LG M2762D μονο ήχος και όχι εικονα

johnkeppas

New member
22 April 2013
7
Καλησπέρα. Έχω μια παλιά monitor-tv LG M2762D, αγορασμενη πριν από 3 χρόνια περίπου... Εντελώς ξαφνικα , και χωρίς διακοπές ρεύματος ή κάτι άλλο παρόμοιο, ενώ η τηλεόρασή αν την αναψω δείχνει εικονα και ακούγεται ήχος κανονικά, μετά από λίγο η οθόνη σβήνει και ακούγεται μονο ο ηχος. Το πρόβλημα είναι μόνιμο και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο να μου πει ποια περίπου είναι η βλάβη και πόσο κοστίζει η επιδιόρθωση;
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Φώτισε την με ένα φακό να δεις αν φαίνεται να δείχνει το πάνελ εικόνα (μπορεί να έχει καεί ο φωτισμός). Μπορεί να έχει καεί και το πάνελ όμως.

Μόνο το σέρβις μπορεί να σου πει τιμή για την επισκευή , μπορεί βέβαια να μην συμφέρει να την επισκευάσεις (να είναι μικρότερο το κόστος αγοράς άλλης).
 

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα,σε μια LG προ 3ετίας. Τις πρώτες φορές που μου το έκανε ,εάν την άφηνα να παίζει για καμιά ώρα και "ζεσταινόταν" τότε έδειχνε κανονικά εικόνα. Στην πορεία χάθηκε κι αυτό.
Το πρόβλημα ήταν στο inverter,κάτι που για αλλαχθεί στοίχιζε τότε 150 ευρώ (το έψαξα,αλλά καλύτερη τιμή δε βρήκα). Το κακό είναι ότι όταν ξεκίνησε να μου το κάνει ήταν εντός εγγύησης,αλλά όταν τελίκά δεν πήγαινε άλλο είχε βγει εκτός εγγύησης (την είχα πάει και για σέρβις αμέσως-εντός εγγύησης- αλλά "δεν κατάφεραν" να βρουν κάτι παρά τις συνεχείς πιέσεις μου).
Πιθανότατα δε σε συμφέρει να την επισκευάσεις.Πάντως γίνε λίγο πιεστικός στο σέρβις...δε θα το μετανιώσεις...