Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,485
Πειραιας
Κυριε Σκαλουμπακα,
Για να το θεσω στο επιπεδο του avclub και οπως αρμοζει στους συμμετεχοντες σε αυτο:
Αν η επικοινωνιακη σας πολιτικη και το υφος σας, ηταν στο ιδιο υψος με τα χρηματα που ξοδεψατε για την αποκτηση των ηχοσυστηματων σας, να ειστε σιγουρος οτι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα για ολους μας!!!!

Αν το θεσω στο δικο σας επιπεδο.........θα με διαγραψουν οι κκ moderators!!!
 

McZab

Supreme Member
3 July 2006
4,843
Belleville
Όλο και περισσότερες συζητήσεις τείνουν να καταλήγουν σε συγκρίσεις που αρμόζουν σε γυμνασιόπαιδες πράγμα το οποίο με απογοητεύει και με προβληματίζει για τη συνέχεια:

- Ποιος είναι πιο έξυπνος αγοραστής?
- Ποιος είναι πιο γνήσιος χαιεντάς?
- Ποιος ακούει την πιο μαύρη μουσική?
- Ποιος έχει μεγαλύτερη δισκοθήκη?
- Ποιος έχει μεγαλύτερη......?

Να πω ότι δεν το περιμένω από κάποιους θα είναι ψέμα. Φαίνεται όμως ότι γίνεται πολύ της μόδας τελευταία.
Κάθε άλλο σχόλιο για το επίπεδο των σχολίων του προέδρου του ACA θα είναι πλεονασμός. Κρίμα.
 

guru

Senior Member
13 January 2007
316
...ρε παιδιά μην ασχολείστε άλλο...από ό,τι βλέπετε ο "κύριος" αυτός μπαίνει για λίγο κάθε 2 μέρες στα 2 σοβαρότερα Ελληνικά forums που ασχολούνται με το χόμπυ μας, γράφει ό,τι γράφει, ανάβει τις φωτιές του και "την κάνει"...αυτό δεν σάς λέει κάτι?????
...προφανώς δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει...:flipout: :flipout: :flipout:
 
17 June 2006
626
Re: ΓΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...The SIGNS!!!!!

Λοιπόν, κατά την γνώμη του αγαπητού κυρίου Σκαλούμπακα λοιπόν, το definition του HiEndά περιέχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά (για όσους δεν τα γνώριζαν, επιτέλους αποκαλύφθηκαν τα μυστικά σημάδια της συντεχνίας!!):

1. Κώλος με σπυριά (ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές)
2. Ματωμένα πόδια
3. Ιδρωμένη τσέπη (και τολμώ να προσθέσω, προφανώς μεγάλη, βαθιά και γεμάτη)

Όσοι τα είχατε και δεν ξέρατε σε τι χρησιμεύουν, νά λοιπόν η αποκάλυψη δια χειρός του Προφήτη!:grinning-smiley-043

Έχετε τώρα το πολυπόθητο εισιτήριο για το A.C.A!

ΤΥΧΕΡΟΙ!!!!!!
 
Last edited:
16 August 2006
1,635
Απάντηση: ΓΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...

Για να μαζέψουμε όλες τις καταπληκτικές παρατηρήσεις σας σε αυτό που σας ζήτησα. Τέτοιοι «θησαυροί» δεν πρέπει να χάνονται:



Και έτσι…

για να μπω στο μάτι όλων των ψευτο-χαιεντάδων που κοροιδεύουν τους Χαιεντάδες αλλά αγωνιωδώς επιζητούν να γράφουν στην High-End κατηγορία (σχιζοφρένεια ένα πράγμα...) γιατί μόνον έτσι υποβάλλονται ότι ακούνε μουσική HighEnd σπίτι τους...

... σας βάζω τα συστήματα των γερο-μπισμπίκηδων του A.C.A. με τη σειρά περίπου που εμφανίζονται στο φιλμ (με το οποίο παραμιλάει όλος 0 κόσμος - από Taiwan και HongKong μέχρι Βραζιλία - εκτός μερικών εξυπνάκηδων «Ελληναράδων»...), και αν ενδιαφέρεστε, να σας πως και πόσους δίσκους έχουν ο καθένας!
(οχι, βαριέμαι... δείτε το μόνοι σας)

Θα σας δώσω κάτι πιο ενδιαφέρον: (στατιστικά…)

Από τους 102,000 δίσκους των μελών του A.C.A. (updated 23 Oct 06), η αναλογία LP/CD είναι 63.6% / 36.4%και η αναλογία είδους μουσικής προτιμήσεως είναι Κλασσική/Jazz 31.0% / 21.1% (το υπόλοιπο εσείς, γιατί δεν ξέρουμε να βγάζουμε και σωστά αθροίσματα…)

system_kant.jpg


system_hatzim.jpg


system_klonis.jpg


system_raptis.jpg


system_mendrinos.jpg


system_herop.jpg


system_lalas.jpg


system_papaem.jpg



τη τελευταία την έβαλα για πλάκα, όταν ένας «χοντρούλης» είχε έρθει σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια και τα 'κανε άνω-κάτω...

Από αυτά τα συστήματα, δεν ακούς τα μηχανήματα αλλά τη μουσική καμάρια μου και οι μηνιαίες συναθροίσεις μας συνίστανται σε ακροάσεις και συζητήσεις κυρίως με ιδέες των μελών του Ομίλου για καλύτερο στήσιμο, στήριξη κλπ. Και μην νομίσετε ότι δεν υπάρχουν στις τάξεις μας και σοβαροί DIYers (δείτε το τελευταίο meeting).

Και κάτι για τον πιλότο μας που μου τον στενοχωρήσατε. Αν δεν βαριέστε, διαβάστε όλες τις συζητήσεις διεθνώς για το ΦΙΛΜ του A.C.A. και μετρήστε πόσες φορές αναφέρθηκαν τα Tannoy Royal Westminster με ενθουσιασμό και ζήλεια (ομολογουμένως…) Δυστυχώς οι κομπλεξικοί ηλεκτρολόγοι της γειτονιάς τους δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να ακούσουν μουσική από αυτά, όπως τα έχει στήσει ο κος Χρήστος Σιμόπουλος γιατί…

aca_documentary_westminster.jpg


… ο κακόπιστος άνθρωπος παραμένει κακόπιστος, ακόμα κι αν του πέσουν τα σαγόνια!!!

ΑΝΤΕ, ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ…

Κόγια, Μανωλάκο, RDoherty, Μορφέα, Τσιτιμάκη, Μανόπουλε, Μπαβιόλη και λοιποί Χαιεντάδες (σοβαροφανείς ή μη και ο νοών νοείτω...)

που...
χωρίς να βγάλει σπυριά ο κώλος σας να ακούτε μουσική,
χωρίς να ματώσουν τα πόδια σας στο ψάξιμο και
χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα σας,
... προσπαθείτε να πείσετε τον κοσμάκη ότι έχετε σύστημα ηχητικής αναπαραγωγής... από το πληκτρολόγιο των Forums!!! (αλήθεια ρε Κόγια, δεν φέρνεις εκείνη τη μπακατέλα σου, να τη δούμε μπας και πάρουμε καμιά ιδέα?)

ΓΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ

______________________
Α, και κάτι άλλο. Τις 2 τελευταίες μέρες είχαμε πολλά hits από το Carfour και το θεωρούμε "εξαιρετική τιμή" για το A.C.A.!!!

Telika kirie "Proedre" mallon tin fouskonetai tin Zodiac. Mas peisate! Imarton pia ftanei! Exei pesei poli gelio edo sto Belgio.....50% electricity!
Tora ta peri spirion sto kolo .... agorinas etc,etc... ti na po xero kai go pigainte kata Zapeio meria na sas ta spasoune.
Afto pou mporo omos na kano einai na sas sistiso na diavasete to vivlio "Audio Reality" tou Bruce Rozenblit, poios xerei? mporei na einai kai alitheia? Etsi? Mporeite na to agorasete edo:

www.transcendentsound.com
 
22 June 2006
1,097
Sweden
Re: ΓΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...

Και έτσι…

για να μπω στο μάτι όλων των ψευτο-χαιεντάδων που κοροιδεύουν τους Χαιεντάδες αλλά αγωνιωδώς επιζητούν να γράφουν στην High-End κατηγορία (σχιζοφρένεια ένα πράγμα...) γιατί μόνον έτσι υποβάλλονται ότι ακούνε μουσική

