[Επίσημο] Vernee Apollo Lite

maddoctor

Senior Member
29 October 2007
480
Αθήνα
Vernee-Apollo-and-Apollo-Lite_1.jpg

Η Vernee είναι μια εταιρεία κατασκευής στην Κίνα για smartphone που πολλοί άνθρωποι δεν την έχουν ακούσει ακόμα. Αυτή η εταιρεία εισήγαγε τους Apollo, μία ναυαρχίδα αρκετά πρόσφατα, και έχει καταφέρει να ιντριγκάρει αρκετούς καταναλωτές με την συσκευή αυτή. Ο Apollo έχει ένα Helio X20 με 6GB μνήμης RAM. Τώρα, για όσους από εσάς ενδιαφέρονται για την εν λόγω συσκευή, η Vernee είχε επίσης ανακοινώσει ότι θα κοστίζει κάπου στα 399$ , και ότι θα είναι διαθέσιμο από αυτό το μήνα, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.

1.jpg

Η εταιρεία όμως στο μεταξύ έχει ανακοινώσει επίσημα μια άλλη εκδοχή του Apollo, το Apollo Lite. Αυτή η συσκευή, σε αντίθεση με τον πιο ακριβό αδελφό του, θα έχει μόνο 4GB μνήμης RAM, αλλά είναι επίσης αρκετά πιο προσιτή η συσκευή σαν τιμή. Το Apollo Lite θα κυκλοφορήσει με ένα 5.5-ιντσών fullHD (1920 x 1080) οθόνη, 4GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από τον 64-bit δεκα-core επεξεργαστή Helio X20, και θα έχει μια θύρα τύπου C στο κάτω μέρος.

4.jpg

Μία κάμερα 16-megapixel θα υπάρχει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, και μία 5-megapixel θα είναι στην μπροστινή μεριά. Το Apollo Lite θα είναι ελαφρώς διαφορετικό από το Apollo από την άποψη του σχεδιασμού, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του θέματος. Το σώμα του Απόλλωνα Lite θα είναι πιο καμπυλωτό, και υπάρχουν ορισμένες διαφορές στο σχεδιασμό, αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Η συσκευή θα έχει κάπως παχύτερες προσόψεις στο πάνω και στο κάτω μέρος, με τον σαρωτή του δακτυλικού αποτυπώματος και των αισθητήρων της κάμερας να έχουν τετράγωνο σχήμα.

8.jpg

Η Vernee Apollo Lite θα μοιάζει με το Apollo, σχετικά με το μεταλλικό του σώμα. Εκτός από όλα αυτά, το Apollo Lite θα προσφέρει επίσης δύο υποδοχές για κάρτες SIM, αν και μία από αυτές θα είναι σε θέση να λάβει μια κάρτα microSD, σε περίπτωση που χρειαστεί να επεκτείνετε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου.

Το κινητό αυτή την στιγμή είναι σε presale με την τιμή του να είναι στα 229.99$ βάση το Kimovil. Το Geekbuying όμως δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς να το αποκτήσουν πιο φθηνά, κερδίζοντας ένα κουπόνι αξίας 30$, αγοράζοντας το έτσι στο τέλος στην τιμή των 199.99$!!! Το κουπόνι μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ: 30$ off

Πηγή
 

maddoctor

Senior Member
29 October 2007
480
Αθήνα
Απάντηση: Vernee Apollo Lite - Το φθηνότερο Χ20 με 4GB ram στον κόσμο!

Μόλις βγάλανε στην ελληνική σελίδα του Coolicool στο Facebook, giveaway με δώρο ένα Apollo Lite (5.5 Inch 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Sharp IGZO Screen, Helio X20 MTK6797 2.3GHz Deca Core, 4GB RAM + 32GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion, 16 MP PDAF Back Camera + 5 MP Front Camera, Android 6.0 System, 3180mAh Battery). Στα χαρτιά πάντως φαίνεται πολύ καλό.
 
Last edited: