ANT1 Europe

verbatim

Established Member
11 October 2007
286
Νέα Ιωνία Αττικής
Απο ότι διάβασα το κανάλι αυτό δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα!
Το πιάνουμε όμως μέσω Hotbird 7Α 13ο που εκπέμπει. Ρωτάω τότε εγώ! Έαν πάρουμε μια καρτούλα συνδρομή πχ από Γερμανία και την βάλουμε στον δέκτη μας δεν θα το ανοίξει το κανάλι? Η με κάποιο τρόπο βλέπει ο broadcaster ότι είμαστε Ελλάδα?
Υπάρχει κανένας να το έχει δοκιμάσει?
Πάντως συμφέρει η συνδρομή για 120 ευρώ το χρόνο.
 
16 July 2006
7,501
HAMBURG
σιγα το καναλι ..............
σιγα τη φολα ..
απλα δειχνει μονο Ψυχαγωγικες εκπομπες σειριαλ σιοου ειδησεις και γενικα οτι δειχνει το καναλι του Αντενα Ελλαδας .... χωρις ξενες ταινιες ...
 

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
To ΑNT1 Europe δεν διατίθεται στην Ελλάδα, τις χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο (αν θυμάμαι καλά)
Ως προς το πρόγραμμα του δεν είναι αυτούσιο το Ελληνικό.

Για τους Ελληνες του εξωτερικού μπορεί να είναι μια κάποια λύση αλλά δεν συστήνεται για τους εδώ.
Αν η κάρτα αγοραστεί στο εξωτερικό φυσικά και θα παίξει οπουδήποτε.

Εγώ πάντως για 10 το μήνα θα προτιμούσα μια HD συνδρομή στο Premiere HD.:grinning-smiley-043
 

verbatim

Established Member
11 October 2007
286
Νέα Ιωνία Αττικής
Εγώ σκέφτηκα το ΑΝΤ1 ως αναλακτικό για τους αγώνες ποδοσφαίρου και μόνο! Έχει πάρει τα δικαιώματα για 5 ομάδες για τα επόμενα 3 χρόνια στο δορυφορικό του πρόγραμμα. Σε σχέση με το Supersport 1 που πρέπει να πάρεις όλο το πακέτο 55ευρώ, λέει κ παραλέει. Καλά όπως το βλέπει κανείς.
Όσο για HD Premiere όντως συμφέρει, για το περιεχόμενο!
 

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: ANT1 Europe

Εγώ σκέφτηκα το ΑΝΤ1 ως αναλακτικό για τους αγώνες ποδοσφαίρου και μόνο! Έχει πάρει τα δικαιώματα για 5 ομάδες για τα επόμενα 3 χρόνια στο δορυφορικό του πρόγραμμα.
Ε και εσύ πλάγια μας τα λες. Πες μας ότι ενδιαφέρεσαι για το ποδόσφαιρο γιατί το κανάλι σαν περιεχόμενο δε λέει τίποτα..;)
 

viagras

AVClub Addicted Member
20 June 2006
1,759
Εμιγγράντε
.. είναι βέβαιον ότι τους αγώνες (όσους έχει ο ΑΝΤ1) θα τους δείξει στο ANT1 Europe : Γιατί νομίζω ότι σε αυτούς τους αγώνες παίρνει τα δικαιώματα για Ελλάδα και όχι για την Ευρώπη ...
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
από το site του ΑΝΤ1

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, πάντα στο πλευρό των ομογενών, σύναψε πρόσφατα τριετή συμφωνία με τη SPORTFIVE για την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος μέσω των Δορυφορικών Καναλιών του στις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

Ο ΑΝΤ1 Satellite, ο ΑΝΤ1 Pacific και το πιο πρόσφατο απόκτημα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο ΑΝΤ1 Europe, μεταδίδουν ζωντανά σε 24ωρη βάση το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στις Η.Π.Α, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Η απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος ενισχύει σημαντικά το πρόγραμμα των Δορυφορικών Καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τη νέα σεζόν δίνοντας έμφαση στο αθλητικό προφίλ τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Δορυφορικά Κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ έχουν εξασφαλίσει ακόμη την αποκλειστική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, του ΗΡΑΚΛΗ και του ΟΦΗ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία της Sportfive με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ αποτελεί εγγύηση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο αγγίζοντας τους φιλάθλους στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται στην Αμερική μέσω της DISH NETWORK και της TIME WARNER CABLE στη Ν. Υόρκη και στο New Jersey, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και SELECTV και στην Ευρώπη σε περισσότερες από 44 χώρες μέσω της ADD EUROPE, στον πιο δημοφιλή δορυφόρο, HOTBIRD.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος θα μεταδίδονται από τα Δορυφορικά Κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ σε όλες τις περιοχές εκτός της Ελλάδος, της Κύπρου και της Μέσης Ανατολής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των Δορυφορικών Καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΤΕΝΝΑ EUROPE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.




αυτά...
 

Bigsofo

New member
7 August 2007
19
Αν πάρεις την κάρτα, θα παίζει κανονικά, δεν μπορεί να δει από ποια χώρα παίρνεις το δορυφορικό σήμα.
 

events1979

Established Member
14 September 2012
206
Αθηνα
Ant1 Europe

καλημερα και καλη χρονια , εχω ενα dreambox 500 clone ξερουμε καπιο τροπο πως πιανουμε τον Ant1 Europe η πιο καναλι δειχνει το κυπελο ελλαδος εκτος του οτε εχω δυο δορυφορους εναν Hotbird και εναν Astra .
 

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Το ant1 europe δεν θα δειχνει φετος κυπελλο ?
 
Last edited by a moderator:

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
μ αρεσει που εβλεπα τα banner και το youtube και δεν ειχα δει το σημα με το κυπελλο :p
 
Last edited by a moderator:

patrickdrd

AVClub Enthusiast
1 September 2009
1,220
Wherever I may roam
τι να το κανεις ρε; εμενα και να με πληρωναν δεν καθομουνα να δω οτιδηποτε ελληνικο (σουπερλιγκα, κυπελλα και μ@λκιες),
δεν αντεχουν τα ματακια μου ρε :D
 
Last edited by a moderator:

jlout

New member
3 July 2010
17
Καλησπέρα,

Μήπως θα έχει και πρωτάθλημα; Ο Ant1 Satellite απ'ότι βλέπω το έχει ( http://www.antennasatellite.gr/program&d=2013-09-29&q=all ).

Στον Αντ1 Europe στην αρχική σελίδα γράφει "ANT1 Europe και ελληνικό ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια μαζί". Αλλά στο πρόγραμμα δεν αναφέρει κάτι.

Ξέρει κανείς αν παίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα σε κανένα ξένο μπουκέτο;

Είχα ακούσει για Tring (αλβανικό) αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Ευχαριστώ.
 

hdanca

Supreme Member
17 August 2012
3,061
Athens
Ο ANT1 Europe στις 9 μοίρες δεν αναμεταδίδει αυτό το πρόγραμμα.Προφανώς οι αγώνες του πρωταθλήματος αναμεταδίδονται στην Αμερική από τον ANT1 Satellite.Ο ANT1 Europe μεταδίδει το κύπελλο Ελλάδας.