The Black Company!

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,335
Utopia..
black-company-glen-cook.jpg


Cinemode | Wikipedia




Η Σειρά Βιβλίων «The Black Company» Στην Τηλεόραση

Σύμφωνα με το Deadline, η IM Global Television ετοιμάζει το «The Black Company», την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Glen Cook.

Η σειρά βιβλίων του Cook ξεκίνησε το 1984 και μέχρι σήμερα μετρά 10 τόμους,
ενώ το ενδεκάτο που έχει τον τίτλο «Port of Shadows» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

«Η σειρά βιβλίων ακολουθεί τα κατορθώματα της Black Company, μιας ελίτ ομάδας μισθοφόρων που εκτελεί τις ειδεχθείς πράξεις για τον μεγαλύτερο πλειοδότη, μέσα σε ένα τοπίο βγαλμένο απο τα έργα του Tolkein.
Οταν αυτοί οι σκληροτράχηλοι άνδρες ανακαλύπτουν ότι η ενσάρκωση του καλού έχει ξαναγεννηθεί, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την αφοσίωση τους.
Η Κυρία (The Lady), που διοικεί την Βόρεια Αυτοκρατορία, χρησιμοποιεί την Black Company για να επεκτείνει την κυριαρχία της σε μια δομή εξουσίας που είναι γεμάτη απο σφετεριστές.»



Σύμφωνα με τον Mark Stern, τον Πρόεδρο της IM Global Television:
«Τα βιβλία του Glen Cook άλλαξαν τον παραδοσιακό τρόπο έκφρασης στις νουβέλες φαντασίας, με τους καυστικούς, πολυδιάστατους χαρακτήρες και την σύγχρονη ευαισθησία.
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε αυτόν τον πολύπλοκο και συναρπαστικό κόσμο στην τηλεόραση.»



Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι David Goyer («The Dark Knight», «Da Vinci’s Demons»), Kevin Turen («Birth of a Nation»)
και η ηθοποιός Eliza Dushku («Banshee», «Buffy the Vampire Slayer»), η οποία θα αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της The Lady.


Αν και το όλο εγχείρημα φαντάζει ενδιαφέρον στα χαρτιά, η επιτυχία της σειράς θα κριθεί κατά πολύ απο τον προϋπολογισμό,
καθώς μια τόσο επική ιστορία θα χρειαστεί μια πολύ ακριβή παραγωγή για να υλοποιηθεί σωστά.


 
Last edited by a moderator: