Βιντεοπροβολέας 1500-2000 ευρώ

al6pa

New member
18 February 2010
3
Γεια σε όλους

Και ενώ μία ωραία πρωία είχα καταλήξει στον Epson TW 5000 (να τονίσω ότι δεν έχω προϋπηρεσία στο θέμα projectorato, θα είναι ο πρώτος μου ever) και μάλιστα σε καλή τιμή (1720 ευρώ για την ακρίβεια), μετά από απανωτά τηλέφωνα σε όλα τα καταστήματα αλλά και στην Epson διαπίστωσα ότι TW5000 τέλος. Πάπαλα. Δεν ξαναβγαίνει, μην τον ψάχνετε και αν τον βρήκατε τυχεροί είστε.

Και τώρα τι κάνουμε? Είναι ο Sony HW-15 ισάξιος? Να πάω σε Optoma με DLP τεχνολογία (και σε ποιον? τον φτηνό σχετικά Optoma HD800X ή κάποιον ακριβότερο?) Ή σε ποιον άλλο full HD γενικότερα? Να σημειώσω ότι μάλλον με LCD με βλέπω, λόγω δυνατότητας ρύθμισης του φακού/γωνίας θέασης)

Γενικά: Απόσταση 4 μέτρα, τοίχος λευκός. Κυρίως για ταινίες (ναι, θα συνδεθεί και το ps3 και το tv tuner αλλά είναι δευτερεύουσες χρήσεις)

Για πείτε, με τρώνε τα χέρια μου....

PS. Δεν ξέρω αν και πως έχετε λύσει το θέμα καλώδια αλλά μία απλή ερώτηση από τη μεριά μου. Πόσο κάνει ένα καλώδιο HDMI 8 περίπου μέτρα (normal ποιότητας) και έχει πράγματι τόσο μεγάλες απώλειες όσο μου λένε, λόγω μήκους?
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
Staff member
7 September 2006
72,779
Εκεί ψηλά.....
Πόσο κάνει ένα καλώδιο HDMI 8 περίπου μέτρα (normal ποιότητας)

Με κανα 70αρι-100αρι παιρνεις πολυ καλο καλωδιο.


και έχει πράγματι τόσο μεγάλες απώλειες όσο μου λένε, λόγω μήκους?Το δεκαμετρο που θα παρεις εσυ δεν εχει προβληματα.
 

NikosWolfman

Established Member
2 June 2009
224
Αθήνα
Έλεγα να παρω & γω τον Epson 5000 μεχρι το Πάσχα, αλλα με αυτα που διαβάζω μαλλον θα πρεπει να ψάχνουμε απο την αρχή.:BDBDG54:
Οχι οτι δεν υπαρχουν πολυ μνηστηρες αλλα στα ιδια χρηματικα περιθώρια που κινουμε & γω υπαρχουν λιγοι υποψήφιοι.Σιγουρα θα ειναι και ο Benq 6000 αρκει να μας πεις σε τη τιμή τον πήρε.

Υ.Γ.για HDMI καλωδιο σου προτεινω Clicktronic 10m με 50 ευρουλακια υποψειν οτι εχω & ενα Cardas των 200 ευρώ. και η οποιαδηποτε συγκριση ειναι αμελητέα.