Προτάσεις για Σειρά ???

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,711
Εκεί ψηλά.....
Shrinking

Γλυκύτατη σειρά με έντονα vibes ted lasso, από το Apple TV. Σοκαριστικό λίγο στην αρχή το ποσό έχει γεράσει ο harisson ford, αλλά τουλάχιστον παίζει χαρακτήρα αυτής της ηλικίας.
Καταπληκτικό το supporting cast όπου όλοι φαίνονται να το διασκεδάζουν. Μόνη παραφωνία η “Liz” με το παραμορφωμένο από τις πλαστικές πρόσωπο.


που υπαρχει αυτο ?
 

dvotsis

AVClub Enthusiast
30 October 2006
763

Poker Face​

Υπάρχουν προς το παρόν τα πρώτα 5 επεισόδια από τα 10 που έχει αυτή η καταπληκτική σειρά.!!
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
The Office[Season 7]

5-G7o-XD9n-LFM2liut-EWn-Jgcby3-N8.jpg


https://www.imdb.com/title/tt0386676/episodes?season=7

Ακομα μια σεζον εφτασε στο τελος και δεν μπορω να πιστεψω πως γινεται μετα απο τοσες σεζον να μην κανει κοιλια. Νομιζω ειναι απο τις πολυ λιγες κωμικες σειρες που κρατανε το επιπεδο τους σταθερο διαχρονικα απο την πρωτη σεζον. Κλασικα και σε αυτη τη σεζον ειχαμε υποτονικο ξεκινημα χωρις να κουραζει αλλα χωρις κατι wow και οσο προχωρουσαμε προς τη μεση της σεζον και μεχρι το τελος ολο και ανεβαινε. Απο τη στιγμη που ηρθε η Χολι ανεβηκε πολυ αλλος ανθρωπος ο Μαικλ και αυτο βγαινει σε καθε επεισοδιο. Πολυ πολυ δυνατα επεισοδια με τις τεραστιες αλλαγες της σεζον χαιρομαι που ξεφορτωθηκαν γρηγορα τον Will Ferrell δεν μου εκατσε καλα ο χαρακτηρας του και το cliffhanger στο τελος αψογο για αγωνια στο ξεκινημα της 8ης σεζον. Αφθονο γελιο σε πολλα επεισοδια ειδικα το τελευταιο παρολο τα τοσα νεα ατομα οτι καλυτερο και αρκετη συγκινηση με το αντιο σε αγαπημενο προσωπο ηταν επομενο και φανηκε απο τα μεση της σεζον που παει η δουλεια. Τα επεισοδια που μονοπωλει ο Ντουαιτ ειναι απο τα καλυτερα τρελος χαρακτηρας και ο ηθοποιος παιζει εξαιρετικα. Συνολικα μετα απο 7 σεζον και που τη βλεπω με το ιδιο ενδιαφερον παρολο τα πολλα επεισοδια καθε σεζον λεει πολλα για την ποιοτητα της σειρας. Το μονο που με στεναχωρει οτι μενουν 2 σεζον και μετα τελος. 9/10
 