Κύριε Σκαλούμπακα όλα τα μέλη του forum που ασχολούνται σοβαρά με τον ήχο έχουν δώσει μεγάλα ποσά (αναφορικά με το εισόδημα τους) για μηχανήματα ήχου. Σημασία δεν έχει το ποσό που έχει δώσει ο καθένας αλλά τι έδωσε σε σχέση με το ετήσιο εισόδημα του. Ο χαιφιντελίστας, όπως πολύ σωστά αναφερόταν παλιότερα, ήταν αυτός που ασχολείτο μανιωδώς με το αντικείμενο της αναπαραγωγής ήχου και όχι ο κάτοχος ακριβών μηχανημάτων.
Με γνώμονα τα παραπάνω, το πρόβλημα σας κύριε Σκαλούμπακα είναι ότι δεν ανέχεστε από άτομα κατώτερης κοινωνικής τάξης (όπως θεωρείτε με βάση τον ιδρώτα της τσέπης) από εσάς να γράφουν περί "Hi-End". Εσείς σαν βασιλικότερος του βασιλέως που είστε πείτε μας τον ορισμό του hi-End.

ΑΝΤΕ, ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ…

Κόγια, Μανωλάκο, RDoherty, Μορφέα, Τσιτιμάκη, Μανόπουλε, Μπαβιόλη και λοιποί Χαιεντάδες (σοβαροφανείς ή μη και ο νοών νοείτω...)

που...
χωρίς να βγάλει σπυριά ο κώλος σας να ακούτε μουσική,
χωρίς να ματώσουν τα πόδια σας στο ψάξιμο και
χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα σας,
... προσπαθείτε να πείσετε τον κοσμάκη ότι έχετε σύστημα ηχητικής αναπαραγωγής... από το πληκτρολόγιο των Forums!!! (αλήθεια ρε Κόγια, δεν φέρνεις εκείνη τη μπακατέλα σου, να τη δούμε μπας και πάρουμε καμιά ιδέα?)

ΓΥΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ

Το επίπεδο των γραφόμενων σας καθορίζει και το επίπεδο σας σαν άνθρωπο.

Και επειδή βαρεθήκαμε να μας επιδεικνύετε το πορτοφόλι σας, κάτι που σας αφορά εδώ

Εδώ δεν χρειαζόμαστε "ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ" και "ΒΑΣΙΛΕΙΣ".

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να επιδεικνύεται με κάθε τρόπο στο ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ.
 
Last edited:

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Ποιός ο λόγος τελικά για όλα αυτά τα κακόγουστα κείμενα ;
Οσοι τυχόν έχουν προσωπικά μεταξύ τους , ας τα λύσουν εκτός φόρουμ. Οσοι δεν έχουν "προηγούμενα" ,για ποιό λόγο ανακατεύονται ; ( ελπίζω μόνον αφ' ενός μεν να μην ισχύει η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" , αφ´ετέρου δε όσοι τα φτάνουν να μην το κάνουν μόνο για να τα επιδείξουν στους άλλους ) .
 
17 June 2006
23,865
Αθήνα
Επειδή έχω παρευρεθεί και έχω ακούσει το σύστημα που απεικονίζεται σε μία εκ των ανωτέρω φωτογραφιών, εισπράτοντας πάρα πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και για το είδος της μουσικής που αρέσκομαι και επειδή γνωρίζω και τον κάτοχο τους, παιδιά σας διαβεβαιώ ότι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχουν όλοι οι κάτοχοι τέτοιας οικονομικής κατηγορίας συστημάτων το στυλάκι του κ. Σκαλούμπακα. ΕΥΤΥΧΩΣ.
 
22 June 2006
1,097
Sweden
Re: Απάντηση: Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

Ποιός ο λόγος τελικά για όλα αυτά τα κακόγουστα κείμενα ;
Οσοι τυχόν έχουν προσωπικά μεταξύ τους , ας τα λύσουν εκτός φόρουμ. Οσοι δεν έχουν "προηγούμενα" ,για ποιό λόγο ανακατεύονται ; ( ελπίζω μόνον αφ' ενός μεν να μην ισχύει η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" , αφ´ετέρου δε όσοι τα φτάνουν να μην το κάνουν μόνο για να τα επιδείξουν στους άλλους ) .

Δημήτρη νομίζω ότι κάποια γραφόμενα μας θίγουν γενικώς.

Εννοείται ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κύριο Σκαλούμπακα.
 
