Βοήθεια για online παραγγελία καλωδίων

13 March 2007
625
Λέρος
Καλημέρα σε όλους...

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα κάνω ανακαίνιση το σαλόνι μου με βάψιμο , τριψιμματα κτλπ. Η σκέψη ειναι να περάσω ειδικά για τα μπροστά κανάλια ήχου καλώδια σε κανάλι μεσα στον τοίχο. Σκέφτομαι τουλάχιστον για το κάθετο ύψος το οποίο φαίνεται άσχημα σίγουρα, και ας βάλω στο κάτω μέρος του πατώματος εξωτερικό κανάλι (που ίσως χρησιμέψει αν αγοράσω κολώνες)

Η βοήθεια που θέλω ειναι στην επιλογή καλωδίων! Μένω πλέον στην Λέρο και δυστηχώς τα καταστήματα εδώ δεν μπορούν να με βοηθήσουν, οπότε θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αγοράσω online καλώδια τα οποία θα μου κάνουν για τα περισσότερα ηχεία. Προς το παρών έχω στην κατοχή μου εναν Pioneer VSX 420, ο οποίος δε πρόκειται να αλλάξει σύντομα, και ηχεία αναζητώ ακόμη.

Επίσης προτείνετε να περιμένω να περάσω το κανάλι μαζί με το καλώδιο τώρα ή δε θα έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω ατσαλίνα να τα περάσω μετά;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)
 

thanos_g

New member
24 February 2010
40
Φίλε μου εγώ τα πέρασα με ατσαλίνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης αφού θα τη φας τη σκόνη μπορεις να ρίξεις σπιράλ με μεγάλη διάμετρο στο ύψος της τηλεόρασης, ώστε να μπορείς να περάσεις μέσα από τον τοίχο hgmi, scart καλώδια.