20 June 2006
9,533
Θεσσαλονίκη
The Office[Season 1]

Screenshot-2.png


https://www.imdb.com/title/tt0386676/episodes?season=1

Μια κωμικη σειρα που ηθελα εδω και πολλα χρονια να ξεκινησω και επιτελους ηρθε η ωρα. Απο το πρωτο επεισοδιο καταλαβαινεις οτι προκειται για κατι πολυ ποιοτικο με το καφρικο χιουμορ του διευθυντη τη συμπεριφορα μεταξυ των υπαλληλων αλλα και προς τον διευθυντη τους. Ο οποιος διευθυντης Steve Carell νομιζω δεν θα μπορουσε να ειναι πιο καφρος πραγματικα εξαιρειτκος στο ρολο του μια ατακα απο μονος του. Λιγα επεισοδια μολις 6 η πρωτη σεζον που καταλαβα οτι βγηκε ως εισαγωγη σε αυτο που ερχεται ωστε να μαθουμε πανω κατω τους χαρακτηρες και το χιουμορ της σειρας. Το 5ο επεισοδιο ηταν το καλυτερο απολαυστικοτατο. Γενικα εχει το δικο της ιδιαιτερο χιουμορ μου αρεσε που δεν υπαρχουν γελακια απο πισω οπως σε αλλες κωμικες σειρες και πιστευω θα περασω τελεια μεχρι το τελος της σειρας. Η εικονα του bluray εξαιρετικη σαν να βγηκε χθες με λεπτομερεια. Φυγαμε για δευτερη σεζον με 22 επεισοδια βλεπω περνει τα πανω της και στα ratings οποτε το επιπεδο θα ανεβει ακομα περισσοτερο. 8.3/10
Είπα να το ξεκινήσω σήμερα και τελικά ένιωσα πολύ άβολα.
Το βρήκα επιεικως απαράδεκτο
Είδα δύο επεισόδια και ντράπηκα για λογαριασμό τους.
Αναρωτιέμαι αν η σειρά αλλάζει ύφος ,γιατί με αυτό κωμική δεν είναι.
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
Είπα να το ξεκινήσω σήμερα και τελικά ένιωσα πολύ άβολα.
Το βρήκα επιεικως απαράδεκτο
Είδα δύο επεισόδια και ντράπηκα για λογαριασμό τους.
Αναρωτιέμαι αν η σειρά αλλάζει ύφος ,γιατί με αυτό κωμική δεν είναι.
Εφοσον δεν σου εκανε κλικ μεινε μακρια. Εμενα απο την αρχη μου αρεσε και καθε σεζον επειδη δενεσε και με τους χαρακτηρες γινεται ολο και καλυτερη. Ξερεις πρακτικα τα κολπα του καθενος και περιμενεις αναλογες αντιδρασεις συν την εξελιξη καθε χαρακτηρα μετα απο τοσες σεζον.
 

skysound

Supreme Member
28 January 2007
6,855
Θεσσαλονίκη
Είπα να το ξεκινήσω σήμερα και τελικά ένιωσα πολύ άβολα.
Το βρήκα επιεικως απαράδεκτο
Είδα δύο επεισόδια και ντράπηκα για λογαριασμό τους.
Αναρωτιέμαι αν η σειρά αλλάζει ύφος ,γιατί με αυτό κωμική δεν είναι.
Eγκρινω και επαυξανω.
 
Είπα να το ξεκινήσω σήμερα και τελικά ένιωσα πολύ άβολα.
Το βρήκα επιεικως απαράδεκτο
Είδα δύο επεισόδια και ντράπηκα για λογαριασμό τους.
Αναρωτιέμαι αν η σειρά αλλάζει ύφος ,γιατί με αυτό κωμική δεν είναι.

Υπερβολές. Ούτε εμένα με κράτησε λόγω στυλ, αλλά είναι σειρά με φανατικό κοινό παγκοσμίως (και από τις μετρημένες στα δάχτυλα με 9 στο imdb). Άρα σίγουρα δε ντρέπονται :D

Πάντως, όλο λέω να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία, αφού τότε κυρίως με είχε ξενίσει/χαλάσει το soap opera frame rate που δεν αντέχω με τίποτα. Έκτοτε όμως, είδα το Arrested Development που ήταν κι αυτό έτσι, αλλά τελικά κατέληξε στο top 5 των κωμικών σειρών μου.
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,898
Αθήνα-Κέντρο
To original "The Office" ήταν Εγγλέζικο και έκανε αίσθηση με το καυστικό του χιούμορ.Επαιζε ο Ricky Gervais.

Είδαν την επιτυχία του η Αμερικάνοι και φτιάξανε το δικό τους που είναι σκάλες κατώτερο έως απαράδεκτο (συγγνώμη King,γούστα είναι αυτά) ;)
 
  • Like
Reactions: Kosh

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,711
Εκεί ψηλά.....
μετα απο τοσες προτροπες να το δουμε (μια για καθε σαιζον) εκανα και εγω μια φιλοτιμη προσπαθεια.

