Μίνι Σειρές!

Status
Not open for further replies.

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,337
Utopia..
333.jpg


Ο Jim Sturgess (One Day, The Way Back) και η Agyness Deyn (Sunset Song, Clash of the Titans)
πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά του BBC Hard Sun

Δύο ντετέκτιβ με αντιτιθέμενες απόψεις αναγκάζονται να συνεργαστούν σε έναν προ-αποκαλυπτικό εγκληματικό κόσμο.

- 6 Επεισόδια.

BBC Info:
http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2017/hard-sun-casting


Trailer!

6 Ιανουαρίου η πρεμιέρα!
 
Last edited:

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,063
Αθήνα
(Πολύ) θετική ψήφο και από μένα για το εξαιρετικό Godless
Έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός western, καλογυρισμένο, με χαρακτήρες που δεν είναι καρικατούρες.
Επιπροσθέτως με επτά επεισόδια δεν προλαβαίνει να ξεχειλώσει. Οι φίλοι του είδους δεν πρέπει να το χάσουν.
 

Principe

Senior Member
27 October 2014
436
Ξεκίνησα σήμερα μία σειρά που ανέβηκε στο Netflix και μου προτάθηκε μέσω μέιλ από την ίδια την υπηρεσία, υποθέτω βάσει των όσων έχω δει ή έχω βαθμολογήσει θετικά. Πρέπει να ανέβηκε σήμερα ή χθες στο Netflix!

t41P22ud5cSrfDqnIaxkzOODeZ1.jpg


Γαλλική παραγωγή, 6 επεισόδια, με ελληνικούς υπότιτλους. Είδα ήδη τα 3 επεισόδια, είμαι δηλαδή ακριβώς στη μέση.
Πρωταγωνιστεί η κουκλάρα του For Your Eyes Only (1981), Carole Bouquet. Σήμερα βέβαια σε προχωρημένη ηλικία, ωστόσο ακόμα είναι πραγματική απόλαυση!

Σεναριακά έχει να κάνει με έναν serial killer που ακολουθεί τις μεθόδους δολοφονίας μίας γυναίκας που καταδικάστηκε 20 περίπου χρόνια πριν για 8 φόνους. Copycat δηλαδή. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ότι η αστυνομία, ανήμπορη να αντιδράσει, ζητά τη βοήθεια της γυναίκας αυτής ώστε να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όταν λαμβάνει ένα γράμμα από αυτήν που λέει ότι μπορεί να βοηθήσει. Βέβαια, βάζει έναν όρο!

Ως παραγωγή είναι πολύ καλή, στα γνωστά υψηλά επίπεδα των Γάλλων, ωστόσο έως τώρα δεν είδα τρομερές λήψεις που να με κάνουν να σηκωθώ από τον καναπέ. Όπως συνέβη με το Godless για παράδειγμα. Όμως, σεναριακά σε καθηλώνει και εκεί ακριβώς είναι το δυνατό της σημείο. Είδα τα τρία πρώτα επεισόδια συνεχόμενα, ήταν αδύνατο να το αφήσω. Το σταμάτησα γιατί είχα μία υποχρέωση και επέστρεψα μετά τα μεσάνυχτα. Αύριο ίσως το τελειώσω. Πίνεται μονορούφι!

ΥΓ. Μία αψεγάδιαστη θηλυκή παρουσία που θα κάνει κάποιον εδώ μέσα να γράψει διάφορα, είμαι βέβαιος... είναι η Manon Azem. Πραγματικά flawless η κοπέλα!
 

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,337
Utopia..
....
Εδώ και λίγα χρόνια δεν χάνω οτιδήποτε βγαίνει σε Western και μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει τουλάχιστον στην αρχή. Δεν ξέρω για τη συνέχεια.
Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι είναι λίγο "αργό", αλλά η οπτική απόλαυση είναι τόσο μεγάλη που δεν ενοχλεί αυτό καθόλου.

Damnation..
http://avclub.gr/forum/showthread.php/156930-Damnation-(2017-USA)

Θέλω να του ρίξω μία ματιά κάποια στιγμή..
 

Principe

Senior Member
27 October 2014
436
Ευχαριστώ! Μου είχε διαφύγει το ξεχωριστό θέμα που είχατε κάνει γι' αυτό. Μπαίνει στη watch list άμεσα! Πάω να δω αν υπάρχει στο Netflix και αν ναι, ξεκινάμε σήμερα κιόλας :))))))

ΥΓ. Σε εσένα αναφερόμουν όταν έγραψα χθες για την Manon Azem ;) Δες... και τα λέμε!!!!!!!
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
Δείτε το dark και αφήστε όλα τα άλλα. 1 επεισόδιο έμεινε η σειρά είναι ότι καλύτερο για το 2017 με μεγάλη απόσταση από την δεύτερη.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Principe

Senior Member
27 October 2014
436
Το τελειώσαμε εδώ και 1 εβδομάδα King. Είναι όντως πολύ καλό. Και το φινάλε του φουτουριστικό, σίγουρα θα γίνουν διάφορα τρελά στη δεύτερη σεζόν.
Απλά πάμε για άλλα τώρα, γίνεται χαμός. Βγαίνουν συνεχώς καινούρια ενδιαφέροντα πράγματα!!!
 

Principe

Senior Member
27 October 2014
436
Tέλος το La Mante.

cba743ed3432fb279f63931e46b663cae9ae4fad.jpg


Tι κολοσσός είναι αυτή η Carole Bouquet! Προφανώς και δεν ήταν τίποτα τυχαίο στην καριέρα της τόσες δεκαετίες!
lamante_1.jpg


Πολύ καλή μίνι σειρά! Μυστήριο, καλή παραγωγή, απλές εικόνες χωρίς εντυπωσιασμούς (χωρίς κανένα πλάνο που θα αφήσει στόματα ανοιχτά), ωστόσο πετυχαίνει λόγω σεναριακής βάσης να κρατάει το θεατή σε αγωνία.
Μοναδική παραφωνία η Frederique Bel που ενώ έχει μεγάλη καριέρα πίσω της, στο ρόλο που της ανέθεσαν... δεν κολλούσε. Δεν έβγαινε με φυσικότητα, νόμιζα ότι διάβαζε το σενάριο από χαρτί σχεδόν σε κάθε σκηνή.
Την παράσταση επί της οθόνης κλέβει ο κέρβερος ομορφιάς MANON AZEM, μία πραγματικά αψεγάδιαστη φάτσα γυναίκας και ευτυχώς πολύ καλή ηθοποιός επίσης!

Aνέβηκε στο Netflix πριν 3-4 μέρες, δείτε τη όσοι αγαπάτε τα αστυνομικά, το μυστήριο. Είναι στα Γαλλικά και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τους υπότιτλους. Δεν κουράζει σε κανένα σημείο, σε αντίθεση με το Stranger που ενώ σεναριακά είναι εξίσου καλό, είναι αργό. Αυτό δεν είναι, γι' αυτό περιορίζεται σε 6 επεισόδια. Στο Stranger αντίθετα, τα 16 αν θυμάμαι καλά είναι πολλά, θα μπορούσε να είναι εύκολα 6.
 
Status
Not open for further replies.