I]Τώρα όσο αφορά το θέμα μποιλερ και θερμοκρασιακή σταθερότητα στην μηχανή είναι μεγάλη κουβέντα για αν την κάνω πληκτρολογιακα... απλά έχε στο νου σου ότι το pιd δεν είναι πανάκεια και παίζει σημαντικότερο ρόλο το υλικό, η γεωμετρία του μποιλερ, τα σημεία εισόδου εξόδου του νερού σε αυτό κατά την εκχύλιση και θέση - γεωμετρία της αντίστασης σε αυτό μέσα. Πράγματα που δεν υπάρχουν στις μικρές μηχανές καθότι το μποιλερ είναι σε μέγεθος ανθρώπινης γροθιάς και δεν κάνεις και πολλά. ...[/I] [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…