Blue Book [History]

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
project-blue-book-history.jpg


Υστερα απο το «Vikings», το «Six» και προσεχώς το «Knightfall», το History συνεχίζει τον εμπλουτισμό του προγράμματος του με original σειρές σενάριου. Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το δίκτυο παρήγγειλε το «Blue Book», μια νέα δραματική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο των UFO στις δεκαετίες του 50′ και του 60′.

«Η σειρά καταγράφει τις αληθινές, άκρως απόρρητες έρευνες που διεξήγαγε η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία τις δεκαετίες του 50′ και του 60′ γύρω απο το φαινόμενο των UFO, γνωστές και ως ‛Project Blue Book’.»

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο David O’Leary, ο Sean Jablonski («Suits») εκτελεί χρέη showrunner, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης Robert Zemeckis («Back to the Future», «Contact»). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ιστορίας θα βρεθεί ο Aidan Gillen («Game of Thrones»), ο οποίος θα υποδυθεί τον Dr. J. Allen Hynek, έναν ιδιοφυή αστροφυσικό, οικογενειάρχη και σκεπτικιστή γύρω απο την υπόθεση των UFO, που θα στρατολογηθεί στο «Project Blue Book», με καθήκοντα Επιστημονικού Συμβούλου. Με αξιόλογους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες και ένα διαχρονικό και πάντα ενδιαφέρον θέμα, το «Blue Book» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός των άλλων εξελίσσεται σε μια γοητευτική χρονική περιόδο. Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, θα σκηνοθετήσει ο Robert Stromberg («Maleficent»).

Cinemode