Αντίπαλος για το Iphone 4

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,873
Παλλήνη
Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4

Επίσης υπάρχει τρόπος αν χρησιμοποιείς Exchange με account βασικό στο Outlook τον λογαριασμό του Exchange να μπορέσεις να κάνει sync contacts χωρίς να τα προσθέσεις στον λογαριασμό email του Exchange; Μάλλον όχι, σε αναγκάζει με αποτέλεσμα να έχεις τα προσωπικά σου τηλέφωνα και στοιχεία στον λογαριασμό της εταιρίας, με ότι αυτό συνεπάγεται, ειδικά ένας Domain Administrator μπορεί πολύ εύκολα να δει τα πάντα από το email σου το εταιρικό

Στο iphone/ipad μπορεις να προσθετεις οσους λογαριασμους exchange επιθυμεις.
Ετσι, μπορει απο τον εταιρικο λογαριασμο να συγχρονιζεις μονο τα email ενω πχ απο τον google exchange τα contacts. Επισης, μπορεις να επιλεγεις ποιο account θα ειναι primary και που (πχ στo google θα σωζεις τα νεα contacts, στον εταιρικο το calendar).
 

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Σωκρατη μην εκνευριζεσαι, κουβεντα κανουμε.
Μπορει να εχεις ζησει και με τα δυο κινητα, απλα με αυτα που εγραψες, μου φανηκε οτι δεν το εχεις πολυ-ψαξει το iphone.
Σε καθε περιπτωση, ο καθενας μας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει. Γιαυτο και ειπα, σημασια εχει να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...


Φυσικά σε αυτό θα συμφωνήσω!:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
 

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Re: Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4

Στο iphone/ipad μπορεις να προσθετεις οσους λογαριασμους exchange επιθυμεις.
Ετσι, μπορει απο τον εταιρικο λογαριασμο να συγχρονιζεις μονο τα email ενω πχ απο τον google exchange τα contacts. Επισης, μπορεις να επιλεγεις ποιο account θα ειναι primary και που (πχ στo google θα σωζεις τα νεα contacts, στον εταιρικο το calendar).

Από primary exchange και 2ο pst account γίνεται το παραπάνω;
 
20 June 2006
9,533
Θεσσαλονίκη
Εγω παλι ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω την υστερία με τα Iphone 2,3,4 και οτι αλλο ακολουθεί.
Εχω δυο τρεις φιλους και γνωστους που ειχαν το τρια και τωρα πηραν και το τεσσερα και κανεις τους δεν μπορεσε να με πεισει για τα υποτιθέμενα προτερήματα του.
Ειλικρινά δεν εχω κανενα προβλημα να δεχτω την χρησιμότητα του και την ανωτερότητα που πιθανον να εχει σε σχεση με τον ανταγωνισμό αλλα μεχρι τωρα το μονο που βλεπω απο κατοχους που καμαρώνουν ειναι παιχνιδακια και εφαρμογες που προσωπικα με αφηνουν αδιάφορο.
Μπορει αυτου του ειδους τις εφαρμογες να τις βλεπω για μια φορα και να χαμογελω που καποιος με την οθονη του κινητού πινει μπυρα η την φυσάει και φευγει απο την οθονη ο καπνος αλλα δεν θα κολλήσω σε ενα smart phone λογο αυτων των εφαρμογων.
Υποτίθεται πως πανω απο ολα ζηταμε ενα εργαλειο.
Το μονο που πραγατικα ζηλευω στα iphone ειναι ο πολυ καλος χειρισμός της οθονης.

Εδω και ενα χρονο εχω το HTC HD2 που για τους χρηστες Ιphone ( και οχι μονο) λογο του οτι φορά WM6.5 ειναι αποθαρρυντικός λογος και μονο να ασχοληθεις με ενα smart phone.
Οπως γραφω και παραπανω με εξαίρεση την πολυ καλη αισθηση που εχει η οθονη του iphone, πραγμα που δεν τα καταφερνει εξίσου καλα το HD2, δεν βρηκα τιποτα που να δικαιολογεί την ανωτερότητα του συγκεκριμένου λογισμικού που φορά.
Και πραγματικα θα ηθελα να δω αυτη την ανωτερότητα γιατι οπως αναφερω ειναι αξιοζήλευτος ο τροπος που μπορεις να γραψεις ενα κειμενο στο iphone χωρις να κανεις λαθος σε σύγκριση με το hd2 που ειναι της υπομονης.
Περα αυτου ομως τι αλλο;

Οταν πριν απο ενα χρονο εψαχνα για ενα εργαλειο που θα καλύπτει οσο το δυνατον περισσότερο τις αναγκες μου κατέληξα στο HD2 που για καλη μου τυχη, μου εδωσε περισσότερα απο οσα περίμενα.

