Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

andreas_a

Senior Member
24 November 2009
413
Αθήνα
Να ρωτησω και γω κατι...

εχω συνδεσει το ps3 στον ενισχυτη με hdmi, και τον ενισχυτη με την c750 παλι με hdmi.(ολες οι συσκευες εκτος της τηλεορασης εχουν hdmi 1.3)

Ρωταω λοιπον αν βάλω 3D παιχνιδι στο ps3 με την υπάρχουσα συνδεσμολογία που έχω, θα δω 3D ή πρέπει να πρέπει να συνδεσω απ' ευθειας το ps3 με την tv????

Κάποιος που να γνωρίζει ;;;;
 

Mrtryme

New member
30 September 2010
19
Παιδες μην το ψαχνετε η τβ απλα τα ΣΠΑΕΙ ,κλεινω 3 -4 μηνες που την εχω αγορασει και την ΛΙΩΝΩ καθημερινα, αγωνες , ψηφιακα , παιχνιδια (μιας κ την εχω σαν 2ο μονιτορ στο πσ) τα παντα.. την συστηνω ανεπιφυλακτα,,με λιγα λογια η τηλεοραση ειναι απλα ΕΡΩΤΑΣ!
 

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
443
Αθηνα
Εγω την εχω 2 μηνες και καθε μερα ειναι και πιο τρελλα η θεαση μαζι της. Πριν την αγορασω ηταν να παρω την C8000, αλλα τις ειδα να παιζουν διπλα-διπλα στο Πλαισιο στο "The Mall" και ηταν και οι δυο στο "τυπικο". Πραγματικα "εσωσα" 600 ευρωπουλα στην τσεπη μου. Η αποφαση μου ηταν LE40C750 για θεαση 3 μετρα. Cinema στην κρεββατοκαμαρα μου!!!!!
 

alx255

Established Member
29 December 2007
127
κι εγω που την εχω 3 εβδομαδες την 46 ειμαι ικανοποιημενος.:grinning-smiley-043
 

spyros.s

Established Member
11 June 2010
220
Αθηνα
Διαβάζω το θέμα από τον περασμένο Ιούλιο που απέκτησα την δική μου 46άρα!
Κάποιοι είχαν προβλήματα που έλυσαν στην εγγύηση όμως κανείς δεν έχει γράψει ότι μετάνιωσε για την επιλογή του!
Σας θυμίζω ότι πέραν από τους χομπίστες/φανατικούς με ήχο και εικόνα που γράφουν εδώ, στα φόρουμ συνήθως γράφουν εκείνοι που έχουν προβλήματα σε μια προσπάθεια να τα λύσουν!
Το γεγονός ότι δεν παραπονιούνται οι κάτοχοι είναι απόδειξη για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος σε σχέση με τα χρήματα που δώσαμε!
Εγώ συνεχίζω να την απολαμβάνω θυμίζοντας ότι χρησιμοποιείται καθημερινά ως κύριο monitor σε υπολογιστή καθώς και για θέαση ταινιών και tv!
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,134
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Ρωταω λοιπον αν βάλω 3D παιχνιδι στο ps3 με την υπάρχουσα συνδεσμολογία που έχω, θα δω 3D ή πρέπει να πρέπει να συνδεσω απ' ευθειας το ps3 με την tv????

Θα πρέπει να το συνδέσεις απ' ευθείας με την TV.....
 

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,367
Αθήνα...
Θα πρέπει να το συνδέσεις απ' ευθείας με την TV.....

Ή ο ενισχυτής να υποστηρίζει 3D...(πράγμα άχρηστο για 1 παιχνίδι πχ..)Αλλά μπορείς να την βάλεις απλά να κάνει την μετατροπή 2D->3D που βέβαια δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό..
 