Σορρυ αλλα δεν βλεπεται αυτο το πραγμα καμια μα καμια σχεση με το Βρετανικο
 
  • Like
Reactions: cacau

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,614
Αθηνα
Industry

ισως σας το εχω αναφερει στο παρελθον, ισως οχι :) Επι τη ευκαιρια της ολοκληρωσης της 2ης σαιζον, ηθελα να σας το επισημανω. Ισως η καλυτερη-μη αναγνωρισμενη (τουλαχιστον στην ελλαδα) σειρα που εχω δει τον τελευταιο καιρο. Καταπληκτικοι χαρακτηρες, καθολα ανθρωπινοι, με ολα τους τα ελαττωματα. Πιστη αποδοση του κοσμου, καθως οι δημιουργοι δουλεψαν στο συγκεκριμενο πεδιο. Καποιες φορες γινεται αρκετα τεχνικο, αλλα οχι με τον flashy τροπο, τον οποιο ειχε επιδιωξει το Billions. Χρειαζεται να περασουν 2-3 επεισοδια ωστε να μπεις στον κοσμο και να ακολουθησεις τον ρυθμο του, αλλα μετα γινεται ναρκωτικο (και εχει αρκετα τετοια εκει μεσα :) ). Η 2η σαιζον ακομα καλυτερη απο την πρωτη.
Ολοκληρωθηκε σε παραξενο σημειο η 2η σαιζον και δεν ξερω αν θα επιστρεψει για 3η. Αν υπαρχει 3η ομως, θα ειμαι εδω να την περιμενω!

συνισταται ανεπιφυλακτα
 

Tzimisce

Administration Team
Staff member
1 February 2007
33,290
127.0.0.1
Good Witch (Netflix)
Xanax σε συνδιασμό έλλειψης καφέ.
Σειρά του στυλ "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", ο πιο κακός χαρακτήρας πάτησε κατά λάθος μυρμήγκι, είναι από τις σειρές που βλέπεις απλά για να χαζέψεις κάτι.
Not bad, ειδικά μετά από τη δουλειά που έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Και να σε πάρει ο ύπνος δεν χάνεις τίποτα απολύτως ενώ για κάποιο περίεργο λόγο δεν τη βαριέσαι.

Ένας γιατρός μετακομίζει σε μία επαρχιακή πόλη που παίρνουν όλοι xanax και μένει δίπλα σε μία τύπισα με ένα κορίτσι που γίνεται φίλη με το γιο του και αυτός ερωτεύεται την τύπισα.
Κανένας δεν χρειάζεται λεφτά, όλοι χαρίζουν και κερνάνε πράγματα, ανάλογα που θα μεταφερθεί ο καμεραμάν βρίσκονται όλοι (αν πάει στην καφετέρια βρίσκεις εκεί τη λουλουδού, την τύπισα με τα φλισκούνια, τον γιατρό κλπ κλπ)
Αυτό βασικά είναι η περίληψη 4 σαιζόν που έχω δει ως τώρα.
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
The Last of Us[Season 1]

Fgkht3-XXo-AE5-FZO.jpg


https://www.imdb.com/title/tt3581920

Αργησα να δω το τελευταιο επεισοδιο οχι γιατι δεν ειχα αγωνια αλλα γιατι δεν ηθελα να τελειωσει μιας και η δευτερη σεζον θα αργησει πολυ. Συνολικα αν δουμε τη σεζον ειναι εξαιρετικη με τα επεισοδια που εχουν περισσοτερη δραση με τα επεισοδια που ειναι πιο ρομαντικα στο θεμα των χαρακτηρων και δειχνουν αλλες οψεις της σειρας περα απο το κυριως theme. Εξου και τα αρνητικα της σεζον με καποια αργα επεισοδια μην πω το diversity που ξενισε αρκετους για τους δικους τους λογους. Προσωπικα το καθε επεισοδιο ειχε κατι να προσφερει με τον εναν η αλλο τροπο πανω στο συνολικο theme της σειρας. Εκει που τα παει περιφημα ειναι στη σκιαγραφηση του κοσμου επεσε τρελο χρημα για τα σκηνικα στην αναπτυξη των 2 κεντρικων χαρακτηρων που οκ μπορει να γινετε καπως αποτομα απο επεισοδιο σε επεισοδιο αλλα ειναι αληθινη και φαινεται στα προσωπα των εξαιρετικων Pedro Pascal και Bella Ramsey πως αλλαζουν μερι το τελος της σεζον. Η σεζον τελειωσε πολυ δυνατα και φυγαμε φουλ για δευτερη σεζον σε καμια διετια. 8.9/10
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
The Office[Season 8]

