Βοηθεια για αγορα βιντεοκαμερας

pambs

Senior Member
11 September 2006
374
παιδια τωρα με την ελευση της κορουλας τον Απριλιο, σκεφτομαστε με την συζυγο για αγορα βιντεοκαμερας. Θα εβαζα σαν budget τα 400 ευρω αν υπαρχει κατι φυσικα σε λιγο πιο ψηλη τιμη με σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα τοτε παιζει να ανεβω

ιδεαν δεν εχω απο το θεμα, αυτο που με ενδιαφερει περα απ την ποιοτητα ειναι να ειναι ultra compact δεν ξερω αν υπαρχει αυτη η κατηγορια οπως και στις φωτογραφικες, αλλα την θελω βολικη. επισης να εχει και αρκετα καλο ζοομ!
 

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς. Θα σου πρότεινα την SONY DCRSR50E με δίσκο 30 GB (παίζει στα 450 ευρώ περίπου ) και την JVC GZMG27 με δίσκο 20GB (παίζει στα 420 ευρώ). Αυτές μαζί με ένα τρίποδο με βίντεο κεφαλή σαν το ALPHA 2500 (αξίας 25 ευρώ) θα σε καλύψουν πλήρως για αυτό που θέλεις.

Υπόψη ότι το καλό βίντεο προέρχεται από σταθερή κάμερα. Λήψη στο χέρι ίσον με κακό βίντεο.
 
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορα βιντεοκαμερας

Υπόψη ότι το καλό βίντεο προέρχεται από σταθερή κάμερα. Λήψη στο χέρι ίσον με κακό βίντεο.

Ναι ρε συ Βλάση, αλλά δεν είναι και πολύ εφικτό συνήθως.

Δε γυρίζουμε ντοκιμαντέρ, γενέθλια θέλουμε να τραβήξουμε ή τη διαδρομή με το αυτοκίνητο. -bye-
 

pambs

Senior Member
11 September 2006
374
οντως βλαση το τριποδο λιγο δυσκολο!!! αν και εχω ενα απο μια νικον φ1 πρεπει να ταιριαζει λογικα. την σονυ δεν την βρηκα εχω ομως βρει τις πιο κατω jvc και ενα μοντελο sony.

GZ-MG27 - 405eur
GZ-MG67 - 540eur
GZ-MG40 - 540eur

DCR-SR32 - 540eur
 

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Ειδικά στα γενέθλια και στις σχολικές γιορτές το τρίποσο δίνει ρέστα. Διότι πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένο μέρος (συνήθως δεν έχεις χώρο να κουνηθείς) και το συμβάν, κρατάς αρκετά, επομένως το χέρι κουράζεται και αρχίζει να τρεμοπαίζει. Εγώ μάλιστα πολλές φορές σε τέτοιες εκδηλώσεις την έχω σε τρίποδο και χρησιμοποιώ το τηλεχειριστήριο, και τραβώ κανονικά και φωτογραφίες με την φωτογραφική μηχανή.

Χώρια που στο σχολείο, όταν τραβάς στο χέρι δεν σε υπολογίζει κανένας (δηλ. καμιά μαμά), άρα θα έχεις και πλάτες κυριών στο πλάνο, ενώ μπροστά στο τρίποδο δεν τολμά καμιά να σηκωθεί. Τσεκαρισμένο!
 

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Ειλικρινά, δεν έχω δοκιμάσει καμιά τους. Άλλωστε δεν μου είναι τόσο εύκολο να ψάχνω να βρω καινούριες βιντεοκάμερες για να τις παίξω, όταν μάλιστα η λήψη βίντεο δεν με ενθουσιάζει ως άθλημα.

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις, όποια σου φαίνεται πιο εύχρηστη. Και εύχρηστη δεν είναι απαραίτητα η πιο μικρή σε διαστάσεις.
 

daskalakis marios

Established Member
19 June 2006
240
Για τον ίδιο λόγο, μόλις πήρα την SONY HC94. Είναι mini-DV στα 3 megapixels, αρκετά κόμπακτ σε διαστάσεις και για τη δουλειά που τη θέλεις είναι σπεσιαλ. Την είχε προσφορά ο Σαραφίδης στα 540ε σε 12 άτοκες, ενώ την βρήκα μέχρι και 740ε!