Vapo chill XEII...ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ -10 Β.Κελσίου!!!

εμενα μου αρεσε ολο αυτο με το ψυγειο ....

οντως ειναι εντυπωσιακες οι τιμες !!!!!!

αυτο που με ενθουσιασε ηταν το μηχανακι της οελμπαχ που λες οτι δουλεψε πολυ καλα γιατι σκεφτομουν και εγω πως θα δωσουμε φαι σε προβολεα οταν θα χρειαστουμε 20 μετρα καλωδιο και πως θα δουλευει ;;;;;;;;


χαρηκα που πετυχε !!!!

και φυσικα μεγεια !

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη...πριν λίγο το τσέκαρα αφού τελείωσα 4 ώρες προβολή....-32 βαθμούς λέει....κάτσε καλά δηλαδή!!!!Αύριο στο VapoChill αλλάζει ο επεξεργαστής και απο P 3,4 πάω σε Core 6600.
Πάντως αυτο που λες ,ο διακόπτης ενισχυτής σήματος πράγματι θα μου λύσει τα χέρια,τώρα με τις μεγάλες αναλύσεις.Οπως και να το κάνουμε 15 μέτρα 1080, δεν είναι εύκολο πράγμα.Μέχρι και 50 μέτρα δεν μασάει!!!
 
Σε κανά δυό-τρείς ημέρες το Vapochill θα είναι ανανεωμένο με τον νέο επεξεργαστή 6600 core ,με νέες μνήμες και οβερκλοκαρισμένο...γιά να δούμε λοιπόν που θα φτάσει με ασφάλεια και μάλιστα με εγγύηση επίσημης αλυσίδας.....
 
Σήμερα τελικά παρέλαβα το Vapo Chill με εγκατεστημένο τον νέο επεξεργαστή Core 6600 υπερχρονισμένο στα 2,64MHz απο τα 2,4 που κανονικά είναι.Ο υπερχρονισμός έγινε με μέτρο και με βασική προυπόθεση την ασφάλεια και την εγγύηση που παρείχε η εταιρεία που ανέλαβε την δράση.Μπορούσαμε να πάμε πολύ παραπάνω, αλλά εγγύηση γιόκ!!!
Ετσι λοιπόν με ασφάλεια φτάσαμε στις επιδόσεις σχεδόν τον 6700.
Επίσης αλλάχτηκαν και οι μνήμες με ένα set MUSHKIN του ενός GB η κάθε μία.
Στην πράξη τώρα και σε λειτουργεία των γνωστών προγραμμάτων και φίλτρων που χρησιμοποιούμε στο HTPC ήταν τόσο χαμηλές οι θερμοκρασίες και τόσο πολύ αβίαστες οι ταχύτητες που έτρεξαν τα πάντα που κατέβασα στα setings τους ρυθμούς των ανεμιστήρων στο 20%!!!!με αποτέλεσμα να μην ακούω τίποτα απο το θηρίο!!!
Στις δοκιμές μου να σημειώσω ότι επίτηδες ανέβασα τα φίλτρα στο <τσίτα> με ενεργοποιημένο το HQ και με πρώτη επεξεργασία το resize!!!
Μετά απο 2 περίπου ώρες οι θερμοκρασίες ήταν -32 στον εξατιμιστή και -6 στην CPU,με τους ανεμιστήρες να δουλεύουν όπως σας είπα στο 20%.
Με τον προηγούμενο επεξεργαστή είχα φτάσει οριακά lanzos 5+luma 1,50+HQ...με επεξεργασία όμως του resize δεύτερο στην σειρά.
Με τα νέα δεδομένα είχα Lanzos 7+Luma 2+ΗQ...με επεξεργασία του resize πρώτο στην σειρά!!!
Στην συνέχεια πρσπάθησα να παίξω με Lanzos 10 και όλα τα άλα τέρμα, και επίσης με πρώτη επεξεργασία στο resize!!!αποτέλεσμα:Παταγώδης αποτυχία!!!αναρωτιέμαι πόση επεξεργαστική ισχύς χρειάζεται γιά να παίξεις(αν παίξεις ποτέ δηλαδή...)σε τέτοιες τιμές.
Στην χαρακτηριστική σκηνή έναρξης της ταινίας the day after tomorow όπου γίνεται το έλα να δείς σε σπασίματα αν τσιτώσεις τα πράγματα λίγο και έχεις και dlp προβολικό ,έπαθα πλάκα!!!
Κίνηση όπως δεν την είχα δεί ποτέ μέχρι τώρα απο το pc ακόμη και σε πολύ χαμηλώτερες τιμές των φίλτρων που μέχρι τώρα έπαιζα με τον προηγούμενο επεξεργαστή.Ευτυχώς που ακόμη ο Sharp δεν έχει κατέβει απο το ταβάνι, μέχρι να έρθει ο Pearl και έτσι μπόρεσα να συγκρίνω με τον ίδιο προβολέα τα πριν και τα μετά υπερχρονισμένου Core 6600 εποχή!!!
Συμπέρασμα:....Η ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!
 