SAKI

New member
23 July 2009
46
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG C750 ΚΑΙ SONY HX800 40ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η SONY ΕΙΝΑΙ 3D READY ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ
3D TRANSMITER ΚΑΙ Η SONY ΕΙΝΑΙ 3D LED ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ 3D LCD ?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
443
Αθηνα
Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SAMSUNG C750 ΚΑΙ SONY HX800 40ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η SONY ΕΙΝΑΙ 3D READY ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ
3D TRANSMITER ΚΑΙ Η SONY ΕΙΝΑΙ 3D LED ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ 3D LCD ?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προσωπικη μου αποψη, επειδη οταν πηγα για να αγορασω τηλεοραση σε τετοιο επιπεδο(3D-fullhd) πριν 3 μηνες περιπου, δεν κοιταξα καθολου Sony, αλλα μονο Samsung. Δεν εχω καποια ιδιαιτεροτητα, ουτε κολλημα. Τις εχω δει να παιζουν και μαλιστα και διπλα-διπλα σε αλλες εταιριες. Η κορυφες ειναι: Samy- C9000Z - C8000 - C750. Πλεονεκτηματα. Καλυτερο media player που μπορεις να "παιξεις" οτι αρχειο τραβαει η ψυχη σου, μεχρι mkv(ματροσκες) σε υψηλες αναλυσεις. Αλλο πλεονεκτημα για μενα ειναι και ο 3D-Hyper Real Engine. Δεν πιανεται! Επεξεργαστες οπως ο Valencia που φοραει η C750 και ο Barcelona που φοραει η C8000 κανουν ολη την δουλεια. Καθαρη εικονα και τελειο μαυρο. Η C750 αν και ccfl-lcd κατηγορια, πιστεψε με,οτι βαζει πολλες LED απο "κατω" της!!!Εγω προσωπικα εχω την 40"C750 και θεωρω οπως και πολλοι αλλοι φιλοι εδω μεσα, οτι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις σε 3D περιπτωσης Value for money!!!. Αγγιζει σε θεαση την C8000!!! και μαλιστα το αναφερουν και ξενα sites reviews. Για ολους αυτους τους λογους και οχι μονο........αλλα και για πολλους αλλους.....ΔΑΓΚΩΤΟ SAMSUNG!!!
 

silot73

New member
26 August 2010
83
Εγω παιδια θα σας την χαλασω λιγο απο τους 3 μηνες που εχω την τηλεοραση 40c750 αντε να την χαρηκα κανα μηνα οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ πρεπει να ειναι η μοναδικη με το προβλημα που εχω αναφερει τωρα πλεον για δευτερη φορα στο σερβις απο τις 26 Γεναρη περιμενω να δω τι θα μου πουν αφου την πρωτη φορα που την πηραν για σερβις εχω ακουσει απο δυο διαφορετικα ατομα του σερβις τρια διαφορετικα πραγματα :
1ον ειχε ξεκουμπωσει το φις απο ενα φιλτρο το οποιο και επανατοπωθετηθηκε και ολα καλως
2ον οτι ξεκουμπωσαμε και ξανακουμπωσαμε αυτο το φις προληπτικα αφου σε εμας η τηλεοραση δεν παρουσιασε καποιο προβλημα και ολα καλως
3ον οτι η τηλεοραση επεζαι 10 μερες στο σερβις και δεν παρουσιασε κανενα προβλημα:violent-smiley-030:
Το 1ο και το 2ο απο το ιδιο ατομο
Την πρωτη φορα με το που πηρα την τηλεοραση την πηρα με χειροτερο clouding απο πριν και με το που εβαλα το x box να το προβλημα σε ολο του το μεγαλειο την ιδια μερα που την φερανε
Εχω σηκωσει ολο το x box με ολα του τα καλωδια και το εχω παει σε αλλες δυο samsung μια c650 46 και σε μια ιδια με την δικια μου φυσικα οπως αναμενωταν ολα κρυσταλο φωναξα ηλεκτρολογο του εδωσα 70 ευρω και ελεγξε ολο το σπιτι για προβληματα στα καλωδια υπερταση ακομα και μαγνητικα πεδια τιποτα ολα δουλευουν τελεια πηγα στους γειτονες στον πανω και στον κατω οροφο οι δικιες τους δειχνουν μια χαρα η μια μαλιστα samsung lcd πρωτης γενιας τιποτα ολα καλα και τωρα απλα περιμενω γιατι συμφωνα με την πολιτικη της εταιριας απο την στιγμη που ειναι στην εγγυηση και δεν πληρωνεις δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε παρουν να σου πουνε τι και πως απλως εχεις δωσει 1000 ευρω και καθεσε και βραζεις στο ζουμι τους τι να πω μια χαρα με βλεπω:joker::jester:
 

spyros.s

Established Member
11 June 2010
220
Αθηνα
φίλε μου λυπάμαι για το πρόβλημα σου...μάλλον είσαι ο μοναδικός που δεν έχει βρει λύση!
Τελικά σε θέματα εγγύησης κανείς δεν φτάνει την lg...είχα μια 22αρα hd ready tv monitor που χάλασε εντός εγγύησης...ήρθε συνεργείο της εταιρείας σπίτι μου και μου την αντικατέστησε με νεώτερη 23 full hd άμεσα...
τρομερό after sales
 

andreas_a

Senior Member
24 November 2009
413
Αθήνα
Θα πω και γω τη δικη μου γνωμη...