Είδα και εγω επιτέλους το βιντεάκι, και διάβασα τα πάντα μέχρι εδω.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στον κύριο Σκαλούμπακα. μιά και είναι ο δημιουργός του θέματος....
Εγω που με το φτωχό μου ηχητικό συνολάκι, το οποίο σε καμία απολύτως περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα μηχανήματα που πόσταραν σε foto πιό πάνω,νοιώθω απόλυτα ευτυχής ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική και ταξιδεύω πανέμορφα...φταίω σε τίποτα;φταίω γιατί μπορεί να μην ακούω καλά κατά την γνώμη σας;φταίω γιατί δεν έχω ξοδέψει μιά περιουσία;και πως είστε σίγουρος κύριε Σκαλούμπακα, ότι ακόμη και εαν την είχα ξοδέψει θα άκουγα το ίδιο καλά όπως εσείς;...και πολύ περισσότερο πως ξέρετε κύριε Σκαλούμπακα ποιός απο τους δυό μας ακούει καλύτερα;
 
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΒΙΟΛΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΧΑΪΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ! :grandpa:

ΑΙΣΧΟΣ!

Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα σκαλίξω εκείνα τα κροσόβερ...


ΥΓ: Αυτό σημαίνει άραγε ότι είμαι πραγματικός χαϊεντάς ή ότι δεν είμαι καθόλου? χμμμμμμ...

ΥΓ2: Πάντως εκείνα τα apogee πρέπει να ξεσκίζουν...

ΥΓ3: Κύριε Σκαλούμπακα, σας έχει πει κανείς ότι είστε αντιεμπορικός? Φαντάζομαι ότι το επάγγελμά σας δεν έχει να κάνει με εμπόριο ή με συναναστροφή με άλλους ανθρώπους γιατί με το χαρακτήρα σας δε θα πήγαινε καλά η δουλειά και δε θα μπορούσατε να αγοράσετε ούτε ιμάντα από αυστραλιανό κώ.ο σπάνιου μουλαρακίου... :flipout:

ΥΓ4: Εγώ πάντως θέλω να γράφετε εδώ μέσα και όχι μόνο εσείς. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Αν είναι δυνατόν. Τουλάχιστον στο δικό μας club δεν υπάρχουν ταξικές διαφορές. Και αυτός με τα 15 χιλιάρικα μπαίνει, κι αυτός με το ipod. Και στις συγκεντρώσεις μας τρώμε άφθονα κοψίδια και πίνουμε πολλά ξύδια. Και συνήθως δε μιλάμε μόνο για τα στέρεα και τα χομσίνεμα. Μιλάμε και για άλλα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή. Οπότε σας συστήνω...get a life! :music-smiley-005:
 

guru

Senior Member
13 January 2007
316
...χθες το βράδυ, ανάμεσα σε όλα τα άλλα κομμάτια, άκουγα το "Temptation" από τη Diana Krall και έπιασα τον εαυτό μου να κουνάει δεξιά-αριστερά το κεφάλι του με κλειστά μάτια (...ξέρετε πώς...) και να απολαμβάνω ΜΟΥΣΙΚΗ...δεδομένου ότι η πηγή μου είναι BLUE SKY και τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι κατά πολλές χιλιάδες Ευρουλάκια φθηνότερα από αυτά που απεικονίζονται παραπάνω σκέφτομαι μήπως έχω "κολλήσει" κάποια "ασθένεια"...:flipout: :flipout: :flipout:
 

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

Δημήτρη νομίζω ότι κάποια γραφόμενα μας θίγουν γενικώς.

Εννοείται ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κύριο Σκαλούμπακα.

Αυτο ακριβώς θέλω να πω Γιώργο . Γιατί αισθάνεσαι ότι θίχθηκες εσύ από τα λεγόμενα του κ. Σκαλούμπακα ; Τον ήξερες τον άνθρωπο ; Σου απευθύνθηκε προσωπικά ; Εχει σημασία η γνώμη του ;

Κι ας υποθέσουμε ότι η "ανοιχτή" πρόσκληση του να σχολιασθεί το βίντεο του a.c.a. , ακριβώς ως ανοιχτή , αφορούσε όλους μας αορίστως , υπήρχε κάποιος λόγος να του απαντήσουμε ; Εχει γεμίσει το φόρουμ , με πέντε σελίδες αντεγκλήσεων που βρίθουν κακογουστιάς , υπονοουμένων , ανοησιών , αγοραίων εκφράσεων κλπ και όλα αυτά για να γίνει τι ; Για να φτάσουμε που ; Για να πεί ο καθένας μας ότι το δικό του σύστημα είναι καλύτερο , ή για να επιβεβαιωθεί ο κ. Σκαλούμπακας ότι αυτός είναι σωστός που έχει ξοδέψει πολλά λεφτά και ξέρει να ακούει σωστά , ή να επιβεβαιωθεί ο άλλος ( όποιος κι αν είναι ) ότι αυτός είναι έξυπνος που έχει ξοδέψει λίγα λεφτά και ακούει σωστά και όχι κορόϊδο που ξόδεψε μιά περιουσία ;

Και μη χειρότερα δηλαδή .
 
