Damien [A+E]

Ψηφίστε την Σειρά:

  • ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

    Votes: 1 25.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 0 0.0%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 1 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

    Votes: 1 25.0%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

    Votes: 1 25.0%

  • Total voters
    4

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
11659487_702463396564872_7967821196552197143_n.jpg


Imdb | Wikipedia | A&E | Facebook | Cinemode

Νέα Τηλεοπτική Σειρά: «Damien»

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου A&E, που αποτελεί το sequel της εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας τρόμου «The Omen» του Richard Donner,
που κυκλοφόρησε το 1976 με πρωταγωνιστές τους Gregory Peck και Lee Remick.

«Η νέα δραματική σειρά εστιάζει στον νεαρό Damien Thorn. Ενήλικος πλεόν και στοιχειωμένος απο το παρελθόν του, ο Damien βρίσκεται αντιμέτωπος με μακάβρια γεγονότα
και πρέπει επιτέλους να κοιτάξει κατάματα την πραγματική του ταυτότητα: είναι ο Αντίχριστος.»



Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Glen Mazzara («The Shield», «Walking Dead»), ο οποιός θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζι με τους Ross Fineman («Lights Out»)
και Pancho Mansfield («Queen of the South»).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Damien Thorn θα βρεθεί ο Bradley James («Merlin», «Homeland»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Barbara Hershey («The Portrait of a Lady», »
Hannah and Her Sisters»), David Meunier («Justified»), Tiffany Hines («Bones»), Omid Abtahi («Better Call Saul»), Megalyn Echikunwoke («House of Lies») και Juan Carlos Velis («The Bridge»).

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η σειρά να μεταδοθεί μέσα απο το δίκτυο Lifetime, όμως το θέμα και ο τόνος της κρίθηκε ως ακατάλληλο για το ύφος του δικτύου και έτσι η σειρά μετακόμισε στο συγγενικό A&E,
που φημίζεται για τις πιο σκοτεινές τηλεοπτικές παραγωγές του, όπως το «Bates Motel» και το «The Returned».

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Τορόντο, θα κάνει πρεμιέρα το 2016 και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

 

vforvendetta85

Supreme Member
29 December 2012
3,190
Απάντηση: Damien (2016)

Το αντίπαλο δέος τι θα είναι; Είμαι πολύ επιφυλακτικός μα θα του δώσω μια ευκαιρία.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Re: Damien (2016)

To ειδα χτες το βραδυ απο περιεργεια. Να τονισω οτι γενικα δεν μου αρεσουν τα τρομου, ουτε τα slasher. Κατ'αρχην να πω οτι, αν οχι μου αρεσε, σιγουρα δεν με αφηνει αδιαφορο και θα δω λιγα επεισοδεια ακομα. Παντως, ειναι λιγο παραξενη σειρα και ο χαρακτηρας φασκει και αντιφασκει. Απο την μια φαινεται απο την αρχη να ειναι πεπεισμενος οτι παει κατι στραβα μαζι του, αλλα απο την αλλη δεν πιστευει σε θεο/διαβολο. Το αστειο ειναι οτι, ακολουθωντας την παραδοση της ταινιας, οποιος παει να του αντιταθει πεθαινει. Να δω πως θα επιβιωσουν χαρακτηρες να ασχοληθουν μαζι του. Ενδιαφερον χαρακτηρας αυτος της barbara hershey. Το αλλο που μου αρεσε ειναι οτι (προς το παρων τουλαχιστον) φαινεται να ασχολειται με το (κουφο) ερωτημα "πως νιωθει καποιος οταν αντιληφθει οτι ειναι ο αντιχριστος;" Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι οι ιστοριες τετοιου τυπου, αν ξετυλιχθει η λογικη τους συνεχεια γινεται τελειως χαζες, για αυτο και συνηθως (οι ταινιες) τελειωνουν πιο νωρις απο το "τελος". Θυμηθειτε πως τελειωσε π.χ. το Omen. Το αλλο κακο ειναι οτι αν πανε να δειξουν την λογικη εξελιξη (αποκαλυψη;) θα ξεμεινουν απο λεφτα και θα εχουμε cgi βλακειες.

Για ολους αυτους τους λογους θα συνεχισω να βλεπω, πιο πολυ απο περιεργεια να δω πως θα διαχειριστουν την ιστορια και τους χαρακτηρες.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Re: Damien (2016)

Τσουκου-τσουκου εχω φτασει στο 4ο και πρεπει να πω οτι βλεπεται πολυ ευχαριστα. Απο το 3ο και μετα φτιαχνει αρκετα. Μου αρεσει οτι σαν κεντρικη ιδεα ειναι "αναποδο" απο αλλα μυστηριου. Δηλαδη συνηθως, υπαρχει ενα κεντρικο μυστηριο το οποιο η σειρα ξεδιπλωνει σιγα σιγα. Εδω, ο θεατης ξερει πιο ειναι το κεντρικο μυστηριο (οτι ο damian ειναι ο αντιχριστος) και βλεπουμε πως θα φτασει σε αυτη την συνειδητοποιηση ο ιδιος, αλλα και πως θα φτασουν στο ιδιο αποτελεσμα και οι γυρω του (και πως θα τον αντιμετωπισουν). Υπαρχουν βεβαιως και αλλες λεπτομεριες που δεν γνωριζουμε, οπως τι ρολο παιζουν διαφοροι ανθρωποι που τον φροντιζουν/καθοδηγουν.

Σιγουρα δεν ειναι η σειρα που "πρεπει να δεις!", αλλα να ειμαι ειλικρινης, τωρα που την εχω ξεκινησει, ανυπομονω να δω το επομενο επεισοδιο.
 

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Re: Damien (2016)

Ψηφισα καλη..νομιζω εχει ενα κλιμα γενικα που σε καθηλωνει, τουλαχιστον για τα πρωτα τεσσερα επεισοδια...
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Re: Damien (2016)

Βλεπει κανεις ή εχω μεινει μονος; :)
ξερω οτι δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα με εχει μαγνητισει. Ειναι απο τις λιγες σειρες που βλεπω το επεισοδιο μεσα στην εβδομαδα που βγηκε.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,592
Αθηνα
Κρίμα. Το είδα όλο και μου άρεσε.....αλλά μάλλον ήμουν ο μόνος :)

Sent from my XT1092 using Tapatalk