Samsung 51e6500 πρόβλημα στον ήχο.

gzoun

AVClub Addicted Member
8 March 2008
1,958
Αθήνα-Μενίδι
Samsung 51e6500 πρόβλημα στον ήχο.

Εδώ και είκοσι περίπου ημέρες η τηλεόραση παρουσίασε το εξής φαινόμενο,οτιδήποτε αναπαράγουν τα ηχεία της,από τηλεοπτικό σήμα, εξωτερικό media player, PS3 έως και αναπαραγωγή από τον ενσωματωμένο media player ο ήχος είναι διακοπτόμενος κάνοντας την παρακολούθηση αδύνατη.

Αντίθετα, η αναπαραγωγή του ήχου μέσω οπτικής ίνας,passtrough,σε σύνδεση με εξωτερικό ενισχυτή, γίνεται κανονικά χωρίς να παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα.

Στην τηλεόραση έχει περαστεί το τελευταίο firmware ώστε να αποκλείσουμε τυχόν Bugs, και έγινε αυτοέλεγχος στο σύστημα ήχου το οποίο η τηλεόραση το πέρασε χωρίς να βρεί κάποια βλάβη.

Σε εποικοινωνία με το Service της Samsung έγινε εγραφή κωδικού πελάτη,και δόθηκε ο τύπος και το serial number της τηλεόρασης.
Την επόμενη κιόλας ημέρα επικοινώνησαν μαζί μου από το κοντινότερο συνεργαζόμενο service,Ν. Ιωνία,και κανονίσαμε για την παραλαβή της τηλεόρασης.

Στην τηλεόραση διαγνώστηκε βλάβη στην κεντρική πλακέτα της τηλεόρασης και το service θα προχωρήσει στην αντικατάστασή της.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω.
 

gzoun

AVClub Addicted Member
8 March 2008
1,958
Αθήνα-Μενίδι
Η τηλεόραση επέστρεψε από το service με αλλαγμένη την κεντρική πλακέτα......και με απίστευτο αριθμό από δαχτυλιές επάνω....:furious3:

Δυστυχώς μετά την αλλαγή της πλακέτας έγινε και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις οπότε το calibration που είχε γίνει πρέπει να επαναληφθεί.