-Ηθελα ενα κινητο που να έχει την δυνατοτητα να το παραμετροποιησω οσο το δυνατον περισσοτερο.
-Σε εμφάνιση, wallpaper, κουδουνισματα ...
-Ενα κινητο που να συνεργάζεται με οποιαδήποτε bluetooth αφου αυτο που ειχα συνεργαζοταν με τρια κινητα ( εταιρικα) πραγμα που δυστυχώς οπως εμαθα εκεινο το καιρο σε Ιphone υπηρχαν περιορισμοί ( δε ξερω τι συμβαινει τωρα)
-Επίσης την ευκολια να μπορω να διαβασω η να συνταξω κειμενα σε word , excel , adobe reader απλως μεταφεροντας τα μεσα στη μνημη του κινητου και με τον πιο ευκολο τροπο.
-Να το συνδεω με ενα απλο USB και να εχω αμφιδρομη προσβαση στα αρχεια μου ειτε αυτα βρισκονται μεσα στο pc ειτε μεσα στο κινητο.
-Να μπορω να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε πλοηγο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Ειδικα εδω ηταν μια απο τις εκπλήξεις του HD2 αφου ενα mls που ειχα με destinator 6 και με αποθηκευμένες πανω απο 200 διευθύνσεις δεν χρειάστηκε να αγχωθώ πως θα το μεταφερω αφου απλως με ενα copy paste του προγράμματος καταφερα να εχω το destinator του mls μεσα στο hd2 με ολες τις διευθύνσεις σωσμένες ( ετσι κατήργησα και την επιπλεον συσκευή μεσα στο αυτοκηνητο)
-Η ευκολια στο να λειτουργουν συγχρόνως 2-3 εφαρμογες την ωρα που οδηγω ( μουσικη , destinator η igo, και η αυτόματη ανοικτη συνομιλια οταν χτυπα το τηλεφωνο )
-Να μπορω να εχω πληρη πλοήγηση στο διαδικτυο χωρις περιορισμούς ( τυπου flash)
-Να μπορω να μεταφερω τις επαφες μου με τον ιδιο ευκολο τροπο που εκανα με ολα τα κινητα μου τα τελευτα 5-6 χρονια .
-Να μπορω να παιξω οποιας μορφη βιντεο θελω με το εξαιρετικο core player οπως επισης και ηχου απλως μεταφεροντας τα mp3 μου απο την usb του pc σε αυτη του κινητου.
-Να μη χρειαζομαι εγκατάσταση προγραμματος στο pc για να μπορει να δει το κινητο η για να μεταφερω πραγματα στο κινητο οπως συνέβαινε πριν απο χρονια σε καποια κινητα της sony ( αν θυμαμαι καλα)
-Να μπορω να κανω back up ολο το λειτουργικο μαζι με τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου οπως ακριβως κανω ghost στα windows 7 ωστε αν παει κατι στραβα να μπορω σε δυο λεπτα να το φερω στη πρωτεύων ορθη κατασταση.
-Να μπορω να συνδέομαι με αλλα κινητα αλλων εταιρειων μεσω bluetooth χωρις προβληματα συμβατότητας.
-Και τελος για λογους καλαισθησίας να εχω το εξαιρετικο interface ενός HD2 με τα εφε του καιρου και την πλοήγηση σε mail , internet , αγαπημενων επαφων κ.α.

Σίγουρα υπαρχουν και αλλα μικρότερης σημασίας που τα ξεχνω αλλα και μονο με αυτά μπορω να ελπιζω ότι θα τα καταφερω με ένα Iphone;
Να προσθεσω πως όλα τα παραπάνω δεν εγιναν μετα από ιδιαίτερη ενασχόληση με το θεμα.
Τέσσερις πεντε ερωτήσεις στα γνωστα φορουμ και μετα όλα πηραν τον δρομο τους .
 

