Red Mars (2017)

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
Red_mars.jpg



Το Spike Tv Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Του «Red Mars»



Πρίν απο ένα περίπου χρόνο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση του Spike Tv να μεταφέρει στην τηλεόραση το «Red Mars», την best-selling sci-fi τριλογία βιβλίων που έγραψε ο Kim Stanley Robinson.
Απ´’οτι φαίνεται, η πρόθεση δεν έμεινε στα λόγια καθώς σύμφωνα με το Variety, το δίκτυο παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν της σειράς που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια.

«Το Red Mars ξεκινά το 2026 με το πρώτο αποικιακό ταξίδι στον Άρη με το σκάφος Ares, το μεγαλύτερο διαπλανητικό διαστημόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ και με πλήρωμα τους πρώτους 100 αποίκους του πλανήτη Άρη.
Η αποστολή αποτελεί μια συνεργασία της Ρωσίας και της Αμερικής που συμμετέχουν με 70 ανθρώπους στο πλήρωμα.
Ο στόχος της αποστολής είναι η αποικιοποίηση και η μεταμόρφωση της ατμόσφαιρας και του εδάφους του Άρη σε ένα βιώσιμο μέρος για τους ανθρώπους.»



Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο J. Michael Straczynski (€œBabylon 5€, €œSense8 €), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Vince Gerardis («Game Of Thrones»).
Σύμφωνα με την Sharon Levy, Αντιπρόεδρο Προγράμματος στο Spike:

«Η καρδιά και η ψυχή του Red Mars είναι η ανθρωπότητα. Αυτή η ομάδα των ξένων, πρέπει να βρεί έναν τρόπο για να ζήσουν και να επιβιώσουν μαζί,
κάτω απο τις πιο αντίξοες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα, για να γίνουν η πρώτη εν ζωή γενιά Αρειανών.»


....

Περισσότερα:
http://www.cinemode.gr/tileoptikes_seires/to-spike-pariggeile-tin-proti-saizon-tou-red-mars.html

Mars trilogy
https://en.wikipedia.org/wiki/Mars_trilogy

Μακάρι να βγάλει κάτι καλό το δίκτυο! ;)

 

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
Red Mars: η σειρά που θα αρχίσεις από τον δημιουργό Sense 8 και Babylon 5

Γιάννης Πατλάκας

Θυμήσου το όνομα. Red Mars είναι η νέα σειρά που μόλις παρήγγειλε το δίκτυο Spike TV (η πρώτη του fiction σειρά) και σίγουρα θα μας απασχολήσει λόγω των ονομάτων που συμμετέχουν στην σειρά αλλά και του θέματός της. Η σειρά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety θα έχει 10 επεισόδια της μιας ώρας.

O σεναριογράφος και συν-δημιουργός του β€œSense8” των Wachowski καθώς και του Babylon 5, J. Michael Straczynski θα είναι σεναριογράφος, παραγωγός αλλά και ο showrunner του Red Mars, κάτι που σίγουρα αποτελεί την καλύτερη είδηση, μιας και ο Straczynski, δημιουργεί τηλεοπτικά διαμάντια. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκουμε και τον γνωστό παραγωγό του Game of Thrones Vince Gerardis, αλλά και τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.

To Red Mars βασίζεται στα βιβλία του Kim Stanley Robinson γνωστά και ως Mars Trilogy με τίτλους β€œRed Mars,” β€œGreen Mars” και β€œBlue Mars” και θα λέει την ιστορία των πρώτων αποίκων που ζουν στον αφιλόξενο κόκκινο πλανήτη με στόχο να επιβιώσουν και να βρουν νέους ρυθμούς ζωής και τεχνολογία για να μετατρέψουν τον πλανήτη σε κατοικήσιμο μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Τα βιβλία του Robinson θεωρούνται από τα καλύτερα στο θέμα και έχουν μεταφραστεί σε 21 γλώσσες.

Η σειρά Red Mars θα ξεκινήσει την παραγωγή της το καλοκαίρι του 2016 και θα την δούμε τον Γενάρη του 2017.

http://tvfreaks.gr/2015/12/red-mars-i-sira-pou-tha-archisis-apo-ton-dimiourgo-sense-8-ke-babylon-5/

Αφού κάνει την 1η του προσπάθεια το spike, και δείχνει ότι θέλει να την προσέξει,
ελπίζω να μην κάνει τσιγκουνιές και να βρει και καλό cast! :cool:
Αναμένουμε τα νεότερα!

--------------

Red Mars - Imdb

Spike TV - Facebook