Last edited:
Το νέο VapoChill,έχει ήδη έρθει, προς αντικατάσταση(μέσω εγγύησης) του προηγούμενου που είχα.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτης της αντικατάστασης θα υπάρξει ολική σχεδόν εξωτερική μεταμόρφωση σε επιθετικό-στρατιωτικό στύλ!!!
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Λιόλιο που ασχολείται αυτές τις ημέρες προς αυτο τον σκοπό, και ήδη έχω να σας δώσω την πρώτη φωτογραφία-μακέτα γιά το πώς θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ηδη όπως βλέπεται, έχει αλλάξει το χρώμα, υπάρχουν τεχνικές φθορές στις επιφάνειες, έχουν προστεθεί ροδάκια, σίτες,βίδες, χερούλια και πολλά άλα, που δεν φαίνονται στην οροφή η θα προστεθούν στην συνέχεια.
Στην παρακάτω φωτογραφία θα υπάρξουν ακόμη κάποιες αλλαγές, είτε σε κάποιο τμήμα των χρωμάτων-λογοτύπων και προσθηκών......γιά δείτε πάντως.....και εαν υπάρχει κάποια πρόταση σχετική με το project θα σας ήμουν υπόχρεος....
 

Attachments

  • Vapo Chill-maketa-1.jpg
    Vapo Chill-maketa-1.jpg
    84.6 KB · Views: 61
Last edited:
16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Επειδη γνωριζω τον Γιωργο και εχω δει δουλειες του , σας ενημερωνω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ....σε φαση που δεν μπορει να το συλλαβει ο νους... Η μακετα δεν λεει τιποτα. Ενα παρομοιο που εχω δει το μονο που του ελειπε ηταν τα λαδια πανω στο σασι...
 

Johnfystikis

New member
21 January 2007
79
O Γιώργος είναι εγγύηση σε κάτι τέτοια. Στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει άλλος να τον πλησιάζει.
 
Με την λύση αυτη, κάθε άλο παρά παρείσακτο θα δείχνει ένα τέτοιο case ,δίπλα απο τα υπόλοιπα μηχανήματα και κάτω απο την οθόνη, παρά τον όγκο του.Αντίθετα το πρόβλημα θα είναι να μπεί σε τέτοιο μέρος, που θα μπορούν να αναδικνείωνται, όλες οι πλευρές του...τύφλα να έχουνε τα home cinema case!!!
Ο Γιώργος είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ σε ιδέες με άψογες υλοποιήσεις...
Η μεταμορφωμένη<πολεμική> όψη, του vapoChill θα πρέπει να είναι σε σχτικά σύγχρονη μορφή ,αφού το επιβάλουν οι εξωτερικές καμπύλες του VapoChill, οι οποίες δεν μπορούν να αλλάξουν.
 
