Προτάσεις για Σειρά ???

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,302
Να σε τι χρησιμευει ενα φορουμ :) :a0210:

Η τριτη σαιζον ειναι η κορυφωση του δραματος.
 

Serialakias

Senior Member
24 April 2017
446
Το έχω απορία πως και δεν έχει ανοίξει τοπικ για την καλύτερη animation σειρά όλων των εποχών, το Rick and Morty????
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,828
OZARK[NETFLIX]

Ozark-netflix-poster.jpg


http://www.imdb.com/title/tt5071412/?ref_=nv_sr_1

Ακομη μια εξαιρετικη σειρα απο το Netflix. Το ολο δεσιμο των χαρακτηρων το σεναριο ολα ειναι κορυφαια οπως εχουμε συνηθισει απο το netflix. Αναμενω την δευτερη σεζον με αγωνια. Μην την χασετε.​


Send From Note 3 With Note 8 Port Rom
 
Last edited by a moderator:

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Aυτές τις μέρες βλέπω την 2η σαιζόν του Travelers (Νetflix). H 2η σαιζόν μου αρέσει περισσότερο απο την 1η.
Καναδική σειρά επιστημονικής φαντασίας που εξελίσσεται στην εποχή μας, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Την βλέπω ευχάριστα και με ενδιαφέρον.
 

Apollwn

Banned
11 January 2014
5,281
Αθήνα
Trevelers εξαιρετική σειρά.
Το κακό με το Netflix είναι ότι δεν έχει όλες τις σαιζόν σε σειρές. Υπαρχει Νημα για το Netflix να βγάλουμε αποθημένα;
 

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Βλέπω τώρα οτι αλλού προωθείται απο το Netflix, αλλού απο το Show Case.
 

Serialakias

Senior Member
24 April 2017
446
Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Για το Τravelelers δεν υπάρχει - βέβαια, ούτε στο εξωτερικό δεν υπάρχει... Πολύ υποτιμημένη σειρά σε σχέση με κάτι ανούσιες σαβούρες που κυκλοφορούν.
Είδα πέρυσι την πρώτη σεζόν και μου άρεσε πολύ. Ξεκίνησα φέτος να βλέπω την δεύτερη και πέρασαν δυο επεισόδια χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τίποτα από την υπόθεση. Δεν ξέρω τι φταίει. Είτε δεν κράτησα τίποτα από πέρυσι, είτε τα δυο πρώτα επεισόδια ήταν ότι ναναι. Ήταν σαν να έβλεπα άλλη σειρά. Εννοείται ότι την έκοψα χωρίς καμια ενοχη.
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,604
Αθηνα
Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Aυτές τις μέρες βλέπω την 2η σαιζόν του Travelers (Νetflix). H 2η σαιζόν μου αρέσει περισσότερο απο την 1η.
Καναδική σειρά επιστημονικής φαντασίας που εξελίσσεται στην εποχή μας, με ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Την βλέπω ευχάριστα και με ενδιαφέρον.

μετα απο τα καλα λογια που διαβασα εδω, την ξεκινησα και εγω. Χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο και χωρις (μεχρι στιγμης ειμαι στο 4ο επεισοδιο) να μπαινει πολυ βαθια στα του time travel, ειναι μια πολυ ευχαριστη σειρα που βλεπετε ανετα. Θα την τοποθετουσα καπου κοντα στο fringe.
 

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,302
Αφου διαπιστωσα οτι η σειρα ηταν πληρης με τος σαιζον της την φορτωσα και την ειδα μονορουφι μεσα σε 2-3 βδομαδες.

Προκειται για το The Last Kingdom.
Φαινεται οι Βικινγκς ειναι της μοδας.
Παλι Βικινγκς, Αγγλια, Παγανισμοςμ σφαγες, και got ντιριγκες.
Oπως η αντιστοιχη σειρα του Η αλλα με διαφοερτικα προσωπα και καταστασεις που επικεντωνονται στην πρωϊμη Μεσσαιωνικη Αγγλια (οταν δεν ηταν ακομα τετοια ;) ).

Eμενα παντως μου αρεσε !
Οποτε για οποιον του αρεσουν τετοιες ιστοριες το προτεινω.

the_last_kingdom_header.jpg
 

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,094
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, πάντως χθες ολοκλήρωσα την θέαση (7 επεισόδια μεγάλα, το τελευταίο ~80 λεπτά) της σειράς GODLESS (Netflix). Την συστήνω ανεπιφύλακτα... σε σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία, ερμηνείες ηθοποιών διαπρέπει. Σε όποιον αρέσουν τα γουέστερν (και όχι μόνο) θα το λατρέψει πιστεύω...

GODLESS_zpsr5hadtmo.jpg
 

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,604
Αθηνα
The marvellous Mrs maisel έχει δει κανένας; Πήρε η brosnahan golden globe και έχει και πολύ υψηλή βαθμολογία στο imdb!
 

Principe

Senior Member
27 October 2014
436
Stranger (Forest of Secrets)

250px-Stranger_Poster.jpg


Aπολαυστικό. Υπέροχο. Με ενθουσίασε με την απλότητα των χαρακτήρων, των πλάνων. Τόσο μακριά από τις χολυγουντιανές παραγωγές, τόσο διαφορετικό, αλλά τόσο όμορφο με το δικό του τρόπο. Ναι, όπως έγραψα και σε άλλα ποστ, θα μπορούσε αντί για 16 επεισόδια να ήταν 10 το πολύ. Όμως τελικά στο τέλος αντιλαμβάνεσαι ότι επίτηδες γινόταν αυτό. Για να δεθεί ο θεατής περισσότερο με τον κάθε χαρακτήρα, γιατί είναι υπερβολικά πολλοί.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το 8,8 στο IMDB, ούτε το ότι φιγουράρει ανάμεσα στις καλύτερες σειρές της χρονιάς που πέρασε. Αστυνομική σειρά, διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Shi Mok, κατήγορος που υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση της Σεούλ, συνεργάζεται με μία ντεντέκτιβ με στόχο να φτάσουν στη λύση ενός φόνου, του οποίου η "διαλεύκανση" αποδεικνύεται πάρα πολύ δύσκολη καθώς τα δίχτυα του μυστηρίου γύρω του φτάνουν μέχρι πολύ πολύ ψηλά. Χαρακτηριστικό στην πλοκή της σειράς είναι το ότι ο πρωταγωνιστής είναι πολύ ψυχρός συναισθηματικά, δεν νιώθει και κατά συνέπεια δεν εκφράζει τίποτα προς τα έξω, καθώς στην παιδική του ηλικία του έγινε χειρουργική επέμβαση στο μυαλό, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δυνατότητα να συναισθάνεται, διατηρώντας ωστόσο τη λογική του.

Σίγουρα ήταν μία "δύσκολη" σειρά. Όσοι είδαν το Dark, θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Ωστόσο εδώ υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα, ακόμα μεγαλύτερο. Τα κορεατικά ονόματα. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τουλάχιστον 2 ονόματα, συνήθως 3. Από το 6ο επεισόδιο και μετά, όταν πλέον όλοι οι χαρακτήρες έχουν σιγά σιγά ενσωματωθεί στην πλοκή, γίνεται ένας χαμός και το να μπορεί να ακολουθηθεί η σειρά των γεγονότων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δύσκολo κάποιος να μην χρησιμοποιήσει το back button τουλάχιστον 3-4 φορές σε κάθε επεισόδιο ώστε να αντιληφθεί καλύτερα το τι ειπώθηκε. Γιατί υπάρχει και το πρόβλημα της γλώσσας. Συνεχώς τα μάτια είναι στους υπότιτλους και πρέπει να πω ότι αυτό είναι ελαφρώς κουραστικό. Αυτό όμως δεν με κάνει να προβληματίζομαι, θα δω σίγουρα τον δεύτερο κύκλο που πιστεύω ότι δεν θα αργήσει. Το φινάλε εξάλλου, συν του ότι δείχνει κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 16 επεισόδια, ουσιαστικά μας λέει ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Το είδα μέσω Netflix από το app της τηλεόρασης. Δεν υπήρχαν ελληνικοί υπότιτλοι. Η κορεατική γλώσσα είναι σαν ένα τραγούδι, με συνεχή εναλλαγή τόνων και ηχοχρωμάτων. Όσοι έχετε αγαπήσει τις ταινίες μυστηρίου από Κορέα μεριά, προχωρήστε άφοβα. Δεν θα το μετανιώσετε ΠΟΤΕ.

Μερικοί από τους ηθοποιούς είναι υπερμέγιστοι ερμηνευτικά, μερικοί μέτριοι. Ωστόσο όλη η σειρά βλέπεται πολύ άνετα και σε κανένα σημείο δεν σκέφτεται κάποιος να την παρατήσει λόγω "ερασιτεχνικών ερμηνειών". Εγώ το έχω κάνει αυτό, δεν ξέρω για εσάς. Στην κορυφή λοιπόν ερμηνευτικά (κατά τη γνώμη μου) ο ένας από τους πρωταγωνιστές που όμως εμφανίζεται κάπως αργά στη σειρά. Oνομάζεται Lee Kyung Young και υποδύεται ένα ισχυρό μέλος της κορεατικής κυβέρνησης και ταυτόχρονα ιδιοκτήτη μιας μεγάλης εταιρείας. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τις ικανότητες αυτού του ηθοποιού. Απλά ΜΕΓΙΣΤΟΣ. Στους 2 βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους: ο Cho Seung Woo, ένας μουσικός σταρ στην Κορέα που όμως αποδεικνύει ότι και ως ηθοποιός τα καταφέρνει καλά και η Bae Doo Na, γνωστή παγκοσμίως και ως μοντέλο. Προσωπικά την είχα δει στο Sense8, μία σειρά του Netflix (που την παράτησα στο δεύτερο επεισόδιο αλλά την είδε σε 2 μέρες η γυναίκα μου χωρίς να κοιμηθεί). Ξεχωρίζει από άποψη ομορφιάς η Yoon Se Ah, μία γυναίκα που σε όλη τη διάρκεια της σειράς δεν μπορούσα να καταλάβω πόσων ετών είναι. Τη μία φορά νόμιζα ότι είναι 35 και την άλλη φορά 45 και συνεχώς άλλαζα γνώμες :) Πανέμορφη όμως, εξωτική ομορφιά που σε καθηλώνει, ειδικά σε κάποια κοντινά πλάνα στο πρόσωπο οι 55 ίντσες φαίνονται λίγες και μετανιώνεις που δεν αγόρασες μία 75άρα :)


Stranger-2.jpg
 
Last edited: