Επιλογή πλυστικού μηχανήματος.

evoxslay13

AVClub Enthusiast
24 April 2017
787
ΑΘΗΝΑ
Το nilfisk G3 ξέρετε αν είναι συμβατό; στο επίσημο site δεν το γράφει.
https://www.skroutz.gr/s/14174035/Nilfisk-G3-126481132.html
Δεν νομίζω να κάνει το site πάντως δεν το έχει συμβατό. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πάρεις τηλ. ένα service η ένα αντιπρόσωπο και ρώτα για σιγουριά.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

janpap08

AVClub Addicted Member
3 February 2012
1,548
Αλεξανδρούπολη
Εγώ πάλι φίλε μου θα σου πρότεινα να μην βιαστείς εκτός και αν το χρησιμοποιείς καθημερινά το πλυστικό.Βλέπεις,δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι αλλά και το ηθικό.

Εγώ στην θέση σου θα έστελνα ένα μνμ στην μαμά εταιρία γράφοντας στους ότι η υποστήριξη είναι απαράδεκτη και επίσης θα έκανα και ένα τηλέφωνο στο σερβις που σου έγραψε ο φίλος ότι είναι ευχαριστημένος.Από εκεί και πέρα επικοινωνείς με το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες και τους πετάς το μπαλάκι λέγοντας τους ότι θα φάνε αρνητική κριτική και καταγγελία(στο φινάλε δεν σε ενδιαφέρει τι θα κάνουν και πως,μην ξεχνάς ότι αυτοί το κέρδος τους το έβγαλαν από την αγορά σου).

Να ξέρεις ότι το δίκιο σου θα το βρεις απλά χρειάζεται υπομονή και χρόνο.

Edit:
https://consumer.nilfisk.nl/nl/Garantie/Pages/Garantie-hogedrukreiniger.aspx

Εδώ λέει ότι στην εγγύηση δεν είναι κάποια εξαρτήματα αλλά αναφέρει μόνο το λάστιχο και τις κεφαλές...
 
Last edited:

sotos_gr

New member
7 May 2011
49
Στη μαμά εταιρία έστειλα mail αλλά πρός το παρόν δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Αρνητική κριτική έκανα στο προιόν και όχι στο κατάστημα που το αγόρασα μιας και δε νομίζω ότι το φταίξιμο είναι δικό τους.
 

enduras1

Moderator
Staff member
Ξεκινησα ενα δυσκολο εγχειρημα αυτο του πλυσιματος της ταρατσας, αποκολλησης σαθρων επιφανειων συμπεριλαβανομενης μιας επιστρωσης με τσιμεντοχρωμα το οποιο το εχει κανει σπαραλια ο ηλιος, χρηση αυτο επιπεδουμενου κονιαματος για ρησεις και τελος ασταρωμα με χαλαζιακο ασταρι και βαφη με durostick isoroof με σκοπο την υψηλη λευκοτητα και ανατανακλαση της ηλιακης ακτινοβολιας.

Συμμαχος το Κ5,98 Jubillee της Karcher το οποιο ομως μου παρουσιασε ενα προβλημα.
Μου δουλευει κανοντας διακοπες.
Με ενα τηλεφωνο στο εξουσιοδοτημενο κεντρο του πειραια και αφου επαθα ενα σοκ ακουγοντα το "φλατ ρατε" των 79 ευρω ανα μηχανημα ζητησα να με συνδεσουν με το σερβις.
Εκει μου ειπε ενα παλικαρι να ειναι καλα πως φταιει η κανη με καποιο σκουπιδι που πιθανον εχει και δημιουργει υπερπιεση σαν να κλεινει ο διακοπτης.
Οντως αυτη η κανη με το turbo μπεκ ειναι μια πιο παλια απο το 201 που εχω.
Σημερα θα παω σπιτι να δοκιμασω την δικια του.

Για να δουμε.
 

tziminhio

Senior Member
4 May 2014
350
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω ενα πιεστικό κυρίως για πλύσιμο μπαλκονιού, τέντας και αυτοκινητου-μηχανής. Κάτι απλό δλδ. Είμαι ανέμσα σε αυτά:
1) https://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-100-bar-1300watt-c1007-5-128470902-p-TLS.120152
2) https://www.leroymerlin.gr/gr/garde...ustiko-lavor-ninja-extra-145-1900-w-62297991/

Στο 10αρικο η διαφορά με το lavor να έχει και βούρτσα. Καμια ιδέα?

Ευχαριστώ.
 

tsigpan_

New member
5 April 2018
35
Φίλε KOSSTV το είχα στα υπόψιν αλλα διαβασα οτι πασχει απο ποιοτητα κατασκευης ενω σαν χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα.
Σ ευχαριστω παντως.
 

ΑποστόληςΠ

AVClub Addicted Member
9 August 2018
1,362
Πειραιάς
Έχω το BOSCH AQT 35-12. (https://www.skroutz.gr/s/4336937/Bosch-AQT-35-12.html)
Απόλυτα ευχαριστημένος από το μηχάνημα.
Λίγο δυσαρεστημένος από την αντιπροσωπεία, δεν γνωρίζουν καλά όλα τα parts του μηχανήματος.
Πολύ δυσαρεστημένος από το praktiker από όπου το είχα αγοράσει. Τα λόγια ενός πωλητή όταν χρειαστηκα κάτι, αυτολεξεί «εμείς το πουλάμε, για οτιδήποτε άλλο απευθυνθείται στην BOSCH».
 

Σωφρον

Supreme Member
3 March 2008
4,980
Κορωπί
Το εχει χρησιμοποιησει κανεις?
karcher sandblaster - υδροαμμοβολη

φαινεται να κανει πολυ καλη δουλεια


 

Ramius

Senior Member
21 October 2015
370
Έχω χρησιμοποιήσει το αντίστοιχο της Nilfisk. Καλή δουλειά αλλά για μεγάλες επιφάνειες θες άπειρο χρόνο γιατί η δέσμη χτυπάει πολύ 1-2 τετραγωνικά εκατοστά εκεί που την κατευθύνεις.
Επίσης, παρά το νερό που υποτίθεται ότι δεν αφήνει την άμμο να φτάσει στα πνευμόνια, εγώ ένιωσα ότι χρειαζόμουν μάσκα. Καμία σχέση με την κανονική αμμοβολή βέβαια, αλλά και πάλι.
 

Nektarios2015

AVClub Fanatic
4 March 2015
10,369
Τι να την κανεις τη μεταλλικη αντλια, αν σε αφησει το μηχανημα απο κινητηρα. Περσυ, αν θυμαστε ειχα αλλαξει καρβουνακια στο nilfisk c110 που ειχα παρει το 2014.



Το μηχανημα εχει δουλεψει, εχει πλυνει αυλες, αμαξια μεχρι και χαλια. Χθες ομως αρχισε να ακουγεται διαφορετικα και να καπνιζει. Επλενα το αμαξι, γυρω γυρω χωρις στοπ, βαραγα συνεχεια. Μεχρι στιγμης ομως δεν καταλαβαινε, ισως ομως να ηταν ζορι γιαυτο μεσα στο περασμα των χρονων.
Στεναχωρηθηκα...νομιζα με νεα καρβουνακια θα επανερχοταν αλλα δεν, το προβλημα μαλλον ειναι μή διορθωσιμο ή τουλαχιστον οχι οικονομικα ανεκτο.
Επειδη δεν εχω την οικονομικη ευμαρια να παρω κατι ακριβωτερο, αλλα ουτε να αλλαξω σε αλλη μαρκα λογω των αξεσουαρ nilfisk σε πληθωρα που εχω θα παρω παλι το ιδιο.
Βασικα τη βασικη εκδοση του ιδιου χωρις ροδες και X-tra.
Απο δυναμη και παροχη ημουν ικανοποιημενος, οποτε παμε για μια απο τα ιδια και ας ελπισουμε να εχουμε τα ιδια καινπερισσοτερα χρονια ζωης.
Να συμπληρωσω πως η αντιπροσωπευση της nilfisk στη χωρα απο την εμπειρια μου ειναι γιαταναθεμα.
 

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
11,957
Αθηνα
Νεκταριε το ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και με το Parkside περσι(Αυτο με τα υποτειθεμενα 150bar)....το πηγα στο σερβις και εχει καει το μοτερ του μου ειπα....και δεν εκανα τιποτα...βεβαια ηταν του 11" και του ειχα αλλαξει τα πετρελαια αφου μεχρι και ταρατσες ειχε πλυνει...!!!
Η μεταλλικη αντλια θαρρω περισσοτερο εχει να κανει με το σκελος της προστασιας για την υγρασια παρα για την παραταση δουλεματος του μοτερ.....


Bεβαια τα μεχρι 110bar(ουτε 80 κατα την αποψη μου) δεν ειναι για πολλα πολλα....ειναι και θεμα δουλεματος αλλα οσο και να το προσεχεις δεν κραταει επαπειρο....

Καποια στιγμη θα ασχοληθω με το θεμα για αγορα αλλα δεν ειναι της παρουσης....