Prism Sound Callia DAC/Preamp

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Prism SoundCalia Callia DAC/Preamp

Μετά τις dCS, EMM Labs, Grace Design, Grimm Audio, Merging Technologies και Mytek ήρθε και η σειρά της πασίγνωστης στον επαγγελματικό χώρο για τους κορυφαίους μετατροπείς της Prism να κάνει το βήμα.
Η Prism είχε ήδη κάνει μια πιλοτική εμφάνιση στην προηγούμενη έκθεση του Μονάχου η οποία πλέον αποκτά σάρκα και οστά στο πρώτο μετατροπέα της στοχευμένο για οικιακή χρήση.


O Calia έχει όλα τα καλούδια που προβλέπεται απο έναν ολοκληρωμένο οικιακό μετατροπέα μετατρέπει εώς DSD128 και 384khz pcm. Eίναι συμβατός με Windows, Apple Macintosh OSX, Linux, iOS και συσκευές Android που υποστηε\ρίζουν USB 2.0. Η DSD αναπαραγωγή γίνεται μέσω DOP όπως και ASIO και WDM drivers για τα Windows.


Σύμφωνα με την Prism χρησιμοποιούνται τα ίδια κυκλώματα ψηφιακής επεξεργασίας που χρησιμοποιεί και στους επαγγελματικούς της μετατροπείς ARM Cortex processor and USB platform που σύμφωνα πάντα με την prism επαναχρονίζουν και αναγενούν το ψηφιακό σήμα με στόχο ήχο χωρίς συμβιβασμούς.


Εκτός απο την USB2.0 ψηφιακή είσοδο διαθέτει και Coaxial και οπτική ενώ οι αναλογικές του έξοδοι συμπεριλαμβάνουν RCA/XLR και έξοδο ακουστικών ικανή να οδηγήσει ακουστικά με ωμική αντίσταση απο λίγα Ωhm εώς πάνω απο 250 Ωhm. Aναμένεται να κυκλοφορήσει όπου να είναι και η τιμή του υπολογίζεται γύρω στα 1850 δολλάρια.
 
Last edited by a moderator: