Stranger in a Strange Land [SyFy]

Ψηφίστε την Σειρά:

  • ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

    Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 0 0.0%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 0 0.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

    Votes: 0 0.0%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
b8qljo.jpg


Cinemode

Το Syfy Απέκτησε Το «Stranger in a Strange Land»


Τα τελευταία χρόνια το δίκτυο Syfy έχει καταβάλει σοβαρές προσπάθειες αναβάθμισης του προγράμματος του, αποκτώντας αξιόλογα σενάρια και νουβέλες.

Η αλήθεια όμως είναι, οτι ακόμη δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά που θα κάνει τη διαφορά, καθώς υλοποιεί τις σειρές με κύριο γνώμονα το χαμηλό κόστος.
Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα ενδιαφέρουσες ιδέες να στελεχώνονται απο άσημους συντελεστές και υλοποιούνται με χαμηλό επίπεδο παραγωγής.

Κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με το «Stranger in a Strange Land», την νέα σειρά του δικτύου που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης,
κλασικής νουβέλας επιστημονικής φαντασίας του 1961, που έγραψε ο Robert A. Heinlein.

«Η νουβέλα αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου, του Valentine Michael Smith, ο οποίος αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στον πλανήτη Άρη, επιστρέφει στην Γή στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του.
Ο Smith εξερευνά τον κόσμο και τελικά τον μεταμορφώνει, χρησιμοποιώντας αρκετά σημεία αναφοράς απο την εποχή που ο συγγραφέας Robert A. Heinlein δημιούργησε την ιστορία.»


Σύμφωνα με την Amy Powell, πρόεδρο της Paramount TV:

«Εμείς στην Paramount TV είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε την μεταφορά της εξαιρετικής δουλειάς του Robert Heinlein.
Αυτή η νουβέλα βρίκσεται μαζί μου απο το κολλέγιο και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που συνεχώς δημιουργεί νέους θαυμαστές εδώ και σαράντα χρόνια.
Η γνώση του Syfy γύρω απο το φανταστικό και φουτουριστικό πρόγραμμα είναι απαράμιλλη, κάτι που το καθιστά σαν έναν ιδανικό συνεργάτη για αυτή την τηλεοπτική σειρά.»



Το «Stranger in a Strange Land» θα υλοποιηθεί απο την Paramount Television και την Universal Cable Productions…

----------

Να δούμε πότε θα γίνει κανένα θαύμα με το SyFy! :cool:
 
Last edited by a moderator: