ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

manthes

Senior Member
17 June 2010
524
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

H εικονα της ετ3 οταν μετεδωσε τον αγωνα μαντσεστερ-λεβερπουλ ηταν εξαιρετικη. Στους αγωνες ομως που κανει η ιδια παραγωγη ειναι για κλαματα
 

teste

New member
4 April 2011
13
Ποιότητα εικόνας στην ΕΤ3

E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3

"Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ TV ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ HD ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙ 3D ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ 4:3 .ΑΦΗΣΤΕ ΔΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ )ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΤ3 ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ "
 

stivi1981

Senior Member
27 October 2008
487
Ν.φθιωτιδος
Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3

εμεις στην κεντρικη ελλαδα εχουμε μεγαλο προβλημα με τα κρατικα καναλια λογω παρεμβολων.
πληρωνουμε τοσα χρονια τα κρατικα καναλια τσαμπα.
απο ποιοτητα εικονας χαλια οπως ειναι και οι αναμεταδοτες τους.
 

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388
Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3

Αυτό το κανάλι έχει το καλύτερο πρόγραμμα με διαφορά από όλα τα κανάλια που εκπέμπουν. Πιστέυω πως αν περνούσε από το χέρι τους θα είχαν και την καλύτερη εικόνα.
 

dimx2

Senior Member
29 December 2006
504
Chania
Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3

ε λογικά θα φτιάξει σιγά σιγά, ειδικά μετά τους τελευταίους διαγωνισμούς της ΕΡΤ
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Η ΕΡΤ προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια λογισμικού παραγωγής και προβολής ψηφιακών γραφικών και logos καθώς και Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος SMS Επικοινωνίας

Προκήρυξη Διαγωνισμού
 

aplos73

Senior Member
4 July 2010
356
Μέγαρα
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Μπράβο φίλε teste.Καλά τα είπες.Η αλλήθεια αυτή είναι.Η ποιότητα της εικόνας της ΕΤ3 πρέπει να βελτιωθεί και άμεσα γιατί όλλοι οι έληνες την πληρώνουμε χρόνια τώρα.Εάν δεν μπορούν ας κάνει τις αθλητικές μεταδώσεις η ΕΡΤ η η ΝΕΤ.
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. στην υπ' αριθμ. 1029 συνεδρίασή του ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα

2. Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία και το πρόγραμμα της ΕΡΤ3. Εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να εκπονήσει σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3 λεπτομερές Επενδυτικό Πρόγραμμα. Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3.

3. Ενέκρινε τις κατευθυντήριες γραμμές, που προέκυψαν κατόπιν ειδικής μελέτης, για το περιεχόμενο και τη στρατηγική των τηλεοπτικών καναλιών της ΕΡΤ Α.Ε.. Ειδικότερα, σύμφωνα με την μελέτη:

Η ΝΕΤ παραμένει το κυρίως ενημερωτικό κανάλι. Ο κορμός και οι ζώνες του προγράμματος καθορίζονται από τα δελτία ειδήσεων και τις βασικές ενημερωτικές εκπομπές, ενώ το πρόγραμμα θα συμπληρώνουν κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η ΕΤ3 διατηρεί το χαρακτήρα της, αναδεικνύοντας, μέσα από το πρόγραμμά της, τις ανάγκες, τις δράσεις, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας. Το πρόγραμμά της εμπλουτίζεται περαιτέρω με αθλητικό πρόγραμμα.

Η ΕΤ1 παραμένει κανάλι με έμφαση στον Πολιτισμό, με πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα, ντοκιμαντέρ και εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος. Η ΕΡΤ, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες που προσφέρονται από την ψηφιακή τεχνολογία, εντάσσει στη δυναμική του προγράμματος της ΕΤ1 και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Δημόσια Τηλεόραση και στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, και οι οποίες παρήχοντο από το Πρίσμα+. Με την απορρόφηση αυτή θα προκύψουν πρόγραμμα υψηλότερων προδιαγραφών, προσβάσιμο από τα ΑμεΑ, οικονομίες κλίμακος για την εταιρεία και εξοικονόμηση ψηφιακών συχνοτήτων.

Το ψηφιακό κανάλι σινεσπόρ μετατρέπεται σε δορυφορικό.

4. Ενέκρινε το σχέδιο αλλαγών και βελτιώσεων στη λειτουργία των 19 Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών της εταιρείας. Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ο εξορθολογισμός λειτουργίας και υπηρεσιών ανά περιφέρεια, η καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, αναβαθμισμένο πρόγραμμα, περαιτέρω άνοιγμα στις τοπικές κοινωνίες, αποδοτικότερος διοικητικός έλεγχος και η μετονομασία όλων των «Περιφερειακών Σταθμών Ε.ΡΑ.» σε «Περιφερειακούς Σταθμούς ΕΡΤ».

5. Αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση», με εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους και βελτίωση του περιεχομένου.

http://www.ert.gr/pressert
 

tolias

Supreme Member
5 March 2011
3,745
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Αυτό δεν είναι περίπου το σχέδιο που είχε φτιάξει ο άλλος υφυπουργός (δεν θυμάμαι τώρα πια το όνομα του) πριν την κυβέρνηση Παπαδήμου, και που είχε προκαλέσει τόσες αντιδράσεις; Να μείνουν δηλαδή τα τρία μόνο κανάλια; Αν κατάλαβα καλά το πρόγραμμα του Πρίσμα+ συγχωνεύεται με την ΕΤ1, και το Σινεσπόρ+ καταργείται από την επίγεια τηλεόραση. Άρα μείον δύο κανάλια. Αυτό όμως είχε πει και ο προηγούμενος υφυπουργός. Βάλε και το ALTER που δεν έχει πρόγραμμα εδώ και μήνες και δεν ξέρω αν θα ξαναέχει. Λιγοστεύουν επικίνδυνα τα κανάλια. Αν διαιρέσεις την τιμή του ψηφιακού δέκτη με τον αριθμό των καναλιών αρχίζει να γίνεται ασύμφορη η αγορά του.
 

marios1234

Established Member
20 October 2009
114
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

''Το ψηφιακό κανάλι σινεσπόρ μετατρέπεται σε δορυφορικό.''

Τι εννοουν ακριβως??
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ουσιαστικά πρόκειται για το σχέδιο συρρίκνωσης της ΕΡΤ με μόνη διαφορά από το προηγούμενο σχέδιο ότι παραμένει η ΕΤ-1 αντί του Πρίσμα+ και ότι συνεχίζει η Ραδιοτηλεόραση.

Το σινεσπόρ μετατρέπεται σε δορυφορικό σημαίνει μάλλον ότι γίνεται συνδρομητικό μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ Sat.
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο στις 11:30 στο Ραδιομέγαρο ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Ταγματάρχης με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ και το επιχειρησιακό της σχέδιο.
 

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Κλείνει τα 4 (ψηφιακά) κανάλια η ΕΡΤ- Κέρδη 50,5 εκατ. ευρώ το 2011!

Το κλείσιμο 4 τηλεοπτικών σταθμών στο σύνολο των 7 που διαθέτει η ΕΡΤ, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Λάμπης Ταγματάρχης αναφερόμενος στην τελευταία διετία των πεπραγμένων στην εταιρεία. Πρόκειται για τα ψηφιακά Prisma+το οποίο και απορροφάται από την ΕΤ1 , το Sport/ Cine+ το οποίο και σταματάει τη λειτουργία του ως ψηφιακό κανάλι και το Info+. Συνολικά, η ΕΡΤ διακόπτει, επί της ουσίας, τη διάθεση των ψηφιακών της καναλιών. H ΕΡΤ κλείνει τη χρήση του 2011 με έσοδα 314 εκατ. ευρώ, πρωτογενές πλεόνεασμα 63 εκατ. ευρώ , κέρδη προ φόρων 50,5 εκατ. ευρώ και συνολικές υποχρεώσεις ύψους 71 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί ο πίνακας με τα οικονομικά της ΕΡΤ από το 2008 ως το 2012:

http://www.paron.gr/typologies/?p=16173
 

George-

Senior Member
17 January 2010
317
Πασαλιμάνι
Απάντηση: Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Άρα θα μειωθεί ανάλογα και το τέλος που πληρώνουμε για την ΕΡΤ?
Όνειρα....:fahne90:
 
Last edited:

papasouzakias

Moderator
Staff member
13 May 2009
4,523
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Η ΕΤ1 συνεχίζει
Ο κ. Ταγματάρχης ανέφερε ακόμα ότι η ΕΤ1 συνεχίζει τη λειτουργία της και συγχωνεύεται με το ψηφιακό κανάλι Prisma+, ενώ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του Sport- Cine+ και του Info+. Παράλληλα, όπως επισήμανε, δόθηκε τρίμηνη παράταση στη λειτουργία του περιοδικού «Ραδιοτηλεόραση». Αν μέσα στο διάστημα αυτό το περιοδικό καταφέρει να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του και να μην έχει ζημίες τότε η λειτουργία του θα παραταθεί περαιτέρω. «Οι ζημιές που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το περιοδικό της Ραδιοτηλεόρασης ανέρχονται σε 250.000 ευρώ. Δίνουμε μια παράταση και το θέμα θα επανεξετασθεί τους επόμενους 3 μήνες. Αν το έλλειμμα εξαλειφθεί, το αρχαιότερο ελληνικό περιοδικό θα συνεχίσει τη λειτουργία του» τόνισε.

Επενδύσεις
Αναφερόμενος στο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας ο κ. Στ. Στεφάνου τόνισε, πως μέρος του πλεονάσματος θα αξιοποιηθεί στον εκσυγχρονισμό του συνόλου των δράσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με πρόγραμμα 40 εκατ. ευρώ για την είσοδο της ΕΡΤ στην ψηφιακή εποχή με ψηφιακές κεραίες (10 εκατ. ευρώ) και εξοπλισμό για High Definition (12-13 εκατ. ευρώ).

Ο κ. Ταγματάρχης παρουσίασε επίσης το σχέδιο αλλαγών και βελτιώσεων στη λειτουργία των 19 Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών της εταιρείας, με βάση το σχέδιο «Καλλικράτης». Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η διοικητική ένωση των 19 σταθμών, με έναν σταθμό ανά περιφέρεια, η καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, και η μετονομασία όλων των «Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΑ» σε «Περιφερειακούς Σταθμούς ΕΡΤ».

http://www.tovima.gr/media/article/?aid=441558

Σύμφωνα με δημοσίευση του http://www.radio-link.gr τη θέση του Πρίσμα+ και του Σινεσπορ μπορεί να πάρουν ο 902 και το Τηλεάστυ

Παρουσίαση των Οικονομικών Μεγεθών της ΕΡΤ Α.Ε
http://www.radiotvlink.gr/downloads/Oikonomikos Apologismos ERT A.E. 2011.pptx
 

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,151
ΑΘΗΝΑ
Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Απόψε δεν ήταν να δείξει το μπασκετ απ' τη Κων/πολη η ΝΕΤ?