Eίσοδος στο service menu των LG με το universal remote Philips PM335

nickefor

New member
21 August 2010
44
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.
Αναζητώντας τρόπους ώστε να μπώ στο κρυφό μενού της LG 42ld450 και δεδομένου ότι δεν έχω κάποια symbian συσκευή ωστε να ακολουθήσω τη διαδικασία που έχει προαναφερθεί στο forum, κατέληξα στη λύση ενός universal remote που όπως διάβασα κάπου στο ιντερνετ είναι κατάλληλο γι αυτη τη δουλειά.
Μάλιστα πολλοί έχουν ξεκλειδώσει τη συγκεκριμένη tv χρησιμοποιώντας το remote PM335 της Philips. Γνωρίζει μήπως κάποιος πού θα μπορούσα να βρώ το εν λόγω χειριστήριο; Στο ιντερνετ δεν βρήκα κάποιο ελληνικό κατάστημα που να το πουλάει. Ίσως αν το έχει κάποιος από εσάς να με βοηθήσει...
Ευχαριστώ πολυ.
 

nickefor

New member
21 August 2010
44
ΑΘΗΝΑ
Re: Philips PM335

Παιδιά τελικά έλυσα το θέμα με ένα απλό universal remote ενός φίλου. Πέρασα στο κοντρόλ τον κωδικό 0119 και έχοντας ενεργοποιημένη την επιλογή Shift πάτησα το menu και αμέσως εμφανίστηκε στην τηλεόραση το πινακάκι που ζητούσε τον κωδικό ώστε να ανοίξει το κρυφό μενού. Ακολούθησα τη διαδικασία που έχει αναφερθέι στο φόρουμ για την lg lh4000 και όλα όκ.
Αν θέλει κάποιος moderator ας αλλάξει τον τίτλο του θέματος ώστε οποιοσδήποτε άλλος φίλος αναζητά τρόπο να ξεκλειδώσει την δικιά του lg να βρίσκει το συγκεκριμένο πόστ.
Να στε καλα