Απορία για LG M2362DP

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Καλησπέρα σε όλους !
Αγόρασα για τους γονείς μου δώρο μια LG 2362DP ( έχοντας ήδη μια SAMSUNG 22C450 και εκτιμώντας την υπέροχη εικόνα και τον καταπληκτικό player των SAMSUNG). Από άποψη εικόνας είναι πάρα πολύ καλή,με ζωντανά χρώματα και μεγάλο πλήθος ρυθμίσεων , τελείως εφάμιλλη μέχρι στιγμής με τη SAMSUNG (αν και μου λείπει λίγο η ρύθμιση "Βελτίωση άκρων" ).:nounder:
Το πρόβλημα είναι ότι στις ταινίες από USB (ναι...ξέρω όλους τους περιορισμούς στο player των LG) δε μπορεί να παίξει σε πλήρη οθόνη. Ακόμα και στην επιλογή "πλήρης οθόνη" απλά μεγεθύνει στο 2πλάσιο την εικόνα,χωρίς να μπορεί να το κάνει fit σε όλη την οθόνη (μιλάω για αρχείο με ανάλυση 720x576).:bigcry::furious3: Είναι εφικτό να γίνει πραγματικά full screen όπως στη SAMSUNG ?
Μήπως πρέπει να επιλέξω "μονό σκανάρισμα" αντί για 16:9 ? Όμως η επιλογή δεν ανάβει στις ρυθμίσεις εικόνας,ούτε στον ψηφιακό δέκτη ούτε στο USB! Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι (δεν έχω καταλήξει που ανήκω τελικά) , τί είναι το μονό σκανάρισμα ???:BDGBDGB53: