Enormous [FOX]

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
KigUZ.jpg


To Comic «Enormous» Μεταφέρεται Στην Τηλεόραση

Σύμφωνα με το Deadline, η «Fox 21 Television Studios», η «New Regency Television» και η «Prime Universe Films» ετοιμάζουν την μεταφορά της σειράς comic «Enormous» στην τηλεόραση.

Το comic των Tim Daniel & Mehdi Cheggour κυκλοφόρησε το 2012, ενώ το 2014 έγινε ταινία μικρού μήκους απο τους Andre Ovredal («Trollhunter») και Ben David Grabinski.

«To Enormous αφηγείται την ιστορία των επακόλουθων ενός μεγάλου οικολογικού κατακλυσμού που είχε σαν αποτέλεσμα την γέννηση τεραστίων πλασμάτων.
Η ανθρώποτητα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αφανισμό και οι μόνες επιλογές είναι να κυνηγήσεις ή να κυνηγηθείς.
Καθώς τα τελευταία ίχνη της ανθρωπότητας οδεύουν πρός τον αφανισμό, η Ellen Grace ηγείται της μοναδικής ομάδας διάσωσης της Βορείου Αμερικής, στους γεμάτους με επικίνδυνα πλάσματα, δρόμους του Phoenix.
Σύντομα όμως θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άλλο και πολύ πιο επικίνδυνο θηρευτή που παραμονεύει στους δρόμους της εγκαταλελειμένης πόλης: τους συναθρώπους της.»



Την παραγωγή της σειράς εχούν αναλάβει οι Andrew Poltkin και Adrian Askarieh (€œHitman€, €œAgent 47€), ενώ τα στούντιο αναζητούν τον showrunner της σειράς.

VIA cinemode.gr