Πάρτε και μιά πρώτη γεύση, γιά το πως θα ενσωματωθεί η κάρτα ήχου της greative 7.1 που θα προσθέσω.Προσέξτε το panel της κάρτας επάνω στο VapoChill με βάση το προσχέδιο,γιά να ταιριάζει με το όλο στρατιωτικό project......Φυσικά και το κουτί της κάρτας θα ακολουθήσει τα χρώματα και την γενική φιλοσοφία του υπόλοιπου case, σε στύλ στρατιωτικού τηλεφώνου!!!
Ο Κύριος Λιόλιος πάλι ζωγράφισε!!!
 

Attachments

  • xfi radio mod 1.jpg
    xfi radio mod 1.jpg
    65.7 KB · Views: 48
Επιτέλους τελειώσαμε, αλά ελπίζω ότι η πολύ μεγάλη αναμονή άξιζε τον κόπο.Να σας πω βεβαίως ότι κατά την διάρκεια της επέμβασης, είχα συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τον κύριο Λιόλιο, γιά όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις.
Παράλληλα με την αντικατάσταση του case μέσω εγγύησης,αλλάχτηκαν σχεδόν όλα και απο πλευρά μητρικής, κάρτας ήχου,κάρτας γραφικών,και μνήμες.....
Tώρα όχι δεν θα πρέπει να το κρύψω στο rack με τα υπόλοιπα μηχανήματα, αλά θα πρέπει να βρω την καλύτερη θέση για την ανάδειξή του!!!
Μόλις χθές το παρέλαβα και σας ανεβάζω κάποιες ενδεικτικές foto,μεταξύ των οποίων θα καταλάβετε πως ενσωματώθηκε το εξωτερικό κέλυφος της κάρτας ήχου ως δέκτης στρατιωτικού τηλεφώνου!!!
 
Last edited:
Απάντηση: Re: Vapo chill XEII...ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ -10 Β.Κελσίου!!!

το τηλεφωνο λειτουργει η μουφα ειναι ?

Οχι δεν λειτουργεί,αλά αν το δείς απο κοντά νομίζεις ότι λειτουργεί κανονικότατα.
 
Τελικά υπάρχουν κι άλλες ηρωϊδες-γυναίκες εκτός από τη δικιά μου!

Που θα το βάλεις αυτό ρε Γιάννη? Στο σαλόνι?
Μήπως στο στρατό ήσουν ΚΕΠΙΚάριος?

Το τηλέφωνο είναι bluetooth?

Χωρίς πλάκα, πολύ ιδιαίτερη κατασκευή το towerάκι!
 
Τελικά υπάρχουν κι άλλες ηρωϊδες-γυναίκες εκτός από τη δικιά μου!

Που θα το βάλεις αυτό ρε Γιάννη? Στο σαλόνι?
Μήπως στο στρατό ήσουν ΚΕΠΙΚάριος?

Το τηλέφωνο είναι bluetooth?

Χωρίς πλάκα, πολύ ιδιαίτερη κατασκευή το towerάκι!

Αφού είπαμε.....τέλος το σαλόνι.Θα υπάρξει ξεχωριστός και αποκλειστικός χώρος για θεάσεις-ακροάσεις.
 
Αφού είπαμε.....τέλος το σαλόνι.Θα υπάρξει ξεχωριστός και αποκλειστικός χώρος για θεάσεις-ακροάσεις.

ααααα, εντάξ ρε φιλαράκ, δε παρακολούθησα τις εξελίξεις! :drummer:

Φαντάζομαι ότι ο χώρος θα είναι σε μιλιταιιιιρ χρώματα ε?:Banane0:
 
ααααα, εντάξ ρε φιλαράκ, δε παρακολούθησα τις εξελίξεις! :drummer:

Φαντάζομαι ότι ο χώρος θα είναι σε μιλιταιιιιρ χρώματα ε?:Banane0:

Βεβαίως και οι θέσεις των θεατών θα είναι μέσα σε αντίσκηνο στρατιωτικό!!!:rifle: