Θα συμφωνήσω με τον Παύλο, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε βιδωτούς και άλλους περίεργους φακούς, βρίσκονται mirrorless τριετίες και πάνω με κάτω απο 100 και παίρνουν τα πάντα... Αυτό για όσους έχουν Νικον και σκέφτονται να μπούν σε διαδικασίες με αλλαγή μοντούρας και τέτοια...
Απο ρώσικους έχω τον MIR 20M και τον Jupiter 8 2/50
Για τον Jupiter τα γράφω καλύτερα στην παρουσίαση που ειχα κάνει πιο παλιά.
Είναι μάλιστα αρκετά οξύς στο κέντρο του πράγμα που δεν το περίμενα. Στο τεστ με τους 50αρηδες ήταν απο τους καλύτερους.
Ο Mir 20M 20/3.5 είναι μια άλλη κατηγορία...
Re: Kαλωσόρισες Κώστα (kbouk)
Ευχαριστώ παιδιά!
Όλα καλά, απλά έχει πέσει πολύ δουλεία με την ειδικότητα, διδακτορικό και τον σύλλογο που έχουμε ιδρύσει και τα πρότζεκτς που έχουμε αναλάβει με αυτόν, σύν την προσωπική ζωή που σκεφτομαι μακάρι να είχε κιάλλες ώρες το 24ωρο...
Καλή σας μέρα
Re: Kαλωσόρισες Κώστα (kbouk)
Να ευχηθώ και εγώ αν και λίγο καθυστερημένα καλή δυναμη στον Κώστα και να του παραδώσω την σκυτάλη.
Επίσης πολλές καλησπέρες στην παρέα που έχω καιρό να δώ!
Καλησπέρα απο μένα! Έχω χάσει λίγο τον δρόμο μου για δω, αλλά ελπίζω να τον ξαναβρω
Εχω μια απο κανα δυο μέτρα πιο δίπλα... duomo di milano
I wonder where the hidden pathways are by Alex, on Flickr
Και μιας και πιάσαμε της εκκλησίες, και η Santa Maria della Scala στην Σιένα
Santa Maria...
Θα συμφωνήσω με τον Σουπερσονικ.
Προφανώς τα καρέ που βλέπουμε είναι χαμηλής ποιότητας και δεν ξέρω κατα πόσο σώζωνται στην επεξεργασία. Αν όλο το βίντεο είναι της ίδιας ποιότητας δεν ειμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.
Αλλά αν έχουμε υψηλές απαιτήσεις, φροντίζουμε να κλείσουμε και κάποιον που...
Re: Mirrorless Center: Φακοί, Σώματα, Αξεσουαρ, Legacy Reviews
Tάσο πάρε καλύτερα ένα Φλας ,μπορείς και ενα απλό μανουαλ. εγώ είχα πάρει ενα Nikon SB24 μεταχειρισμένο για 50Ε και το βάζω σε όλες τις μηχανές και το δουλεύω σε μανουαλ.
Με αυτό μπορείς να φτιάξεις και το ρινγκ φλας.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.