Εννοειται, αλλα εχεις φαει λαχανικα στο Αμερικα? Ολα εχουν γευση...αγγουριου. Τι ντοματα φας, τι αγγουρι, το ιδιο. Για αλλα σαλατικα, ακομα χειροτερα (μαρουλι με ξεπλυμενη γευση χαρτιου κλπ). Σε φακες, φασολια κλπ κατι γινεται, αλλα αν η ντοματα δεν εχει γευση, ακομα και το λαδερο κατσαρολας δε βγαινει καλο.
Για ψαρια κ θαλασσινα, ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
Ξερω γκρινιαζω, αλλα 4 μηνες στην Ελλαδα εχω ευχαριστηθει σπιτικο φαγητο!
Για ψαρια κ θαλασσινα, ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
Ξερω γκρινιαζω, αλλα 4 μηνες στην Ελλαδα εχω ευχαριστηθει σπιτικο φαγητο!