The Legend of Zelda

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
legend-zelda-netflix-tv-series.jpg


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η video streaming υπηρεσία Netflix ετοιμάζει μία live-action σειρά βασισμένη στο δημοφιλές videogame franchise της Nintendo, The Legend of Zelda. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία τοποθετείται στον φανταστικό κόσμο Hyrule όπου ένα νεαρό αγόρι (ο Link) προσπαθεί να σώσει την πριγκίπισσα Zelda. Το Netflix περιγράφει την εν λόγω παραγωγή ως ένα «Game of Thrones για όλη την οικογένεια». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το Netflix θα συνεργαστεί στενά με τη Nintendo, ενώ, για την ώρα, δεν έχει βρεθεί σεναριογράφος.

Η Wall Street Journal τονίζει πως είναι πολύ πιθανό να τερματιστεί αρκετά πρόωρα το εν λόγω το project και να μη το δούμε ποτέ στις οθόνες μας, ενώ τόσο η Nintendo όσο και το Netflix αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα. Μπορεί λοιπόν, η ιαπωνική εταιρεία να είναι αρκετά επιφυλακτική σε ό,τι έχει να κάνει με την πνευματική της ιδιοκτησία, ωστόσο στο παρελθόν επέτρεψε ορισμένες μεταφορές τίτλων της στη μικρή οθόνη όπως η animated σειρά “Legend of Zelda” (1989) και το “Super Mario Bros.” το 1993. Πάντως, αν δεν υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την παραπάνω είδηση με κάποια επιφύλαξη...

>>The Legend of Zelda στο Netflix<<

>>‛Legend of Zelda’ Live-Action Netflix Series in Development<<
 

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
To Netflix Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «The Legend of Zelda»?

Ύστερα απο την ανακοίνωση του Netflix ότι θα επενδύσει 1 δις δολάρια για την παραγωγή νέου αυθεντικού προγράμματος,
η συνδρομητική υπηρεσία αναζητά τις νέες σειρές που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal,
μια απο αυτές τις σειρές είναι και το «The Legend of Zelda», η μεταφορά στη μικρή οθόνη του ομώνυμου videogame της Nintendo.

«Η ιστορία εστιάζει στον Link, ένα συνηθισμένο αγόρι που πρέπει να σώσει την Πριγκήπισσα Zelda και τον φανταστικό κόσμο του Hyrule.»

Το πρώτο παιχνίδι του «The Legend of Zelda» κυκλοφόρησε στην Αμερική το 1987, ενώ έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία 20 συνέχειες.
Ολα τα παιχνίδια διαθέτουν τη συνταγή «σπαθί και μαγεία», ενώ σύμφωνα με το Netflix, η μεταφορά θα μοιάζει σαν μια πιο light και παιδική εκδοχή του «Game of Thrones».

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε την δημιουργική ομάδα που θα ασχοληθεί με το σενάριο και την σκηνοθεσία, το σίγουρο είναι ότι η Nintedo θα απαιτήσει καταξιωμένα πρόσωπα,
καθώς φημίζεται ως πολύ προστατευτική απέναντι στα περιουσικά της στοιχεία, ενώ πολύ δύσκολα δίνει την άδεια της για μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών της.


http://www.cinemode.gr/tileoptikes_...mazi-ti-metafora-tou-the-legend-of-zelda.html

1 Δις!! Πωπω!
Μεγάλο άνοιγμα από το Netflix!