Open

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,451
Όντως κάτι καινούργιο και φρέσκο άτομο , π την είχανε κρυμμένη τόσο καιρό ;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

MIKU

AVClub Addicted Member
7 May 2017
1,983
Τη βδομάδα που έλειπε η Στάη είπε το δελτίο αυτή.Είναι πολύ καλή!Μαζί με τον Τσεκούρα , είναι το νέο αίμα του καναλιού.Θα τους ήθελα, αντί για τη Στάη.Δευτέρα-Παρασκευή αυτή και Σκ ο Τσεκούρας.Πολύ καλό θα ήταν.
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Πολύ καλή πραγματι. Σεμνό και ελπιδοφόρο άτομο για δελτίο ειδησεων.
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Είναι πρώτη χρονια βέβαια ακόμα, δε θα πρότεινα στον Σαββιδη να πάρει κεφάλια αν μείνει στο 7% το κανάλι. Μην μας διαφευγει ότι παίζουν και άλλοι σε αυτο το παιχνιδι της τηλεθεασης και ειχαν προετοιμαστει να αντιμετωπισουν το νέο προγραμμα-απειλή του ΟΡΕΝ. Κατα τα άλλα κι εδω ειχαμε παρατηρησει ότι αργησε να στηθει το νεο μαγαζι με αποτέλεσμα να χαθεί χρησιμος χρονος που δεν αναπληρώνεται εύκολα. Το σχέδιο του Ιβάν -δηλαδη των διευθυντων του- ηταν να δημιουργηθει ένα σοκ στον τηλεθεατη με πολλα προγραμματα καινουργια και να καρφωθει στο νουμερο τηλεοκοντρολ του ΟΡΕΝ. Αυτο προφανώς και δεν έπιασε, είμαι οπαδός της σταδιακής ένταξης προγραμμάτων, ανάλογα με την απόδοση στο κοινο των προηγουμενων αλλα και για την γνωριμία τους με το κοινό.
 

voys

Senior Member
14 January 2018
501
Έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως θέλουν να μας τα παρουσιάσουν διάφοροι δημοσιογράφοι.
Ειδικά ορισμένοι που όλως τυχαίως δουλεύουν ή συνεργάζονται σε ανταγωνιστικά κανάλια του open και έχουν πιάσει εργολαβία το open και τα "προβλήματα" του.
Φυσικά η πλευρά Σαββίδη θα ήθελε καλύτερα νούμερα αλλά δεν νομίζω να είναι τόσοι άσχετοι και να μη ξέρουν ότι είναι πρακτικά αδύνατο να πείσεις το κόσμο να αλλάξει τις τηλεοπτικές του συνήθειες σε ένα μήνα.
Και ειδικά από το γεγονός ότι το κανάλι είναι σε συνεχή άνοδο.
Τα ποσοστά του καναλιού τον τελευταίο μήνα, ειδικά στο δυναμικό είναι καλύτερα.
Το παλιό epsilon στο δυναμικό είχε 2%, κατάφεραν λοιπόν να φέρουν δυναμικό κοινό.
Αφαιρώντας εκπομπές τύπου τατιάνιας, ευαγγελάτου και Φουρθιώτη ήταν φυσικό να πέσουν τα ποσοστά στις μεγάλες ηλικίες.

12/11 - 18/11
7,5% (7,8)

5/11 - 11/11
6,8% (7,1)

29/10 - 4/11
6,3% (6,6)

22-28/10
6,2% (6,9)
 

Hacker?pcs

Senior Member
22 August 2010
571
Βλέπω ότι έχει τώρα μία παρόμοια αθλητική εκπομπή παρόμοια με αυτή που είχε ο ΣΚΑΪ τα Σάββατα, μαζί με την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη την Κυριακή έχει μια καλή αξιοπρεπή είσοδο στα αθλητικά το κανάλι, χωρίς να υπάρχει κάποια μεροληψία υπέρ του ΠΑΟΚ λόγω Σαββίδη.
 

George4

New member
24 June 2011
63
Οχι μόνο δεν υπαρχει μεροληψια υπερ του ΠΑΟΚ αλλά συμβαινει ακριβως το αντιθετο.Δεν υπαρχει ουτε ενας που να εκφραζει τον ΠΑΟΚ.Μια Αθηναϊκη Κυριακη νουμερο 2.
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,721
Εκεί ψηλά.....
Ναι για αυτο εχει καθε τοσο συνεντευξεις παιχτων της ομαδας ακομα και να μην παιζουν. Σε λιγο θα κανει και live συνδεσεις με την K20 κοκ.....


υγ

Παντως δεν το βρισκω κακο. Κακο ειναι να προσπαθεις να το παιξεις ανεξαρτητος (οπως το sdna που επειδη η ηγεσια εστριψε το τιμονι εφυγαν οι πλεον σοβαροι δμηοσιογραφοι απο εκει μεσα) , να λες οτι δεν εισαι Paok tv αλλα τελικα να θελεις τοσο πολυ να εισαι που ισως και να ειναι λαθος να μην εισαι .

Εμπορικα σιγουρα θαναι περιεργο αλλα μπορει στο τελος τελος να αποδειχθει χρυση κινηση αν ειναι να βολοδερνει κατω απο το 10% συνεχεια με τοσο ακριβο προγραμμα .
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Αυτό που λεει ο George διαβαζω κι εγω, υπάρχει ένα κάποιο παραπανο από τους Παοκτσηδες για την μη εκπρόσωπηση της θέσης τους στο κανάλι του Ιβάν στα αθλητικά βέβαια πράγματα. Από την αλλη πλευρα θέλει να δειξει ο Σαββιδης αμεροληψία σαν κανάλι, ίσως αυτό ενοχλεί στην αρχή και στην πορεία θα ισορροπήσει το πράγμα. Παρότι δεν είδα την εκπομπή με τον Ντέμη και δεν έχω άποψη δική μου, απλά λέω τι διαβάζω.

ΥΓ Eντάξει το να έχει μερικες συνεντευξεις από παικτες του ΠΑΟΚ παραπανω, είναι ως ενός σημειου αποδεκτο και λογικό.Αλλού ειναι τα ζητηματα: το πεναλτυ ο διαιτητης, η αποβολή, η ΕΠΟ, τέτοια θέματα.
@kosh αναμφιβολα το 10% πρέπει και οφείλει να ειναι ο αρχικος στοχος του ΟΠΕΝ, τουλαχιστον να μη μπαίνει μεσα.
 

Hacker?pcs

Senior Member
22 August 2010
571
Πάντως χθες σε συνέντευξη του Βιεϊρίνια οι συντελεστές της εκπομπής Σπυρόπουλος (από πέρυσι βέβαια μετά το ματς είχε ταχθεί υπέρ του ΠΑΟΚ) και Ντέμης πήραν το μέρος του ΠΑΟΚ στο επίμαχο περσινό ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με πολλούς ΑΕΚτζήδες να κατηγορούνε τον Ντέμη που από την αρχή δεν τους άρεσε που πήγε να δουλέψει στο κανάλι του Σαββίδη.

Πάντως δεν γίνεται να παίζει μόνο ΠΑΟΚ σε υποτίθεται γενική αθλητική εκπομπή όταν η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ, απλά δεν θα έχει τηλεθέαση. Θα μπορούσε όμως να κάνει μία οπαδική εκπομπή για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης ή αν όχι οπαδική, απλά να ασχολείται με μόνο με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα.
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Για μενα θα επρεπε να κοπουν ολες οι οπαδικες εκπομπες. Δεν προσφερουν τπτ εκτος απο το να φανατιζουν..

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Hacker?pcs

Senior Member
22 August 2010
571
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, ούτε με ενδιέφερε κάποια οπαδική εκπομπή του Παναθηναϊκού που υποστηρίζω ούτε θα με ενδιέφερε ποτέ, απλά λέω ότι εφόσον οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν ο Σαββίδης να προωθήσει τον ΠΑΟΚ μέσω του καναλιού για μένα καλύτερα να γίνει με μία εκπομπή του ΠΑΟΚ παρά συγκεκαλυμμένα στην εκπομπή που αφορά όλες τις ομάδες γιατί πρώτον δεν θα ήταν σωστό και δεύτερον και σημαντικότερον είναι το καθαρά εμπορικό κομμάτι που κάτι τέτοιο θα απομάκρυνε όλους τους φιλάθλους των άλλων ομάδων και δη της πλειοψηφίας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ, ειδικά με την πρόσφατη προϊστορία του SDNA.
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Μην ξεχνάμε ότι ο Ντέμης πήγε οικογενειακά στο ΟΠΕΝ, το Φλεβάρη έρχεται η Βανδή παρουσιάστρια στο XFactor του ίδιου καναλιού, δεν εχει κανένα λόγο να φυγει αυτο εννοω, οπότε κανει την "αθλητική" πολιτική του. Θα τον παρακολουθησω πάντως την επομενη φορά και θα έχω αποψη. Συμφωνω κι εγω με την καταργηση των οπαδικών εκπομπών που φανατιζουν και παραπληροφορούν. Είναι και δείγμα "μικρών" καναλιών.
@Hacker κι εγω Παναθηναικός είμαι, όταν πήρε ο Αλαφούζος τον ΠΑΟ, είπα αντε μπας και πάρει τα εντός έδρας της ομάδας ο ΣΚΑΙ σαν ελευθερο κανάλι, (αλλά πού...) και μέχρι εκεί, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δω οπαδική εκπομπή, να μου πει τι? να ευλογάμε τα γένια μας?
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,721
Εκεί ψηλά.....
@kosh αναμφιβολα το 10% πρέπει και οφείλει να ειναι ο αρχικος στοχος του ΟΠΕΝ, τουλαχιστον να μη μπαίνει μεσα.


Δεν νομιζω οτι "βγαινει" αυτο το προγραμμα με 10% τηλεθεαση. Το mega με τις κονσερβες ειχε πιο πολυ....και σαφως περισσοτερα εσοδα . Εχεις δει τις διαφημισεις που προσελκυει μεχρι τωρα το open?


Μιλαμε για telemarketing κατασταση.....αυτα θα βλεπει ο Σαββιδης και οταν του λενε φερε φερε φερε (αλλιως δεν γινεται να στησεις προγραμμα) παιρνει αναποδες και αρχιζει περικοπες.


Επειδη τους εχω δει απο μεσα ανεξαρτητως ταλεντου που υπαρχει παρα πολυ οπως και πολυ εμπειρο προσωπικο φοβαμαι οτι αν δεν κανει υπομονη ο ιδιοκτητης και αρχισει τις σπασμωδικες κινησεις θα σκορπισει πριν καν αρχισει και θα μετατραπει σε ενα mega 2 με ολιγον απο ολα . (Ειδικα αν παρει την ταινιοθηκη και το ονομα του καναλιου που θεωρω οτι εναι ακομα πρωτος στοχος του για να αλλαξει το κλιμα.)