Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

Δείτε LIVE το Fortuna Sittard – ΟΦΗ στο oficretefc.com (21/7, 19:00 Ελλάδας)​


Δυο μέρες έμειναν για τον τρίτο φιλικό αγώνα που θα δώσει ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Fortuna Sittard.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν LIVE με εικόνα και ήχο μια ακόμα φιλική αναμέτρηση, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα (www.oficretefc.com) και το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube (OFI CRETE FC / ΠΑΕ ΟΦΗ – Official YouTube Channel), μέσω Live Streaming.

Την Τετάρτη (21/7), στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), μπείτε είτε στο επίσημο site, είτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube και παρακολουθήστε το τρίτο φιλικό του ΟΦΗ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που διεξάγεται στην Ολλανδία.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066
H COSMOTE TV απέκτησε και τα δικαιώματα του Rallycross στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τις μεταδόσεις να ξεκινάνε από το ερχόμενο Σάββατο.
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066
Τίποτα νεώτερο για Ελλάδα σε ότι αφορά την Premier League, αλλά προφανώς το παρακάτω άρθρο δείχνει πως όλα παραμένουν ακόμη ανοιχτά στη χώρα μας.

ΗΤΤΑ ΤΗΣ UNITED GROUP ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ​


Η Arena Sport, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός συνδρομητικής τηλεόρασης που ανήκει στη Σερβική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telekom Srbija, στέφθηκε νικητής μετά από μια πολύ σκληρή μάχη, αποκτώντας τελικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγγλικής Premier League για την περιοχή των Βαλκανίων, σε μια συμφωνία η οποία θα διαρκέσει έξι σεζόν(!).

Η Arena Sport θα αντικαταστήσει λοιπόν στις μεταδόσεις της Premier League τον αντίπαλο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό Sportklub (ιδιοκτησίας United Media Group) στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η συμφωνία θα διαρκέσει από το 2022-23 έως το 2027-28 αφού η Premier League ζήτησε από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να υποβάλουν προσφορές τόσο για τη διάρκεια τριών όσο και για έξι σεζόν.

Ο Nebojsa Zugic, διευθυντής του ομίλου Arena Channels, δήλωσε: «Η Telekom Srbija, ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των πολυμέσων σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, βρίσκεται σταθερά πίσω από την Arena Channels Group. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για όλους μας. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλο προνόμιο να την έχουμε στην πλατφόρμα μας. "

Η προηγούμενη κάτοχος, Sportklub, απέκτησε τα δικαιώματα της Premier League από το 2019-20 έως το 2021-22 από την IMG. Το πρακτορείο είχε εξασφαλίσει δικαιώματα στην Premier League στα Βαλκάνια απευθείας από το πρωτάθλημα ως μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

 

JimRose30

Established Member
27 September 2019
171
Πιθανώς μόνο τα επίσημα όμως δίνουμε σημασία ,ακόμα τπτ επισημο
 

sotiris4

AVClub Enthusiast
4 May 2015
800
Καλησπερα αυτο σημαινει οτι η premier κατεληξε στην cosmote?
Οχι! Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία που κατέχει τη Nova έχασε τα δικαιώματα στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά προφανως ειναι θεμα ωρών ή ημερων
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066
Μόνο στα επίσημα δίνουμε σημασία. Γιατί άλλο οι διαρροές και άλλο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Και όλα παραμένουν ανοιχτά ως προς το που θα καταλήξουν τα δικαιώματα στην Ελλάδα αλλά απ' όσο καταλαβαίνω ακόμη και η χρονική διάρκεια αυτών (τριετής ή εξαετής).
 
  • Like
Reactions: sotiris4

sotiris4

AVClub Enthusiast
4 May 2015
800
Μόνο στα επίσημα δίνουμε σημασία. Γιατί άλλο οι διαρροές και άλλο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Και όλα παραμένουν ανοιχτά ως προς το που θα καταλήξουν τα δικαιώματα στην Ελλάδα αλλά απ' όσο καταλαβαίνω ακόμη και η χρονική διάρκεια αυτών (τριετής ή εξαετής).
Εξαρτάται και το είδος διαπραγμάτευσης. Αν η united έκανε μαζική προσφορα για όλες τις χώρες και κρίνει ότι δεν την συμφέρει να προσφερει πολλα χρήματα μεμονωμένα για την Ελλαδα τότε ο ΟΤΕ μετατρέπεται σε φαβορί μετά την απώλεια Ισπανίας και Γερμανίας.
 
  • Like
Reactions: Kirikosgeorgas

Ne Ni

New member
7 July 2021
7
Θεμα χρονου οι ανακοινωσεις και για Ελλαδα....https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/36488-kypros-i-premier-league-sti-cytavision-eos-to-2025#.YPh_OLSTO-8.facebook
 

sotiris4

AVClub Enthusiast
4 May 2015
800
Αν μπορεις σε επόμενη φορά να γράφεις και μια περιγραφη αυτου που κοινοποιεις.

Κύπρος : Η Premier League στη Cytavision έως το 2025​

Η Cyta εξασφάλισε, μέσω διαγωνισμού, τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της Premier League, για την τριετία 2022-2025.​

Η Cyta εξασφάλισε, μέσω διαγωνισμού, τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της Premier League, για την τριετία 2022-2025.
Οι αγώνες θα προσφέρονται ως μέρος του πρόσθετου πακέτου "Διεθνές ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα" (μηνιαία χρέωση €12,90 συμπ. ΦΠΑ), που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου και άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι συνδρομητές του πακέτου μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και μέσω της εφαρμογής CytavisionGo.
Σχολιάζοντας την είδηση, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta, Πέτρος Χαραλάμπους, δήλωσε: «Από το 2014 προσφέρουμε στους Κύπριους φιλάθλους την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα παιχνίδια υψηλής ποιότητας της Premier League. Η επέκταση της συνεργασίας μας για τρία ακόμα χρόνια ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των συνδρομητών μας και καθιστά τη Cytavision τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου στην Κύπρο».
Ο Paul Molnar, Chief Media Officer της Premier League δήλωσε: «H Premier League είναι πολύ ικανοποιημένη για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας της με τη Cyta. Τα κανάλια Cytavision Sports ηγούνται της αγοράς στην κάλυψη αθλητικών γεγονότων και οι φίλοι της Premier League μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμα περισσότερους ζωντανούς αγώνες τα επόμενα χρόνια.»

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

Το ταξίδι της Bundesliga 2 και της Jupiler Pro League Βελγίου, ξεκινά με προορισμό το Novasports!​


To… ορντέβρ της Bundesliga 2 είναι έτοιμο να σερβιριστεί στους συνδρομητές του Novasports, πριν το… κυρίως πιάτο της Bundesliga που θα έρθει τον Αύγουστο!

Οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου από αυτή τη σεζόν και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα έχουν ως… προορισμό αποκλειστικά το Novasports με τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga, το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες Play Off ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες. Η… σέντρα στις μεταδόσειςγια την Bundesliga 2 με τις ιστορικές ομάδες και έπαθλο την άνοδο στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, θα γίνει το τριήμερο 23-25 Ιουλίου με τους αγώνες Σάλκε – Αμβούργο (23/7, 21:30), Βέρντερ Βρέμης – Ανόβερο (24/7, 21:30), Σεντ Πάουλι – Χολστάιν Κίελ (25/7, 14:30).

Σέντρα όμως για τη σεζόν 2021-2022 έχουμε και στο βελγικό πρωτάθλημα της JupilerProLeague με τις αναμετρήσεις Σταντάρ Λιέγης – Γκενκ (23/7, 21:45), Μαλίν – Αντβέρπ (25/7, 14:30) και τον αγώνα της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ με την Έουπεν (25/7, 17:00).

Παράλληλα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο αμερικάνικο πρωτάθλημα MLS με τις αναμετρήσεις Atlanta United FC-Columbus Crew (24/7, 22:35)και New York City FC-Orlando City SC (ξημερώματα 26/7, 01:05).

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

Στην Cosmote TV το Βελέζ - ΑΕΚ!​


Την τελευταία στιγμή η Cosmote TV κατάφερε να συμφωνήσει για τα δικαιώματα με τη βοσνιακή εταιρία και έτσι το Βελέζ - ΑΕΚ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη!

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βελέζ στο Σαράγεβο. Η Ένωση αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τη βοσνιακή ομάδα για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αλλά το ματς δεν είχε κλειδώσει τηλεοπτικά μέχρι και δύο ώρες πριν τη σέντρα!

Τελικώς την ύστατη στιγμή βρέθηκε άκρη και η Cosmote TV έφτασε σε συμφωνία με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα της Βελέζ και έτσι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και στην Ελλάδα.

Η εταιρία ζητούσε ένα εξωπραγματικό ποσό για να πουλήσει τα δικαιώματα της αναμέτρησης, αλλά τελικά μετά από συνεργασία της ΑΕΚ με την Cosmote και έπειτα από συνεχείς επαφές με τη Βελέζ η λύση βρέθηκε, η συμφωνία έκλεισε και οι φίλοι της ΑΕΚ και όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο ατς των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

Στην COSMOTE TV η πρώτη “μάχη” της ΑΕΚ με την Βελέζ Μόσταρ​


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League και αντιμετωπίζει στη Βοσνία την Βελέζ Μόσταρ.

