Εκδήλωση AVCLUB στην ULTRA AUDIO

nikom

Senior Member
12 April 2010
318
Αθηνα
κατα την γνωμη μου μπουρουσες να ακουσεις αξιοπρεπεστατα την μουσικουλα σου σε νορμαλ εντασεις ,οι μεσσαιες καθησαν αρκετα καλα στα αυτια μου με μια γλυκυτητα και με πολυ καλη λεπτομερεια. Σε μεγαλυτερες ισως να φαινοταν η αδυναμια του ενισχυτη :afro:
 

bower

Senior Member
19 October 2010
497
ωραια η εκδ'ηλωση, τις 50 χηνες που χρειαζονται που θα βρουμε!! :huh2:
 

lybe

New member
30 September 2009
32
Μπράβο στους διοργανωτές,πολλή καλή εκδήλωση.Πολύ καλά τα Gladius,
ωραία στις υψηλές και ελεγχόμενες χαμηλές.Πάντα τέτοια παιδία και ανυπομονώ για το επόμενο event.Eλπίζω να γνωρίσω και καλύτερα την τρελοπαρέα του forum.
:a0210:
 

Internet King

Supreme Member
24 June 2006
4,763
Π. Φάληρο, Αθήνα
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων. Συγχαρητήρια στους συντονιστές για την οργάνωση και την παρουσίαση της συνάντησης στο avclub.
 

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που εξέφρασαν τα εξαιρετικά τους σχόλια.


Για όσους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, μια μικρή γεύση.........


http://www.youtube.com/watch?v=EeJIDAWV8NQ



Ευχαριστούμε για το βίντεο Κοψ!

Λυπάμαι που δεν ήρθα, συγχαρητήρια στον Σταύρο και εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σας συνεργασία.
 
Last edited:

economo

Senior Member
4 December 2007
586
ΑΘήνα, Ελλάδα
(Τελευταίος και καταϊδρωμένος να γράψω κι εγώ ένα σχολιάκι...)

Κατ' αρχήν τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους εργάστηκαν για να μπορέσουμε όλοι οι υπόλοιποι να απολαύσουμε τα συστήματα, τη μουσική, την παρέα, τα τυροπιτάκια... :)

Παρά την αθρόα προσέλευση, δεν υπήρχε καμμία σύγχυση και όλα κύλισαν πολύ ομαλά! Συγχαρητήρια λοιπόν σε ΚΟΨ, Αντώνη & Σύζυγο, Σταύρο Δανό, Καπετάνιο και λοιπούς γνωστούς και άγνωστους συντελεστές!

Τώρα, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο Καπετάνιος βγάζει τις πιο καθαρές και σοφιστικέ φωτογραφίες από όλους και κάποιος πρέπει να του συμπαρασταθεί επιτέλους! (είμαι κι εγώ ολίγον φωτογράφος, οπότε ξέρω τι θα πει δούλεμα από λοιπούς αδαείς.. :D)
Οι άλλοι απλά προσπαθείτε να τον φτάσετε!

Όσον αφορά στις ακροάσεις, εγώ έχασα το setup με τα Hansen, καθώς έφτασα όταν τα αποσυνέδεαν... Κρίμα..

Τα Gladius αποτελούν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και κατασκευή. Μου άρεσαν πιο πολύ με τον ενισχυτή της Frontiers και όντως η μεσοϋψηλή τους περιοχή ήταν εξαιρετική. Το χαμηλό τους με "μπέρδεψε" λίγο σε μερικά κομμάτια, καθώς μου φάνηκε λίγο αργό ή ότι "μπούκωνε"... Ή να το πω διαφορετικά, δε μου φάνηκε γρήγορο και στακάτο, αλλά ίσως να κάνω και λάθος...
Σίγουρα έχει πολλές αρετές και όποιοι ενδιαφέρονται για ηχείο της κατηγορίας του, θα πρέπει να το ακροάσουν κατ' ιδίαν, αφού στρώσει και συνοδευτεί με τα κατάλληλα ενισχυτικά.
Νομίζω δε, πως το ηχείο "ανέπνεε" πολύ καλύτερα με τον Frontiers, ο οποίος απέκτησε ήδη αρκετούς θαυμαστές...

Όσο για το Βηρύλλιο στα Focal του 1ου, μπορεί να μην ήταν ενοχλητικό, αλλά το όλο αποτέλεσμα είχε τη γνωστή χροιά της Focal, που εμένα μου φαίνεται λίγο ξερή και ποτέ δε μου άρεσε...

Τα λοιπά "ποταπά" μηχανήματα που συνόδευαν π.χ. κάτι dCS, Αντιλόπες, Viva (las Vegas) κτλ και τα καλωδιάκια της Jorma δεν τα σχολιάζουμε καθώς ... δεν θέλουμε να πάρουν περισσότερη αξία! :award:Είναι λίγο ως πολύ γνωστά και ήδη έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως... (Κάτι σάλια έτρεχαν από μερικούς στο live και κάποιοι άλλοι παραλίγο να φονεύσουν 50-100 χήνες...)

Τέλος, πέρα από τα συστήματα και τις ακροάσεις, χάρηκα ιδιαίτερα για άλλη μια φορά την παρέα των συμφορουμιτών και την ανταλλαγή απόψεων μαζί τους σχετικά με το χώρο του HiFi ή HiEnd.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και καλή συνέχεια!
(Αντρέα, η Δέσποινα με ρωτάει: "Δεν θα πάμε πουθενά αυτό το Σάββατο??" :worshippy:)