Odyssey (2015)

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
yImb.jpg


Imdb | Wikipedia | NBC | Facebook | Twitter | Youtube

Odyssey, νέα δραματική σειρά από το NBC.

Οι ζωές τριών ανθρώπων, μίας στρατιωτικού, ενός δικηγόρου και ενός πολιτικού ακτιβιστή συνδέονται σε μία παγκόσμιου επιπέδου στρατιωτική συνωμοσία.

Ο μόνος τρόπος για τους τρεις τους να σώσουν την πατρίδα, να προστατεύσουν τις οικογένειες τους και τους εαυτούς τους είναι να ξεσκεπάσουν τη συνωμοσία.
Ένα πολύπλοκο ταξίδι μέσω της παγκόσμιας πολιτικής και στρατιωτικών μυστικών για 3 αγνώστους που το μόνο κοινό που έχουν είναι ένα... η αναζήτηση της αλήθειας!

VIA tv-island.blogspot.gr

Πρωταγωνιστούν:
Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Jim True-Frost, Treat Williams
Nate Mooney, Elena Kampouris, Daniella Pineda, Sarah Wynter και άλλοι.


Αναλυτικά το plot της σειράς:
http://www.nbc.com/odyssey/about

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Απριλίου.

Το Trailer μου θύμισε και ολίγο από Homeland! :cool:
Για να δούμε!
 
Last edited:

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..

Την βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα την σειρά!
Αρκετά καλή φαίνεται και η παραγωγή της!

Για να δούμε!
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Γουσταρω anna friel, αλλα η μονη, κατ' εμε, αξιολογη σειρα του Nbc αυτη τη στιγμη ειναι το hannibal. Οψομεθα..
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Βλέπω ότι έχει 7.3 στο IMDB , που δεν λέει βέβαια την αλήθεια πάντα η βαθμολογία όταν π.χ βλέπω την μούφα το interstellar να έχει 8.8.:p
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Μιας και δεν προθυμοποιηθηκε κανενας αλλος, το ειδα εγω :)

Εν συντομια... δεν μου αρεσε και δεν θα συνεχισω να βλεπω εκτος εαν διαβασω κριτικες που γραφουν οτι βελτιωθηκε. Προσπαθουν να δημιουργησουν μια ιστορια συνομωσιας, διηγουμενοι διαφορετικες μικρες ιστοριες. Σαν σκεψη δεν με χαλαει.. το syriana που εκανε κατι αντιστοιχο, το λατρεψα! Εδω ομως μου φαινεται υπερβολικα τεχνητο. Νομιζω οτι το κακο αποτελεσμα ειναι αθροισμα μερικων επιμερους παραγοντων:

- οι ηθοποιοι δεν ειναι ο,τι το καλυτερο
- μας πετανε απο ιστορια σε ιστορια παρα πολλες φορες και δεν δινουν αρκετο χρονο στο θεατη να ταυτιστει με τα προσωπα, να τους συμπαθησει και να ενδιαφερθει για το μελλον τους
- ακομα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει εδω μεσα η ιστορια με τους διαδηλωτες.. προς το παρον δεν κολλαει πουθενα γιατι αυτοι οι διαδηλωτες θα ενδιαφεροντουσαν τοσο πολυ τι συμβαινει με την ιστορια της στρατιωτινας

Το homeland s1 ηταν τοσο εξαιρετικο γιατι ειχε αφοσιωθει σε μια κεντρικη ιδεα.. "Ο Μπροντυ ειναι ή δεν ειναι;" .. Το αλλο προβλημα ειναι οτι φαινεται απο μακρια πως θα εξελιχθει-τελειωσει αυτη η ιστορια (ειναι κατι αλλωστε που εχει χιλιοπαιχτει), οποτε ουτε κραταει το ενδιαφερον για να δουμε το τελος.
 

tolisspi

Supreme Member
3 May 2009
3,754
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Θα δω 2-3 επεισοδια και μετα θα αποφασισω αν το συνεχισω ή οχι.... Η ιστορια φαινεται καλη αλλά...
 

antonmone

Senior Member
15 October 2012
576
Την ειδα ολη,καλη η αρχικη ιδεα αλλα το αποτελεσμα πολυ μετριο...το μοναδικο ευχαριστο ειναι οτι εχουμε ωραια γυναικα πρωθυπουργο στην Ελλαδα....Απο υποθεση ομως ευκολες λυσεις,ασυναρτησιες και τραβηγμενες απο τα μαλλια καταστασεις...
 

Λ.Μ.

Established Member
27 June 2006
181
Το είδα κι εγώ με κάποια καθυστέρηση. Καλή σειρά για χαλαρή θέαση και για όχι πολλά reality checks. Η παραγωγή της είναι καλή, οι χαρακτήρες της κάπως αλλοπρόσαλλοι. Η αφήγησή της είναι στην αρχή ενδιαφέρουσα, αλλά όσο προχωράνε τα επεισόδια κάνει κοιλιά και γίνεται κάπως γλυκερή και κουραστική, για μένα τουλάχιστον. Δε θα απέτρεπα κάποιον από το να τη δει, ιδιαίτερα αν του αρέσει το είδος και λαμβάνοντας υπόψιν του ότι τελικά οι χαρακτήρες προς τέρμα γίνονται επίπεδοι, και η σειρά τείνει προς την "αμερικανιά".