Η COSMOTE TV προσφέρει στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη «μάχη» της «Ένωσης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ, απόψε στις 21:30, ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE Sport 2HD.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

Στο Μega η ρεβάνς Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός​


Την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 20:00 απευθείας από το Μπακού η ρεβάνς. Στις 22:00 η post game εκπομπή με την ανάλυση του ματς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών​

Με τα βλέμματα στραμμένα στον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι, στο Μπακού, το MEGA συνεχίζει δυναμικά τις ζωντανές μεταδόσεις των προκριματικών του UEFA Champions League.

Το MEGA θα μεταδώσει απευθείας τη ρεβάνς την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 20:00, σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού και ρεπορτάζ του Νίκου Κώτση.

Μετά την επικράτηση, στον πρώτο αγώνα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το προβάδισμα και θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ξεκινά η Post Game εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χελάκης, με την ανάλυση του ματς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 20:00
POST GAME ΣΤΙΣ 22:00
ΤΟ MEGA ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

 

robi1994

Established Member
26 October 2016
122

Προς Nova η Premier League απ' το 2022-23 και για έξι χρόνια​

Η Premier League φαίνεται ότι αλλάζει τηλεοπτική στέγη και απ' την Cosmote TV μεταφέρεται στη Nova, η οποία πρόκειται ν' αποκτήσει τα δικαιώματα απ' τη σεζόν 2022-23 και για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Nova φαίνεται πως είναι αυτή που θα μεταδίδει πλέον την Premier League, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το αγγλικό πρωτάθλημα θα μετακομίσει λοιπόν απ' την Cosmote TV στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τα κανάλια Novasports, όπως όλα θα δείχνουν, θα φιλοξενούν το αγγλικό πρωτάθλημα απ' τη σεζόν 2022-2023 και για τα επόμενα έξι χρόνια, με την ιδιοκτησία της να κλείνει μία πολύ σημαντική συμφωνία για ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.
Η Nova έχει ήδη στην κατοχή της μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως τη La Liga, τη Ligue 1, την Bundesliga και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ στο μπάσκετ διατηρεί τη EuroLeague και το EuroCup.

Παράλληλα, συνεχίζεται η "μάχη" ανάμεσα στη Cosmote και τη Nova για τις ομάδες της Super League Interwetten, με το τηλεοπτικό τοπίο να αλλάζει σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ COSMOTE TV​

Ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV θα μεταδοθεί, την Κυριακή 25/7, το φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με την Ολλανδική Άλκμααρ.

Οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «πρασίνων», που διεξάγεται στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, στις 17.00 στο COSMOTE SPORT 1HD.

 

Ne Ni

New member
7 July 2021
7
Τοντελικο του FA Community Shield μεταξυ Λεστερ και Μαντσεστερ Σιτυ θα μεταδωσει η Cosmote Tv το Σαββατο 7/8 στις 19:15 απο το CS1
 
  • Like
Reactions: fotis246

sotiris4

AVClub Enthusiast
4 May 2015
800
Επίσης στις 28/7 το ματς των πιθανων αντιπάλων του Ολυμπιακού 'Λουντογκόρετς-Μούρα' στις 21.00 στο novasports 1
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,066
Κάποιες σημειώσεις πάνω στο τηλεοπτικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων:

1) Η COSMOTE TV φέρεται να προβλέπει μετάδοση όλων των αγώνων των πρώτων 2 αγωνιστικών της Premier League, στο πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει μεταδίδει ζωντανά όλα τα ματς των 17:00 κάθε Σάββατο. Να δούμε αν πρόκειται για κάτι σταθερό ή θα γίνει μόνο τις πρώτες αγωνιστικές, και μετά επανέλθουμε στην προβολή ενός ματς κάθε Σάββατο στις 17:00.

2) Πλήρεις μεταδόσεις των αγώνων της Serie A από την COSMOTE TV όπως αναμένονταν. Δεν έχει κάτσει οριστικά ακόμη το πρόγραμμα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα Σκωτίας και πόσα ματς θα μεταδίδει ανά αγωνιστική.

3) Η Nova θα μεταδώσει 6 αγώνες από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας. Μέχρι πέρυσι μετέδιδε σταθερά 4 αγώνες κάθε αγωνιστική. Να δούμε πως θα ακολουθήσει το πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές.
 
  • Like
Reactions: Ne Ni