Novabox+ Pace 865 HD PVR

nikmamba

New member
2 July 2018
14
επειδη απο τη νοβα μ ενημερωσαν οτι στικακι για την επιγεια ληψη δεν παραγουν πια,ξερει καποιος αν υπαρχει κατι αναλογο στην αγορα?
 

dingo

Established Member
12 September 2007
244
είναι της avermedia A867 δεν υπάρχει πιά ίσως σε κάποιο ebay να υπάρχει
 

Spiros1979

Established Member
22 April 2014
183
Καλησπερα , εχω ενεργοποιηση το nova on demand δεν εχω nova internet αλλα cosmote , για να λειτουργησει στο χωρο μου , μου ειναι ειναι ενα wifi repeater , τι ειναι αυτο μου ειπαν οτι βγαζει και ethernet εξοδο και εκει να παρω ενα καλωδιο και να το ενωσω με το δεκτη ξερετε τι ειναι αυτο πως το ζηταω στα καταστηματα ; .
 

dingo

Established Member
12 September 2007
244
tplink 850re ή
860re εαν είναι μακριά .κάνουν κ τα δυο είναι δοκιμασμένα
 

qspock

New member
14 May 2008
63
Μερικες ερωτησεις σχετικα με ρυθμισεις του 865 HD εχοντας φυσικα την τελευταια αναβαθμιση και 1 πιατο μονο για NOVA:

1) Εχοντας κατεβασει 2 καλωδια, η αρχικη ρυθμιση "diseqc disabled" ειναι η σωστη? Η πρεπει να βαλουμε καποια αλλη? Τι ρολο παιζει αυτο?

2) Κανονικα πρεπει να μπορουμε να γραφουμε ενα και να βλεπουμε αλλο καναλι, ή να γραφουμε 2 και να βλεπουμε ενα απο αυτα τα 2. Με 2 καλωδια παντα. Σωστα? Εκεινο με καναλια της ιδιας μπαντας δεν ισχυει? Δηλαδη καποιος με 1 καλωδιο δεν μπορει να γραφει 1 και να βλεπει αλλο? Με λιγα λογια εχοντας 2 καλωδια, να μπορεις πχ να γραφεις 2 καναλια και να βλεπεις τριτο της ιδιας μπαντας?

2) Το σημα μου ειναι 55-70% το πολυ. Χρειαζεται φανταζομαι ρυθμιση απο τεχνικο, οταν βρεχει εχω θεμα. Παντως, δεν εχω πειραξει τιποτα, ετσι μου το στησανε απο τη Νοva.

3) Το Eurosport HD δεν δειχνει ΠΟΤΕ!. Μαυρο σκοταδι με το σημα στον πατο...


Ευχαριστω εκ των προτερων. Φυσικα και εχω κανει αιτημα στο αντιστοιχο τοπικ αλλα η απαντηση ηταν οτι ο τεχνικος θα χρεωθει 30 ευρω, οποτε δεν λεει. Ασχετα αν μολις ανανεωσα για 2ετες συμβολαιο. Μου ειπαν μαλιστα πως η ανανεωση εγινε "με καποια προσφορα ενδεχομενως"... ! Σα να λενε επειδη σου καναμε προσφορα, δεν παρεχουμε οποιαδηποτε κατ'οικον τεχνικη υποστηριξη, ασχετα αν μολις εχεις υπογραψει διετες συμβολαιο! Ετσι γιατι ησουν παλιος πελατης! Σα να λενε, πηγαινε αλλου ενα πραμα. Και μετα θα σου κανουμε προσφορα να ερθεις και να στα ξαναπερασουμε ολα απο την αρχη ΔΩΡΕΑΝ.. Τι συντονισμο καιρεας τωρα θελεις..., ολα απο την αρχη τσαμπα. Μια κι εξω. Και υποστηριξη μηδεν μετα.

Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο οπως διαπιστωνω... Μετα γιατι το κλεινουν το μαγαζι. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι, τα ιδια κανουν.
 

qspock

New member
14 May 2008
63
Re: Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Ωστόσο, κανείς άλλος δεν ενοχλείται που δεν υπάρχει πλέον slow motion (x1/2 ή x1/10) όπως πριν και που με το βελάκι αριστερα-δεξιά δε μπορείς πλεον να μετακινηθείς στην αρχή ή στο τέλος της εγγραφής;
Και κάτι άλλο: Βλέπω ένα κανάλι σταθερά επί 2 ώρες. Αν βάλω να δω κάτι από το ondemand ή κάποια εγγραφή από το playlist η μνήμη χάνεται (δε μπορώ να πάω πίσω). Πριν την αναβάθμιση κρατούσε μνήμη (εφόσον δεν άλλαζες κανάλι) ό,τι και αν έκανες...
Συμβαίνει σε όλους αυτό;

Δυστυχως τα παραπανω που αναφερεις ειναι αποτελεσμα του καινουργιου firmware.
Για το timeshift δε ξερω τι γινεται αν πχ δοκιμασεις να αλλαξεις την default ρυθμιση για diseqc απο disabled σε enabled (βλεπε και παραπανω ποστ) Θα χασεις νομιζω τη δυνατοτητα ταυτοχρονης εγγραφης 2 καναλιων, αλλα μηπως μπορεις να γραφεις ενα και να διατηρεις το timeshift στο αλλο καθως βλεπεις αυτο που γραφεις (ή βλεποντας Ondemand).
 

Erwdios

Senior Member
17 July 2014
427
Μου είχαν αντικαταστήσει πριν από λίγο καιρό τον χαλασμένο μου PVR 865 με έναν refurbished PVR 865. Μέχρι πρότινος όλα καλά. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο σε ορισμένα κανάλια randomly μου βγάζει αναζήτηση σήματος, παρακαλώ έλεγξε αν το καλώδιο της κεραίας είναι σωστά συνδεδεμένο. Τον πάω πάλι πίσω για επισκευή;
 

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Κάνε πρώτα μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων για αρχή και αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε τον πας.
 

Spiros1979

Established Member
22 April 2014
183
Καλησπερα , εχω ενεργοποιηση το nova on demand δεν εχω nova internet αλλα cosmote , για να λειτουργησει στο χωρο μου , μου ειναι ειναι ενα wifi repeater , τι ειναι αυτο μου ειπαν οτι βγαζει και ethernet εξοδο και εκει να παρω ενα καλωδιο και να το ενωσω με το δεκτη ξερετε τι ειναι αυτο πως το ζηταω στα καταστηματα ; .

Μου ηρθε sms οτι ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν και μετα θα εχει χρεωσει , πηρα τηλεφωνο την Nova , και που παν οτι δεν ισχυει το sms και οτι δεν υπαρχει χρεωση να το αγνοησω οτι λει το sms .
 

gbas

Senior Member
12 January 2010
303
Θέλω προκαταβολικά να ζητήσω συγγνώμη αν η ερώτησή μου έχει ήδη απαντηθεί. Έχω τον 865 HD PVR με το παλιό λογισμικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μετά την αναβάθμιση λειτουργεί η έξοδος RF OUT.
 

iceman

AVClub Enthusiast
22 July 2006
1,237
Αθήνα
Μου ήρθε email σήμερα για υποχρεωτική αναβάθμιση του 865 μεταξύ 25 και 29 Μαρτίου.
Ως τώρα είχα ζητήσει να εξαιρεθω!

Δεν μπορούμε να την αποφύγουμε ;

Επίσης γράφει ότι το on demand είναι δωρεάν.
Αλήθευει αυτό; Έχω full pack αλλά Ίντερνετ σε COSMOTE.
Θα παίζει ; Είναι οντως δωρεάν ή χρεώνεται μετά από λίγο καιρό ;
 

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,098
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Πήρα και εγώ το ίδιο μήνυμα και η απορία μου είναι ότι ο 865 είναι παντρεμένος σε σύνδεση full pack αλλά με ίντερνετ από Wind και πέρυσι που προσπάθησα να δω VoD έπαιξε για 1 μήνα και μετά ήθελε συνδρομή. Βλέπω, βέβαια, VoD με τον 831 από άλλη σύνδεση, αλλά θα είναι άραγε απροβλημάτιστη η λειτουργία του 865 μετά την αναβάθμιση;

@iceman
Για να αποφύγεις την αυτόματη αναβάθμιση, νομίζω ότι αρκεί να μην τον έχεις στο ρεύμα εκείνο το διάστημα.
 

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,332
Κάντε την αναβάθμιση. Η 2.2.0.89 είναι πολυ σταθερή. Επίσης το νέο on-demand είναι κλασεις ανωτέρω από το παλιό. Μένει και περισσότερος χώρος στο σκληρό για εγγραφές
 

Makis74

New member
3 August 2018
14
Αθήνα
Και εγώ έλαβα αυτό το mail που λέει ξεκάθαρα ότι η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, ωστόσο ψάχνοντας στο site της NOVA πάλι σε κάποια ψιλά γράμματα έλεγε ότι είναι δωρεάν στους συνδρομητές 3play.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην έχουν ενημερώσει την σελίδα βέβαια.
Επειδή την έχω πατήσει ήδη μία φορά και έχασα όλες τις εγγραφές μου, θα πάρω τηλέφωνο να μάθω τι ισχύει.
 

AKISKDG

AVClub Enthusiast
25 July 2011
789
Πάντως η υπηρεσία του on-demand μπορεί να είναι πολύ καλή γενικότερα αλλά λειτουργικά δεν εναι άψογη, αφού συχνά συναντάω τα στιγμιαία μαυρισματα της οθόνης, κατά την διάρκεια της ταινίας, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να γεμίζω ξανά τον δίσκο για να δω κάτι τελεια

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,098
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Απάντηση: Re: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Βρέθηκα σήμερα στο χώρο που έχω τον 865, ο οποίος είναι παντρεμένος με κάρτα σκέτης Nova full pack, και, γνωρίζοντας για την αναβάθμιση, σκέφτηκα να το τολμήσω.
Ξεκίνησε η διαδικασία και, όταν ολοκληρώθηκε, είδα ότι η έκδοση software είναι 54/2.0.2.91 (δεν θυμάμαι και δεν είχα καταγράψει την προηγούμενη).
Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το VoD αλλά μάταια, ούτε όταν έκλεισα και άνοιξα το δέκτη.
Καταλαβαίνω ότι αυτή που κατέβηκε είναι πιο προχωρημένη από εκείνη που έγραψε ο sakels (2.0.2.89), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν άνοιξε το VoD.
Κάποια ιδέα; Έχει άλλος αυτή την αναβάθμιση;