το 90% του νηματος μιλαει για μια κορυφαια TV...θα συμφωνησω αλλα εν' μερει.

δε μπορει σε 3 46c750 που εχουν περασει απο τα χερια μου, και οι 3 να ειχαν θεμα με vertical banding!!!

να ηταν μια, να πω οκ ειμαι γκαντεμης...2 παει στο καλο...αλλα 3 με vertical banding, ειναι αξιοσημειοτο!!!

γι' αυτο ας μη θεοποιουμε μια TV!!!

samsung 3ετιας 40'' που την εχω ακομα δεν εχει ουτε banding ουτε clouding ουτε dead pixels, τπτ απολυτως, γι αυτο και ξαναπηγα σε samy...αλλα με αυτα που βλεπω 100% ικανοποιημενος δεν δηλωνω

προσωπικη γνωμη παντα!
 
Last edited:

spyros.s

Established Member
11 June 2010
220
Αθηνα
Το γεγονός ότι πέτυχες ελαττωματικά μοντέλα δεν αναιρεί το γεγονός ότι η τηλεόραση είναι καλή! Δεν σκέφτηκες το γεγονός ότι μπορεί πράγματι να έπεφτες σ' ελαττωματικές τηλεοράσεις που είχαν ήδη επιστραφεί στην αντιπροσωπεία και δεν είχαν φτιαχτεί! Θα έχεις δίκιο αν πας σε μεγάλα καταστήματα τηλεοράσεων και έχουν όλες πρόβλημα!
Καταλαβαίνω φυσικά την αγανάκτηση σου για την ατυχία σου όμως η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν γίνεται αυτόματα κανόνας!
 

andreas_a

Senior Member
24 November 2009
413
Αθήνα
η πρωτη δικια μου ειχε προβλημα, την επεστρεψα μεσα σε διαστημα 15 ημερων, εγινε αντικατασταση με αλλη του κουτιου κατ' ευθειαν απ το καταστημα, δεν την πηγα στο service!!!....και η δευτερη παλι το ιδιο σε μικροτερο βαθμο.

και του αδελφου μου που ειχε αγοραστει 1 μηνα πριν παλι με το ιδιο προβλημα...

τοσες συμπτωσεις δεν μπορουν να συμβαινουν...

εγω παντως δεν θα την προτεινω σαν tv απο τις ''δικιες μου επαναλαμβανομενες συμπτωσεις''

αν διαβασεις στον ιστο θα δεις για την συγκεκριμενη tv θα δεις ποσοι υποφερουν απ αυτο το θεμα...απλα το ανεχονται γτ δεν ειναι τραγικο, δεν παυει να υπαρχει ομως
 

andreas_a

Senior Member
24 November 2009
413
Αθήνα
το να εχεις ενα καμμενο πιξελ δεν ειναι τοσο ενοχλητικο οσο ψυχολογικο, αλλα το να εχεις αχνες μαυρες καθετες γραμμες οι οποιεσ να φαινονται στην τv ενω βλεπεις καποια ταινια ειναι ενοχλητικο!!!! οχι ψυχολογικο
 

spyros.s

Established Member
11 June 2010
220
Αθηνα
Μα δεν αγνοώ την σοβαρότητα όσων γράφεις! Απλά το γεγονός ότι έχει τύχει μόνο σε σένα από τους κατόχους στο εν λόγω φόρουμ αναγάγει εκ των πραγμάτων την υπόθεση σου σε μοναδική! Πάντως και σε μένα αν είχαν τύχει όλα αυτά θα ήμουν αγανακτισμένος και δεν θα την πρότεινα σε κανέναν υποψήφιο αγοραστή! Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημα που σου έτυχε!