91w-ZOyd-EBAL-AC-UF894-1000-QL80.jpg


https://www.imdb.com/title/tt0386676/episodes?season=8

Τελος και η 8η σεζον στην οποια δεν ειδαμε καθολου Steve Carell και σιγουρα λειπει απο τη σειρα. Προσθεσαν καποιους νεους χαρακτηρες με τις ιδιαιτεροτητες τους αλλα δεν καταφεραν να ακουμπησουν ουτε στο ελαχιστο τον Carell. Βεβαια ανεβασαν αρκετα τον Ed Helms σε αυτη τη σεζον ο οποιος ειναι πολυ αξιολογος ηθοποιος και καπως αντισταθμιζει την απωλεια του Carell. Και παλι δεν θα την ελεγα κακη σεζον δεν υπαρχει κακη σεζον του The Office απλα πιο υποτονικη με μικροτερες εντασεις απο τις προηγουμενες ειδικα οταν ξερουμε τον χαρακτηρα του καθενα δεν υπαρχει και η εκπληξη του αγνωστου και οι 2 νεοι χαρακτηρες ο ενας εχει καποιο ενδιαφερον η κοκκινομαλλα ομως πολυ λιγα πραγματα δεν μου αρεσε καθολου. Πολλες αλλαγες παραστασεων κατι που ηταν στα θετικα της σεζον και ωραιο το κλεισιμο της. Φυγαμε για την τελευταια σεζον να κλεισει ομορφα μια απο τις καλυτερες κωμικες σειρες που εχουν βγει μεχρι σημερα. 8/10
 

king2009

Supreme Member
5 December 2008
3,839
Succession[Season 1]

Succession-Key-Art-1200x1778.webp


https://www.imdb.com/title/tt7660850/episodes?season=1

Α ρε HBO τι αριστουργημα εβγαλες παλι. Μια σειρα που πολυ κακως μου ειχε διαφυγει τοσα χρονια με την οικογενεια Ροι μια οικογενεια με παρα πολλα δις και πολλες φουρτουνες. Μια οικογενεια τοσο κατεστραμμενη θα τολμησω να πω οσο η οικογενεια Φισερ του Six Feet Under. Ολοι οι χαρακτηρες ενας και ενας με τον Brian Cox να κραταει τα ηνια αλλα ολοι απο Kieran Culkin μεχρι Jeremy Strong 2 απο τους γιους του Cox μεχρι τον Nicholas Braun στο ρολο του Γκρεγκ ενος ξαδερφου της οικογενειας που λες τι ρολο βαραει τελικα ειναι ιδανικος στο ρολο του. Παιχνιδια εξουσιας πισωπλατα μαχαιρωματα αληθειες και ψεμματα κοκα λιγο σεξ και πολυ χρημα φτιαχνουν μια σειρα μουρλια. Το κεντρικο soundtrack της σειρας ειναι masterpiece σου βγαζει ενα δεος και οι σχεσεις των χαρακτηρων μοναδικη ειδικα αυτη της οικογενειας αλλα και του Τομ με της Σιβ υπαρχει μια απιστευτη ποικιλια στην αλληλεπιδραση των κεντρικων χαρακτηρων πραγματικα ολα ειναι ανοιχτα στο τι θα συμβει παρακατω. Σειρα που τη ζεις μαζι με τους χαρακτηρες και νιωθεις την πιεση που εχουν ο καθενας ξεχωριστα. Εξαιρετικο τελος της σεζον δεν περιμενα να παει εκει η δουλεια και ειναι απλα brilliant. Ξεκιναω αμεσως 2η σεζον μπας και προλαβω το φιναλε της σειρας με την 4η στης 28 Μαιου να το παω σερι. 9/10
 
  • Like
Reactions: Skakinen