LG SXRD Full HD Projector AF115

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
H LG παρουσίασε τον δικό της Full HD SXRD προβολέα στην CES 2008… το πιο πιθανό είναι κάποια OEM κατασκευή του VW-60 της Sony εξοπλισμένο με HQV Processing και προσεγμένο από την LG η τιμή ? χμμμ ενδιαφέρουσα 3.990 Euro στα υπόψη το μηχάνημα θα διατίθεται μονο στην Ευρώπη – Ασία - Νότιο Αμερική… προφανώς κάποια marketing συμφωνία στη μέση…


DSC07499_b.jpg


DSC07498_b.jpg
 

NIKOLAOS76GR

New member
25 April 2009
5
1700 και κατι ψιλα στο πλαισιο.... μηπως τελικα το σκηνικο αλλαζει στην αγορα προβολεων...????
 

tromb1

AVClub Addicted Member
26 September 2007
1,371
Ειναι ομως πολυ ογκωδης προβολεας για ενα τυπικο σαλονι...
Βαρος κοντα στα 10 κιλά!
Απο review υπαρχει τιποτα να δούμε?
 

Dragonlord

Senior Member
24 August 2007
315
Ακόμα κι αν την έχουν ακριβότερα, την παίρνει κι από εξωτερικό... σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος να ξανασκεφτεί την αγορά ενός προτζέκτορα αυτός κατά τη γνώμη μου.
 

NIKOLAOS76GR

New member
25 April 2009
5
test Drive πριν την αγορα!!! ...(για τον φιλο Κωστα)

την ημερα που πηγα και εκλεισα τον προβολεα στο εν λογω καταστημα για να ειμαι 100% σιγουρος για την επιλογη μου, καναμε ενα μικρο test drive με τον πολυ καλα καταρτισμενο πωλητη (σπανιο στις μερες μας..)
ηθελα να εχω προσωπικη αποψη για τον ανταγωνισμο, δηλαδη τον sony
w10 και τον Epson 5000.
ετσι τους συνδεσαμε και τους τρεις με διαφορετικη σειρα και παραπανανω απο μια φορα τον καθενα για να εχουμε αξιολογο δειγμα προς συγκριση.
θα ηθελα να αναφερω εδω οτι η δοκιμη εγινε σε μη ελεγχομενο περιβαλον δηλαδη σε ενα χωρο του καταστηματος που απλα ειχε το λιγοτερο φωτισμο , η προβολη εγινε επανω σε λευκο τοιχο , και στους προβολεις εγιναν οι πιο βασικες ρυθμισεις που μπορουσαμε να κανουμε μεσα σε 10 λεπτα. το υλικο προβολης ηταν το ιδιο και για τους τρεις οπως και η αποσταση. Τα συμπερασματα..!!
σε υλικο Ηι Def ο Εpson ειναι απαιχτος.. απιστευτη αντιθεση , βαθος πεδιου και αισθηση 3D στην εικονα.
Δευτερος ο LG με πολυ καλη αντιθεση και χρωματα και τριτος και καταιδρωμενος ο SONY..
να σας πω την αληθεια ξενερωσα λιγο με τον SONY ισως γιατι ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες. πολυ ξεπλυμενα χρωματα και σε περιβαλον με λιγο φως, οπως πιστευω θα ειναι τα περισοτερα σπιτια, εικονα αρκετα θαμπη.ισως σε μια κινηματογραφικη αιθουσα να επαιζε πολυ καλυτερα αλλα το σπιτι μου δεν ειναι αιθουσα ,αλλα ενα συνιθισμενο ηλιολουστο σπιτι με κανονικο σαλονι και αρκετα παραθυρα...
σε υλικο DVD η τεχνολογια SXRD εδωσε ρεστα εναντι της 3LCD..
πολυ καλυτερη εικονα και σχεδον μηδαμινος κοκος, κατι που υπηρχε εντονα στον EPSON σε τετοιο βαθμο που σχεδον χαλουσε την εικονα..
αναμεσα στους δυο SXRD , με υλικο DVD ,τα ματια μου μονο καταλαβαν την διαφορα..
ο λογoς που κατεληξα στον LG τελικα ηταν οτι η χρηση του στο σπιτι θα ειναι εκτος απο bluray και με DVD αλλα και με ΤV και για ολα αυτα ηταν ο πιο καταλληλος.
απο την παραπανω εμπειρια μου αυτο που θελω να καταθεσω δεν ειναι οτι ο LG ειναι ο καλυτερος προβολεας.. απλα θελω να συμβουλεψω σε ολους τους υποψηφιους αγοραστες το μονο πραγμα που θα πρεπει να εμπιστευονται ειναι τα ιδια τους τα ματια.. ειναι πολυ υποκειμενικο τελικα πως ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται τα χρωματα και τις εικονες.
δοκιμαστε πριν αγορασετε κατι και συγκρινετε να δειτε μονοι σας τις διαφορες και μονο ετσι θα καταληξετε στην καλυτερη επιλογη για εσας.
 