frogie147

Senior Member
24 July 2006
312
Πειραιας
αν και έχουν ειπωθεί παραπάνω απο πολλούς ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Είχα το 3gs ενάμιση χρόνο.Πολύ καλή και smooth αίσθηση και εμπειρία.Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να το αλλάξω και μετά απο λίγο ψάξιμο πήρα το htc incredible s...
Νιώθω σαν τυφλός που βρήκασ το φως μου.Η εμπειρία της αίσθησης της οθόνης αφής είναι ανάλογη , όμως έχω radio(πολύ συμαντικό για μένα)(μεγάλη μαμακία της apple poy den έχει),έχω bleutooth kai πολλά ακόμα.Και βέβαια έχω 4' οθόνη...
Παρόλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου,μιας και οι διαφορές αφορούν ,πέραν του μεγέθους οθόνης, το λογισμικό.
Το incredible s έρχεται με android 2.3 που είναι αρκετά πιο γρήγορο απο το 2.2!
 

chriap

Established Member
21 April 2011
181
Η διαφορά των 2 λειτουργικών είναι ότι το iOS είναι "δεμένο" με το hardware πάνω στο οποιο τρέχει και για το λόγο αυτό λειτουργεί με λιγότερες "παρενέρεγειες". Στη περίπτωση του android εξαρτάσαι σε μεγάλο βαθμό από τον κατασκευαστή του κινητού για αναβαθμίσεις και παίρνει αρκετό modding από τη μέρα που το παίρνεις μέχρι τη μέρα που θα το αφήσεις. Εγώ προσωπικά αυτό δε το θέλω. Θέλω απλά να ξέρω πως όταν βγει νέα έκδοση λειτουργικού θα μπορώ απλά να τη βάλω και να διορθώνει πράγματα που οφείλονται στο λειτουργικό και όχι να τρώω χρόνο κάνοντας Modding στο κινητό. Αυτό ίσως είναι ένα σημαντικό plus του iPhone απέναντι στα android κινητά.
 
Γιατί να ασχοληθεί κάνεις με modding στα Android? Μια χαρά updates βγάζουν οι κατασκευαστές, και μάλιστα αυτά εγκαθίστανται over the air, χωρίς να μεσολαβεί pc.

Ίσα ίσα, στο iPhone δεν το γλυτώνεις το modding (a.k.a. jailbrake)
 
22 June 2006
34,791
NEO HRAKLEIO
Δε νομιζω Δημητρη... οσους ξερω με android , ολοι σχεδον το εχουν jailbrake (root) για να κανουν αυτα που θελουν, οπως τα θελουν.
Δεν ειναι ουτε τοσο open λειτουργικο, ουτε τοσο ασφαλες οσο θελουν καποιοι να λενε.

Εγω τοσο καιρο το iphone δεν το εχω κανει jailbreak και δε μου λειπει τιποτα πια, ουτε στο ipad2.
Φυσικα, παντα θα υπαρχουν πραγματα που θα θελεις και δεν θα τα χεις, αλλα αυτο ισχυει με ολα τα τηλεφωνα.

Και φυσικα , στο iphone σχεδον παντα υπαρχει μια εφαρμογη που θα κανει αυτο που θελεις...
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
τι σχέση εχει το root με το jailbrake?????
το rooting το χρειάζεσαι απλα αν θές να μπεις σε market αλλης αγοράς... δε κανει κατι αλλο απο το να αλλάζει καποια flag και να σου δινει πρόσβαση σε περισσότερους φακέλους οχι με την ιδιοτητα του απλου χρήστη. οι εφαρμογές που χρειάζονται root δεν είναι καθόλου απαραίτητες.
Το jailbrake "σπαει" το κινητό είναι παράνομο κατα apple και για μένα οπως και να το κανουμε ειναι σχεδον απαραίτητο για το 90% χρηστών... εξαλλου οποτε λεμε ωραιο το iphone αλλα δε κανει εκεινο η το αλλο, η απαντηση ολων ειναι "με jb και το τάδε soft το κάνεις..." Στα ρομποτ τουλάχιστον ολα τα βασικά ειναι by default....
 
Last edited:
22 June 2006
34,791
NEO HRAKLEIO
Όπως είπες.... Τα βασικά!
Απο κει και πέρα δεν υπάρχει σύγκριση με τις εφαρμογές του AppStore....

Kαι μάλλον μιλάς μόνο για τον εαυτό σου, δεν υπάρχουν 90% jailbreaked συσκευές, ούτε το 20% παγκοσμίως δεν είναι.
Μη βλέπεις μόνο την Ελλάδα, που οι περισσότεροι το κάνουν για free εφαρμογές!
Και δεν είναι παράνομο....


Και αν μιλήσουμε για ασφάλεια κλπ.... Αστα , σκετα windows είναι και το android, μπαζουν Απο παντού.
Μέσα σε ένα χρόνο 70 malware έχουν βγει ήδη, σε αντίθεση με iOS .

http://www.pcworld.com/businesscenter/article/226193/android_malware_sees_explosive_growth.html
 
Last edited:
17 June 2006
23,782
Αθήνα
Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4

Samsung Galaxy S II. Σε ένα μηνάκι έρχεται.....

έχουμε κανά info τι θα έχει;

αν και έχω γνωστούς που έχουν καταταλαιπωρηθεί με το Galaxy S από θέμα software. Το modding του modding ω modding.... να παρακολουθείς κάθε team σε όλα τα φόρουμ τι αλχημεία έχουν κάνει και συνέχεια κάνεις το πειραματόζωο.....
 

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Εγώ πάντως από τότε που πηρα το iphone επαψα να αμφιβαλω για την ανωτερότητα του ios.
Το τηλέφωνο απλά δουλεύει. Είναι απίστευτη η αίσθηση ποιότητας και ανταπόκρισης που σου δίνει, τρομερή "ενσωμάτωση" του λειτουργικού με το hardware. Έχει αίσθηση που δεν έχω αποκομίσει από άλλη ηλεκτρονική συσκευή.

Ελάττωμα η κάμερα που καμιά φορά κολλάει και δεν ανοίγει, ειδικά όταν είναι ανοιχτές πολλές εφαρμογές και η μειωμένη συνδεσιμότητα του bluetooth.
 

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Re: Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4

έχουμε κανά info τι θα έχει;

αν και έχω γνωστούς που έχουν καταταλαιπωρηθεί με το Galaxy S από θέμα software. Το modding του modding ω modding.... να παρακολουθείς κάθε team σε όλα τα φόρουμ τι αλχημεία έχουν κάνει και συνέχεια κάνεις το πειραματόζωο.....

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/specification.html

Κάπου το πήρε το μάτι μου στο σκρούτζι 605Ε προπαραγγελία.....

Για τις μόντες που λές για το μόνο τηλέφωνο που τπ έχουν σκίσει από όσο έχω διαβάσει (και μιλώντας με τον ξάδερφό μου που έχει ένα) είναι της ZTE...
 
17 June 2006
23,782
Αθήνα
Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4

Ελάττωμα η κάμερα που καμιά φορά κολλάει και δεν ανοίγει, .....

εννοείται ότι μου χει συμβεί και στο iPhone αυτό (3Gs) και όχι μία φορά ή να μην ανοίγει καθόλου ή να κάνει πάρα πολύ ώρα ν' ανοίξει. Με ένα restart έρχεται στα ίσα του.
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Ετσι ειναι... αν δεν το ζησεις, δεν μπορεις να καταλαβεις...

Ναι τo ζήσαμε και τι καταλάβαμε? :violent-smiley-030:

Καναμε το Switch και ειδαμε το φως το αληθινόν! :SFGSFGSF:

Ευχαρiστημένοι όλοι ειμαστε οπότε no problem. Προβλήματα και ιδιαιτερότητες
εχουν ΟΛΕΣ οι πλατφόρμες.



Ps Hoping for a brand new IOS era.....
 

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,873
Παλλήνη
Ασε Φρανκι, εσυ εισαι ιδιαζουσα περιπτωση... :p

Και switch εκανες απο το αρχαιο iphone 2g. Αν ειχες το 4αρι, το πιθανοτερο ειναι οτι θα καθοσουν στα αυγα σου! :D
 
17 June 2006
23,782
Αθήνα
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντίπαλος για το Iphone 4


Thanks. Βέβαια εμφανησικά όσο πάει και γίνεται ταμάμ iPhone , στο επόμενο το βλέπω να χει στρογγυλό Home αντί για παραλληλόγραμμο..... :flipout:

Από την άλλη μου πέφτουν τα σάλια για το 4.3"........ :worshippy:
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Ασε Φρανκι, εσυ εισαι ιδιαζουσα περιπτωση... :p

Και switch εκανες απο το αρχαιο iphone 2g. Αν ειχες το 4αρι, το πιθανοτερο ειναι οτι θα καθοσουν στα αυγα σου! :D

Sorry το 4αρι just didnt make it even to the candidate list....:violent-smiley-030: