UMI Touch X

maddoctor

Senior Member
29 October 2007
480
Αθήνα
UMi-Touch-1.jpg
H UMI είναι μια από τις εταιρίες που μας έχει τραβήξει την προσοχή τον τελευταίο καιρό, καθώς βλέπουμε πως οι συσκευές τις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ειδικά για την Ελλάδα της κρίσης. Σήμερα πέσαμε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσφορά που θα κρατήσει για 5 ημέρες ακόμα. Ο λόγος για το UMi Touch που έρχεται στα 119.99$ ( 104 ), που είναι η φθηνότερη που μπορείτε να βρείτε για το εν λόγο κινητό και βάση πάντα το αξιόπιστο Kimovil! H UMI φαίνεται πως βασίζει πολλά στο επερχόμενο UMI Touch X μοντέλο της, ένα προσιτό, οικονομικό smartphone με «εξαιρετική» αυτονομία - όπως αναφέρει η εταιρεία.
UMi-Touch-3.jpgUMi-Touch-2.jpg

Τι είναι αυτό όμως που κάνει το UMi Touch τόσο καλή ευκαιρία; Η συσκευή έχει 5.5 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1080p, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 401ppi. Η οθόνη είναι τεχνολογίας LTPS με Gorilla Glass 3 επίστρωση και προσφέρει ζωντανά χρώματα και καλές γωνίες θέασης.

UMi-Touch-5.jpgUMi-Touch-4.jpg

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον οκταπύρηνο MediaTek MT6753, που είναι ένα ιδιαίτερα ικανό chipset και κατατάσσει την συσκευή στην μεσαία κατηγορία, παρά το γεγονός πως η τιμή της είναι στην μικρή κατηγορία. Μαζί με τον αρκετά δυνατό επεξεργαστή έχουμε και 3GB RAM, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε τόσο φθηνές συσκευές. Στο θέμα του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, έχουμε 16GB, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB.

UMi-Touch-7.jpgUMi-Touch-6.jpg

Η κάμερα της συσκευής είναι στα 13MP, με φακό Sony Exmor IMX328, υποστήριξη για πανοραμικές λήψεις/live 3D mode/gif mode και motion tracking, με διπλό LED Flash, ενώ μπροστά «φοράει» μία βοηθητική κάμερα Hynix Hi553 με ανάλυση 5 MP για selfies, επίσης με flash. Την κάμερα θα υποστηρίξει η πολύ καλή μπαταρία της συσκευής που φτάνει τα 4000mAh, οπότε να περιμένετε να σας βγάλει πάνω από μία μέρα χρήσης, ενώ ίσως ξεπεράσει και τις 2, ανάλογα την χρήση που κάνετε.

UMi-Touch-8.jpg

Και πάμε στα ωραία… Το UMi Touch έρχεται με Android 6.0 Marshmallow και την λειτουργία One Tap Install, για να επιλέξετε εσείς ποια από τις 5 διαθέσιμες ROM θέλετε για την συσκευή σας. Τέλος η συσκευή διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Φυσικά η συσκευή είναι Unibody από μέταλλο.

Χαρακτηριστικά Umi Touch

Διαστάσεις: 15.45 x 7.60 x 0.85 cm
Οθόνη: LTPS 5.5β€³ Full HD, Gorilla Glass 3.0
CPU: Mediatek MT6753 Octacore, 1.3Ghz
GPU: ARM Mali T720
RAM: 3GB RAM
Εσωτερική μνήμη: 16GB, επεκτάσιμη μέσω MicroSD
Κάμερα: 13MP Sony IMX328, Dual Tone LED Flash. Εμπρόσθια 5.0MP με LED Flash
Μπαταρία: 4000mAh
Λογισμικό: Android 6.0 με υποστήριξη UMI Rootjoy.