Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="cretan" data-source="post: 1058948658" data-attributes="member: 4216"><p>Έχω κρατήσει το χαρτί, έχω μια classic 2019 sb-ss, και γενικά έχω κάνει κάνα δυο αλλαγές, ελατήριο πίεσης, έχω βάλει δεύτερο σωλήνα ώστε το επιπλέον νερό κατά την εκχύλιση να πέφτει μέσα στη δεξαμενή (εμένα είχε έρθει με ένα μόνο) και επίσης έχω παρακάμψει το timer και έχω βάλει ηλεκτρονικό switch για να μπορώ να την ανάβω αυτόματα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά. Επόμενη αλλαγή να βάλω επιτέλους ένα PID. </p><p>Στο θέμα μας τώρα: φτιάχνεις ροφήματα με γάλα; Θέλω να πω, το χρησιμοποιείς συχνά τον ατμό; Γιατί εγώ φτιάχνω σχεδόν αποκλειστικά 2 καπουτσίνο τη μέρα. Αφαλάτωση έκανα κάθε 6 μήνες περίπου και μάλιστα με τις οδηγίες του παλικαριού που δουλεύει στην αντιπροσωπία εδώ. Αλλά όσο περισσότερο αφαλάτωση έκανα, τόσο πιο έντονο το πρόβλημα. Τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ νερό από φίλτρο και να ελαττώσω τη συχνότητα αφαλάτωσης.</p><p>Την έχω από το 19 και πραγματικά στα λεφτά της είναι ό,τι πιο τίμιο κυκλοφορεί.</p><p></p><p></p><p>Sent from my iPhone using Tapatalk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cretan, post: 1058948658, member: 4216"] Έχω κρατήσει το χαρτί, έχω μια classic 2019 sb-ss, και γενικά έχω κάνει κάνα δυο αλλαγές, ελατήριο πίεσης, έχω βάλει δεύτερο σωλήνα ώστε το επιπλέον νερό κατά την εκχύλιση να πέφτει μέσα στη δεξαμενή (εμένα είχε έρθει με ένα μόνο) και επίσης έχω παρακάμψει το timer και έχω βάλει ηλεκτρονικό switch για να μπορώ να την ανάβω αυτόματα το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά. Επόμενη αλλαγή να βάλω επιτέλους ένα PID. Στο θέμα μας τώρα: φτιάχνεις ροφήματα με γάλα; Θέλω να πω, το χρησιμοποιείς συχνά τον ατμό; Γιατί εγώ φτιάχνω σχεδόν αποκλειστικά 2 καπουτσίνο τη μέρα. Αφαλάτωση έκανα κάθε 6 μήνες περίπου και μάλιστα με τις οδηγίες του παλικαριού που δουλεύει στην αντιπροσωπία εδώ. Αλλά όσο περισσότερο αφαλάτωση έκανα, τόσο πιο έντονο το πρόβλημα. Τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ νερό από φίλτρο και να ελαττώσω τη συχνότητα αφαλάτωσης. Την έχω από το 19 και πραγματικά στα λεφτά της είναι ό,τι πιο τίμιο κυκλοφορεί. Sent from my iPhone using Tapatalk [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…