Dragonlord

Senior Member
24 August 2007
315
Δε μου κάνει εντύπωση, κι εγώ ανάμεσα στους δύο επειδή δεν έχω ελεγχόμενο χώρο θα προτιμούσα τον LG λόγω φωτεινότητας.
 

κωστας1

Senior Member
8 January 2007
472
Ευχαριστω NIKOLAOS76GR για τις εντυπωσεις απο το μινι συγκριτικο. Την δευτερα θα παω και εγω να παρω τον LG . Ο προηγουμενος LG AN110 που ειχα μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις και με την εικονα του και με την ποιοτητα κατασκευης. Αν εκανε λιγοτερο θορυβο δεν θα τον εδινα.
 

NIKOLAOS76GR

New member
25 April 2009
5
χαιρομαι που Βοηθησα Κωστας.. μας περιμενει πολυ δουλεια τις επομενες ημερες..!! Κσλες θεασεις bro...!!
 

κωστας1

Senior Member
8 January 2007
472
Μετα απο μια ωρα δοκιμη με το playstation III οι εντυπωσεις ειναι θετικες. Πολυ ωραια χρωματα, φωτεινος και το μαυρο του που πολυ φοβομουν υστερα απο οσα ειχα διαβασει ειναι πολυ καλο με την ιριδα στο auto1.. Μονο ο BENQ W5000 εχει λιγο πιο βαθυ μαυρο αλλα πιστευω οτι σε ολα τα αλλα ο LG μου αρεσει καλυτερα. Απο τον INFOCUS X10 και τον OPTOMA HD800X εχει λιγο καλυτερο μαυρο και λογο ιριδας ποιο φωτεινα λευκα. Δεν εχει καθολου κοκο στην εικονα [ενας λογος που εδωσα τον BENQ] και χρωματικα φαινεται πιο πλουσιος. Το βραδακι θα τον βαλω να παιξει διπλα-διπλα με τον HD800X να δω τις διαφορες. Σε σημα SD ειναι πολυ καθαρος σαν να εχει καποιο φιλτρο NR ενεργοποιημενο. Τελος εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι τελειως αθορυβος.
 

jojos@

Established Member
27 December 2006
154
Όποιος ενδιαφέρεται για το μηχανάκι μόλις μου ήρθε mail από το πλαίσιο με τη τιμή του στα 1499 για τα μέλη του plaisio.gr !!!!
 

georgead

New member
26 September 2008
30
Να κανω κι εγω μια ερωτηση...

Μιας και η αδυναμια αυτου το προτζεκτορα ειναι το μαυρο (απο οτι καταλαβα) και με δεδομενο οτι δεν εχω κι εγω ελεγχομενο χωρο θα ηταν σκοπιμο να τον συνοδεψω με μια οθονη που να βοηθα το μαυρο? Και ποια ειναι αυτη?

Παντως ειμαι μεταξι αυτου και του w5000 αν και προτιμω τον LG λογο φωτεινοτητας και ισως λογο του οτι ειναι πιο καινουργιο μοντελο...
 
Last edited:

jojos@

Established Member
27 December 2006
154
Κατά την άποψη μου ο W5000 είναι πολύ πολύ καλύτερος, έστω κ εάν καταφέρεις να παραγγείλεις τον LG στη τιμή που είπα πιο πάνω από το Πλαίσιο. Αν όμως, επ' ουδενί, δεν θες να υπερβείς τα 1500 είναι καλή λύση Δυστυχώς οι φωστήρες της infoquest αποφάσισαν να λανσάρουν τον W5000 σε χονδρική που αντιστοιχεί στην προηγούμενη λιανική του περίπου (1715) άρα πλέον από αυτούς που παίρνουν από την infoquest o W5000 θα κινείται πάνω από 1900
 

georgead

New member
26 September 2008
30
Μονο και μονο ξερωντας ποσο εκανε ο προβολεας πριν μερικες μερες δεν τους τα δινω ρε γμτ... Αντι να ριξουν την τιμη την ανεβασαν... Μας περνανε και για Αμερικανακια δλδ???