16 August 2006
1,635
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ντοκιμαντερ για το A.C.A.

Αυτο ακριβώς θέλω να πω Γιώργο . Γιατί αισθάνεσαι ότι θίχθηκες εσύ από τα λεγόμενα του κ. Σκαλούμπακα ; Τον ήξερες τον άνθρωπο ; Σου απευθύνθηκε προσωπικά ; Εχει σημασία η γνώμη του ;

Κι ας υποθέσουμε ότι η "ανοιχτή" πρόσκληση του να σχολιασθεί το βίντεο του a.c.a. , ακριβώς ως ανοιχτή , αφορούσε όλους μας αορίστως , υπήρχε κάποιος λόγος να του απαντήσουμε ; Εχει γεμίσει το φόρουμ , με πέντε σελίδες αντεγκλήσεων που βρίθουν κακογουστιάς , υπονοουμένων , ανοησιών , αγοραίων εκφράσεων κλπ και όλα αυτά για να γίνει τι ; Για να φτάσουμε που ; Για να πεί ο καθένας μας ότι το δικό του σύστημα είναι καλύτερο , ή για να επιβεβαιωθεί ο κ. Σκαλούμπακας ότι αυτός είναι σωστός που έχει ξοδέψει πολλά λεφτά και ξέρει να ακούει σωστά , ή να επιβεβαιωθεί ο άλλος ( όποιος κι αν είναι ) ότι αυτός είναι έξυπνος που έχει ξοδέψει λίγα λεφτά και ακούει σωστά και όχι κορόϊδο που ξόδεψε μιά περιουσία ;

Και μη χειρότερα δηλαδή .

Exete dikio apolito. Sorry gia ta proigoumena mou minimata. Apla me erethise to thema. -bye-
 

VISION

Established Member
28 June 2006
244
Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ (όπως έλεγε γνωστος αθλητικός παραγοντας της πολης μου όλοι είμαστε κάπου ΠΡΟΕΔΡΟΙ) θέλω να πιστεύω ότι με την συμπεριφοράς σας αδικείτε τον εαυτό σας.
Παρακολούθησα το video αρκετό καιρό πρίν ανοιξουν αυτές οι συζητήσεις και αφιέρωσα αρκετό χρόνο να διαβάσω και τα δύο Ελληνικά forum.
Διάβασα και όσα forum του εξωτερικού μπόρεσα.
Λυπάμαι που το λέω αλλα αποσκοπειτε κάπου.Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά σας.
Επιθετική σε οποιον δεν συμφωνεί μαζί σας,ειρωνική σε μεγάλο βαθμό.
Ακόμα και στο video φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι εκεί πρωτα απ’όλα διασκεδάζουν αυτό που κανουν χωρίς να έχουν ούτε υφος, αλλά ούτε και αποσκοπούν κάπου μέσω αυτού του video (τουλάχιστο έτσι φαίνεται).

Εσείς με το να postaρεται σε όλα τα forum ποιος είναι ο σκοπός σας;
Γιατί δεν πιστεύω να είναι ετσι ο χαρακτήρας σας. Εχω γνωρίσει τον κ.Πιλότο και το συστημα του και εχω της καλύτερες των εντυπώσεων.Ζεστός άνθρωπος που θέλει να μεταδώσει της γνώσεις του.

Για όλους τους υπόλοιπους:
Δεν νομίζετε ότι με το να δίνουμε τέτοια εκταση στα λεγόμενα κάποιου πεφτουμε στην ιδια του την παγίδα;;;
Να ασχολούμαστε δηλ. μαζί του;;

Λέω εγώ τώρα....
 

Dimosthenis

Supreme Member
17 June 2006
3,277
Νομιζω πως το μονον που τον ενδιαφερει ειναι να αυξησει τους επισκεπτες στο σαιτ του. Αυτο και μονον, οποτε οποιαδήποτε συζητηση δεν εχει νόημα.